אני ממש לא מבין

wish i was here

New member
אוי

אני מכיר את הבעלים של החברת תקליטים הזאת...זה עם הבת....ולפיו הסיפור הזה הוא לא ממש נכון....

הוא בהחלט אחד המלחינים הטובים בארץ

וגם פה ושם כותב ליריקה לא רעה (נפוליאון) גם את מי שכותב לו תמילים שאת שמו אני לא זוכר כרגע אני מאוד מעריך אבל אני לא בטוח שהיו מקבלים אותו לכוכב נולד אפרת גוש לדעתי שרה גם מצויין (חוץ מזה שהיא זייפנית בטירוף ?-: אבל אין לה את הגוון שהם מחפשים (גוון שנוטה ללבן קרם כזה)

RoieL

New member
אנשים שהם לא בובות או צביקה פיק

כנראה לא ייכנסו לתוכנית הזו.

צביקה פיק כבר עשה את שלו

עכשיו הוא רק מייצר זבל והורס את כל הדברים היפים שהוא עשה בצעירותו...

ממש לא. צביקה פיק עשה דברים יפים

בצעירותו. השירים שלו הם חלק מהתרבות הישראלית, איך שלא תסתכל על זה...

FuryUri

New member
אז מה אם זה חלק מהתרבות...

גם כוכב נולד עכשיו זה חלק מהתרבות... אבל בסה"כ, ההבדל בין צביקה פיק לכוכב נולד, הוא שצביקה פיק הוא מוזיקאי, ולא ילדון קטן שהלך לתוכנית ריאליטי טיפשית כדי לשיר שירים שאחרים כתבו, רק בצורה פחות טובה...

כוכב נולד שינה את התרבות

בכך שהפך אותה ליותר רדודה. אני לא חושב שצביקה פיק עשה את זה בצעירותו... השירים שלו הם חלק מההווי הישראלי בניגוד לכוכב נולד.

wish i was here

New member
לדעתי

לא שזה קשור...אבל שירי אץ-ישראל הם שירים שהכי עיצבו פה את התרבות בארץ...אין כמו "תן לשים ת'ראש על דיונה"

Inis mor

New member
סיד בארט מנסה להתקבל ל"כוכב נולד"..

צביקה הדר- "טוב תשמע! החלטנו שאתה לא עובר מסך עם הגבות האלה. אתה לא יודע לשיר,אתה מזייף. חוץ מזה שרת הכל בתו אחד, זה לא יישמע טוב כרינגטון. הבאת את החתולים שלך לאודישן,זה טאצ' נחמד אבל לא עבד. דווקא לשיער יש פוטנציאל יודה לוי, אם תוריד את השמנת המוזרה שמרחת עליו..." אח...סיד סיד...מתגעגעים אליך מאד.
קשה לי להאמין שמישהו מהאנשים הנ"ל היה רוצה להתקבל למשהו כזה.

jony543

New member
אני מדמיין את רוג'ר באודישנים

שר את ליבינג ביירות

למעלה