אני מכריז על Governor

Governor

New member
זה ענין של טעם, ברשותך.

`אני מציע לך לעשות לו ברית מילה זה הכי טוב בשבילו תני לו לבחור` אני מוצא את המשפט הזה מבדר מכל, וממש ראוי ל- Hall of Fame Quotes של איגנורנס עשי לו ברית מילה - תני לו לבחור אגף ימין ואגף שמאל סותרים לחלוטין זה את זה פנטסטי. אם לא היה קים איגנורנס - היינו חייבים להמציאו אני רואה בכך אות ומופת להשגחה עליונה. הצחוק יפה לבריאות, ואלהים דואג שנצחק ללא הרף. הללויה! ______________________________________________________________ 0284392570 preacher

שמתי לב למשהו,שמתי לב..

שמאז שפריצ'ר אמר את מה שהוא באמת חושב על גופי גופי מנסה לשקם את הקשר בינהם נחמד מאוד גופי...נחמד ומשעשע.....

preacher

New member
אמרתי מה שאמרתי על גוברנור

כי אני לא אוהב את הסגנון שלו. אבל אני פחות אוהב אותך, חקיין עיוור של הסגנון שלו. הרי כל התחכמות שלך היא התחכמות של גוברנור מלפני חודש. אתה פשוט עושה העתק-והדבק לעלבונות שלו, כמו שאתה עושה העתק-והדבק לכל דבר אחר. הדבר היחיד שהמצאת הוא הכינוי "גופי", כינוי טפשי ולא מצחיק. לפחות כשגוברנור מדבר לעניין הוא מדבר דברי טעם בניגוד לשטויות שלך.

כבר הערת לי על זה

וכבר אמרתי לך שרשום:"ענה כסיל כאוולתו" וכך עשיתי ואתה קלטת את זה שאני מחקה אותו והשוות אותי אליו "אל-תען כסיל, כאולתו: פן-תשוה-לו גם אתה" אז שלא יהיו לך ספקות כן,אני מחקה אותו מידי פעם רק בשביל לצחוק עליו

Governor

New member
מקבץ אמרות אלמותיות של איגנורנס150

לזכוי הרבים: זה צומח בחזרה לא יגרם לו שום נזק זה לא יפריע לו אני מציע לך לעשות לו ברית מילה זה הכי טוב בשבילו תני לו לבחור personal account של eye-witness פרושו חשבון פרטי של עד ראיה (מיליונים כאלה) כמובן האמינו אחרי מסע מסיונריות של הצלב האדום שכפה את דתו על האנשים ...לעומת הסיכוים שנוצרנו על ידי כוח עליון 100% (כי אנחנו כאן כבר) ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

אימבציל\מטומטם\שקרן\סלפן\רמאי

והרשימה עוד ארוכה לא כך אימבציל חסר חיים?.אמור לי האם כל חייך שרצת בפורומים שנושאים דומה לפורום הזה?,האם זאת עבודתך?,האם אתה מודע לזה שעם השנים עשית לעצמך שטיפת מוח,האם ידוע לך שאתה חולה PERSEVERATION?
and one more thing get a life!! you imbecile

Governor

New member
מקבץ אמרות אלמותיות של איגנורנס150

לזכוי הרבים: זה צומח בחזרה לא יגרם לו שום נזק זה לא יפריע לו אני מציע לך לעשות לו ברית מילה זה הכי טוב בשבילו תני לו לבחור personal account של eye-witness פרושו חשבון פרטי של עד ראיה (מיליונים כאלה) כמובן האמינו אחרי מסע מסיונריות של הצלב האדום שכפה את דתו על האנשים ...לעומת הסיכוים שנוצרנו על ידי כוח עליון 100% (כי אנחנו כאן כבר) האם זה בגלל ששוקיך נטבחים כדבעי... (במקום מתקפחות כדבעי) ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

חיגר מחזק ידי פיסח, ויחדיו הם

צולעים, מדדים, מקרטעים, וקוראים איש לאחיו `חזק`...

מה אתה אומר.....

חתיכת אימבציל חסר חיים,בושה לאינטילגנציה האנושית,דלעת,אווז פוטה,מקרותחת,שוטה, צואת כלבים,חדל אישים,חסר כישרון ערווה מכונמת ומפורעשת,שרץ משוקץ,נאלח, נתעב עין תחת עין שם תחת שן,מידה כנגד מידה

s u p e r mind

New member
וכמאמין...

אינך עובר כאן על חוק מקראי מסויים? "ואהבת לרעך כמוך" בספר ויקרא. או על האמרה של חז"ל- "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך".

למעלה