אני ממש צריכה עזרה...

Vrock

New member
.אממ..צודק.

עצוב לחשוב על זה אבל לא הולך להיות טרנספר. מה שכן, אני מקווה שתהייה תוכנית חילופי שטחים ואוכלוסיה והערבים יהפכו לאזרים פלשתיניים.

Dynamo1929

New member
כן וגם כהנא

לגרש את ערביי ישראל-על סמך מה? זה פשוט מגוחך! לא מדובר כאן בעובדים זרים או במהגרים בלתי חוקיים! מדובר על ילידי הארץ, אזרחים בדיוק כמוני וכמוך! תחשוב רגע שפתאום מחר ארה"ב תחליט לגרש את כל היהודים לישראל-אני רוצה לראות את תגובת העולם לצעד שכזה. ואל תדאג למתנחלים, תאמין לי שלכולם יהיו בתים גדולים ויפים, אני בטוח שהמדינה לא תשכח אותם. וזאת טרגדיה לא פחות קטנה אם יגורשו 3 מליון ערבים, אדרבה, לגרש כ"כ הרבה אנשים רק כדי לשכן כמות די מבוטלת של אנשים ועוד על שטח כבוש-פשוט מגוחך!

Vrock

New member
תשובה.

האזרחות של ערביי ישראל גם ככה היא טעות יסטורית שנבעה מכ שהשמאל היה בשלטון בתקופת קום המדינה. המתנחלים כן קשורים לארץ בערך סנטימנטלי ואידאולוגי. הערבים פועלים נגד ישראל ורואים עצמם כחלק מהעם הפלשתיני ולא כישראלים. אם יהודי ארה"ב יראו עצמם כישראלים הם יבואו מעצמם. זאת טרגדיה בשבילהם. אבל אל תשכח שגם הקמת ישראל היא טרגית בשבילהם וגם זה שיש יהודים. אז אני מרשה לעצמי שלא יהיה לי אכפת.

Dynamo1929

New member
...

ערביי ישראל לא פועלים נגד מדינת ישראל ורבים מהם כן רואים עצמם ישראלים. להגיד שכולם אנטישמים וחותרים נגד השלטון זאת סתם פרנויה. תאמין לי שגם לא חסר יהודים שעצם העובדה שיש ערבים בעולם זאת טרגדיה בשבילם, כך שאם רוצים להכליל ולהשתמש בלשון רבים ("בישבילם", "להם" וכו') זה יהיה הדדי כי יש מספיק "נציגים" משני הצדדים שסולדים ושונאים כל דבר שקשור לצד השני.. (הניסוח לא משהו, אבל אני מקווה שהעקרון הובהר)..

Vrock

New member
העיקרון הובהר

עדיין...רובם המוחלט של הערבים רואים את עצמם כפלשתינאים. זה שיש ערבים בעולם זה כן טרגדיה בשבילנו, כי אם לא היו היה יותר טוב. זה הקטע. אבל יש וחייבים להתמודד איתם. אני לא יודע למה רובם הגדול של הערבים כ"כ אנטי ישראלי אבל הם ככה וזו עובדה. להגיד שלא חסרים יהודים ששונאים ערבים זה גם נכון אבל ת'אמת-יש להם הרבה סיבות. הם לא אוהבים ערבים כי הערבים אל אוהבים אותם. מה לעשות?

Dynamo1929

New member
אותו הדבר

טען היטלר, שאם לא יהיו יהודים בעולם יהיה לכולם הרבה יותר טוב, אבל הוא לקח את זה צעד אחד קדימה ורצה לפתור את ה"בעיה" הזאת.. וגם לערבים לא חסר סיבות לשנוא יהודים, מה לעשות..

Vrock

New member
נכון.

אבל יש לי רק תגובה אחת-נו באמת..... הרי זו עובדה שהערבים תוקפים אותנו והורגים בנו. ולכן אם הם לא היו היה הרבה יותר טוב. לכן זו השוואה טיפשית ואני חושב שאדם כמוך אמור לדעת את זה. נכון, גן לערבים יש סיבות לשנוא יהודים, אני לא אומר שלא. אחת מהיבות היא שהם יושבים בישראל ועוד אחת היא שהם קיימים. לכן זו בעייה בלתי פתירה.

Dynamo1929

New member
מבחינתם

היהודים תוקפים אותם והורגים בהם. לא חסר פצועים והרוגים בכל פעלות צה"ל בשטחים. כמו שאתה רואה בפעולות האלה הגנה עצמית וצעדים הכרחיים לשמירת בטחונה של מדינת ישראל כך חלקם (אולי רובם) רואים במחבלים המתאבדים לוחמי שלום שרוצים לשחרר את אדמתם/מולדתם מצבא הכיבוש היהודי. הכל עניין של פרספקטיבה. אני לא בדיוק השוותי, עובדה שהיטלר האמין שבעיה כזאת היא כן בעיה פתירה, אבל כיוון המחשבה ההתחלתי קצת דומה..

Vrock

New member
הכיוון כן אבל הסיבה לא.

התשובה היא שזה נכון. אז מה? זה לא אמור לעניין אותנו מה הם חושבים עלינו. אנחנו אמורים לפעול לפי אינטרסים שלנו.

כמה תגובות לשניכם...

1) אני מאמין במשפט "רובם ככולם" ז"א אם הרוב פשע אז העם פשע, חוץ מאלה שמוכיחים חפותם האישית. 2) "עין תחת עין עד שנתעוור" - הערבים לא מוכנים לשלום ולא מוכנים להקמת מדינה פלשטינאית בשטחים שלהם (ואני מאמין שאם תקום מדינה כזאת בחוקתה ישרשו שנאת ציון ועם ישראל ויותר מכך צעד ההקמה הראשון יהיה הכרזת מלחמה על מדינת ישראל) הם רוצים בשטחים שלנו! הקב"ה בירך את אברהם ברכות רבות אחת מהן הייתה "ואברכה מברכיך ומקללך אאר ונברכו בך כל משפחת האדמה" איפה שיש יהודים יש פריחה ושגשוג! לא יעזור כלום כשהגיעו "אל יהוד" לארץ הם ישר החלו להפריח את השממה! הם הפכו את הארץ למה שהיא מדינה מפותחת טכנולוגית ומבחינת תשתיות תוך 50 שנה. ועכשיו כשארץ ישראל בה הוקמה ופועלת מדינת ישראל כולה מפותחת ופורחת הם רוצים אותה!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

1) הטענה "רובם ככולם" הינה חסרת בסיס, יש לשפוט כל אדם לגופו מבלי להכליל. 2) אנו יודעים היטב שהפלסטינאים דואגים רק לאינטרסים שלהם, סירבו לכל הצעות הפשרה שהצענו להם, וממשיכים את הטרור נגדנו למרות השטחים הרבים שכבר נתנו להם והסמכות הרבה שהענקנו לרשות הפלסטינאית המסרבת להילחם בטרור, כך הוכיחו לנו הפלסטינאים שאסור לנו לסמוך עליהם ושככל שאנו נותנים להם יותר הם הורגים בנו יותר, לכן עלינו לקחת את השליטה חזרה לידינו ולדאוג בעצמנו לביטחוננו, כי אין לנו ברירה אחרת, אי אפשר לעשות שלום כשאין פרטנר, צריך לחכות לשלב בו יהיו הפלסטינאים בשלים לשלום ויתכן שזה לעולם לא יקרה (לצערנו). 3) יהודים יש כמעט בכל המדינות בעולם, כולל מדינות לא מפותחות, לכן הטענה "איפה שיש יהודים יש פריחה ושגשוג" חסרת יסוד, באתיופיה יש יהודים ואין שום פריחה או שגשוג, בזימבבואה יש יהודים וחוץ מלאלפיון העליון (שגם בו לא נמנים יהודים רבים) אין לאף אחד שם פריחה ושגשוג, באיראן יש יהודים ואין שום פריחה ושגשוג (להיפך, יש שם רק נסיגה), וכמובן יש גם מדינות שיש בהן יהודים וגם פריחה ושגשוג, מכאן נובע שאין שום תלות בין המצאות יהודים לפריחה ושגשוג. 4) ישראל היא המדינה בעלת אחוז היהודים הגבוה בעולם והצמיחה הנמוכה ביותר בשנים 2001-2004, איכות החיים שהצליחו להשיג היהודים בישראל נמוכה באופן משמעותי מזו שהצליחו להשיג במדינות מפותחות, משום שאין שום תלות בין המצאות יהודים או שיעורם לצמיחה ושגשוג נשאר רק להניח שצמיחה ושגשוג תלויות בעיקר בגורמים גיאוגרפיים, ולא במקרה מערב אירופה וצפון אמריקה מפותחות אך אפריקה, דרום אמריקה, מזרח אירופה, ואסיה הרבה פחות מפותחות, וככל שמקצינים הבדלי האקלים מקצינים גם הפערים, כך שמסקנתי היא שצמיחה ושגשוג תלויות מאוד בגיאוגרפיה והרבה פחות בהרכב האוכלוסיה, כי אם היינו מניחים שהרכב האוכלוסיה דווקא הוא המשמעותי לא היינו יכולים להסביר מדוע בארה"ב ובקנדה ההודים והסינים עשירים ומשכילים כל כך (ברובם) אך בהודו ובסין הרוב בלתי משכילים ועניים (עם זאת חלים שינויים לטובה ברמת ההשכלה של ההודים והסינים בארצותיהם, אך הם ממשיכים להישאר עניים למרות זאת, כך ששגשוג אין להם), או את העובדה שלמרות שכמעט כל היפאנים משכילים מאוד ובעלי מוסר העבודה הטוב בעולם הם נמצאים במיתון כבר 18 שנה (אולי הסיבה היא שפשוט אין אוצרות טבע ביפאן), וכאן נראה באופן ברור יותר האספקט הגיאוגרפי, נראה שהצלחה ושגשוג נובעות בעיקר מאספקטים גיאוגרפים.

Vrock

New member
תגובה.

1) באופן כללי ובעולם מושלם-כן. בעולם המציאותי-לא. אנחנו לא יכולים לברור כל מקרה לגופו. אנחנו צריכים להבין מה היא הדעה של הערבים, ודעתם הכללית היא נגד ישראל. 2)נכון. 3)נכון. 4)נכון. אבל עדיין לא עומד בהשוואה לארצות ערב.

Janem

New member
השאלה היא

מה אתה מעדיף בעתיד... מדינה יהודית או פלסטין מהירדן עד הים. תחשוב שבשטחים יש שלושה מליון ערבים, נגיד שנותנים להם מדינה, בסדר. בארץ ישראל בגבול הקו הירוק נשארים עוד מליון וחצי ערבים, שתוך 10 שנים, עם קצב הריבוי הטבעי שלהם יהוו 45 אחוז מאזרחי המדינה! בגלל שבישראל צורת המשטר היא דמוקרטית הם יצברו השפעה ויעצבו את הארץ על פי רוחם ואז הארץ תאבד את משמעותה. ואם לא יתנו להם השפעה, הם יחתרו להגדרה עצמית באזור עם רוב ערבי (הגליל למשל), בדיוק כמו שהפלסטינאים עשו, ואז גם הדרוזים ירצו הגדרה עצמית, הבדוואים, הצ'רקסים, הפועלים הזרים, הסלבים הנוצריים והיהודים יהיו בקבר... הלוואי שארצות הברית תשתגע ותגרש את היהודים מתוכה, ככה לא רק שהיא תקרוס כלכלית, אלא אנחנו נרוויח אליטה אנושית. ואז תהיה לנו סיבה מספיק טובה ליישב את הנגב וגם את השטחים, תאמין לי, האמריקאים לא פרייארים, הם יראו לערבים מאיפה הדג משתין.

Dynamo1929

New member
נו באמת...

"מדינה יהודית או פלסטין מהירדן עד הים"-למה "או"? אין שום סיבה שלא תהייה מדינה יהודית ומדינה פלסטינאית. "בגלל שבישראל צורת המשטר היא דמוקרטית הם יצברו השפעה ויעצבו את הארץ על פי רוחם"-בדיוק בגלל שישראל זו דמוקרטיה למחצה, אני מבטיח לך שגם אם וכאשר ערביי ישראל יהיו כאן רוב, לא יהיה להם את הכח וההשפעה שיש לאזרחייה היהודים של המדינה. לגבי שאר הדברים, אתה יכול להרגע, מדובר בהחלט בתרחיש דמיוני, כך שהסיכויים שזה יקרה שואפים לאפס.

beatman

Member
הערבים רוצחים (וכן כווווולם) ורוצים

את האדמה הזאת (כוווולה),הם אימצו להם בזמן האחרון דרך ערמומית: לחתום הסכמים,לחייך,ללחוץ ידיים ולרצוח
אותנו ולהכריח אותנו לתת להם חלקי קרקע והם מצליחים לא רע. צריך להבין חד וחלק שזה או הם או אנחנו,הכיבוש היחיד כאן הוא הכיבוש המוסלמי שאותו צריך לסלק.

למעלה