אני מכריז על Governor

Governor

New member
האם אתה יכול להביא לי לינק אשר

יכול להפריך את הפסוקים הבאים: הכל קשקוש, חוץ משוש כל אשה בוחרת אמה, כל אשה יודעת למה `היינו צריכים להימחק מזמן מעל פני האדמה אך משום מה אנחנו עדיין חיים נושמים ובועטים` האמונה היהודית דווקא קצרה את חייהם של היהודים כפרטים... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

בּאהבה

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo43.gifההסטוריונים חולקים עליך!

הם טוענים שהיהודי של היום הוא אותו היהודי של פעם!!! ללא שינוי!!! מה שלא מסתדר עם טענתך שאנחנו "ערב רב שמעורבב מכל מיני עמים"!!! ולגבי הסיפורי סבתא שלך שהיהודים ישבו "מסביב לאש" ו"המציאו" את התורה... מאד הגיוני!!! ש"המציאו" לעצמם 613 מצוות כל כך קשות!!! שאפילו האנציקלופדיה אומרת שזו דת קשה!!! ולכן יש בה כל כך מעט!!! מאד הגיוני ש"המציאו" לעצמם דת כל כך קשה הא??? כנראה אני לא יודע מה זה הגיון...

Governor

New member
חזור וקרא בעיון

את דברי. אינו דומה שונה פרקו 101 פעמים לשונה פרקו 100 פעמים...

בּאהבה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחזק אתה...

מאיפה אתה מכיר את כל האמרות הנ"ל??? בכל מקרה... זה נאמר על התורה... כי היא עמוקה מיני ים... מה שאין כן המאמר הנ"ל...

בּאהבה

New member
../images/Emo46.gifהיהודי של היום הוא אותו היהודי..

של פעם... כך טוענים ההסטוריונים!!! אתה טוען שהיהודים הם סלט של עמים... ההסטוריונים חולקים עליך... היש יותר מופרך מזה???

SupermanZW

Well-known member
הצחקתני

התנ"ך מפריך אותך וגם ההיסטוריונים. ע"פ התנ"ך ביציאת מצרים יצאו עם בני ישראל ערב רב, גם הערב הרב קיבל את התורה יחד עם בני ישראל, כמו כן התנ"ך מלא בסיפורי התבוללות של בני ישראל, אזכיר לך גם שסבתו של דוד המלך היא רות המואביה, וע"פ התנ"ך המשיח אמור להיות מצאצאיו של דוד, לכן גם המשיח יהיה גוי בחלקו (לפחות מהכיוון המואבי). במהלך כל ההיסטוריה התבוללו היהודים ולכן השתנה ללא ספק הגנום של היהודים, היה אפילו עם שלם של גויים שהתגייר, זהו העם הכוזרי, לאחר ההפסד של הכוזרים מול הרוסים במלחמה במאה ה-11 השתלטו הרוסים על כל שטחה של ממלכת כוזר והכוזרים ברחו למדינות אחרות והתערבבו עם אוכלוסיות אחרות של יהודים. היהודים הם בהחלט סלט של עמים, ראה גם דיונים שניהלתי בעבר בנושא.

בּאהבה

New member
../images/Emo152.gifהא האאאאאאא!!! חזק!!!

הרסת אותי!!! ה"ערב רב" שהצטרף במצריים התגיירו!!! ולכן אין זה התבוללות!!! "התנ"ך מלא בסיפורי התבוללות"- בסדר! גם היום יש מתבוללים ויש ששומרים התורה!!! ותמיד היו כאלה!!! לפחות כמה מאות אלפים!!! והם שומרים על היהדות הלא מתבוללת!!! רות המואביה התגיירה ולכן היא יהודיה טהורה!!! הכוזרים התגיירו ולכן הם יהודים טהורים!!! היהודים של היום הם אותם היהודים של פעם!!! כך טוענים גדולי ההסטוריונים!!! אתה מומחה יותר מהם???

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אתה טוען שהיהודים של היום הם אותם היהודים של פעם אך מודה שגויים רבים התגיירו ויהודים רבים התבוללו ולכן מודה בעצם שההרכב הגנטי של היהודים השתנה, אז לא מדובר באותם אנשים (בוודאי שלא באותו "עם"). עוד פרט חשוב שאתה שוכח הוא השוני בין ההלכות הנהוגות בעדות שונות כיום לעומת ההלכה האחידה שהיתה לפי אמונתך בזמן מתן תורה, יש בדבריך וגם באמונתך סתירה פנימית, כדאי שתבדוק את עצמך.

בּאהבה

New member
../images/Emo31.gifאויישששששש

אתה מערפל!!! היהודי של היום אינו תוצר של התבוללות כי המתבוללים עזבו היהדות!!! היהודי של היום בא מאלה שלא התבוללו!!! ולגבי ההתגיירות! 95% מהיהודים הם בני אברהם!!! וגם ה-5% שהתגיירו יהודים לכל דבר!!! ולכן!!! כן!!! היהודי של היום הוא אותו היהודי של פעם!!! וזה שהתפתחו מחלוקות בהלכה לא אומר כלום!!! עדיין 95% אין בו מחלוקת! והוא העיקר!!! המחלוקות הן בעניינים טפלים!!!

SupermanZW

Well-known member
אתה מערפל

כל צאצאי המתבוללים שאימותיהם יהודיות הם יהודים ע"פ ההלכה, מן הסתם מחצית מצאצאי המתבוללים הם כאלה, 95% יש רק בדמיון שלך. הלכות שונות=אמונות שונות => ההלכות של ימינו אינן זהות למקור => היהדות של היום אינה היהדות של פעם => היהודים של היום אינם היהודים של פעם.

בּאהבה

New member
תעשה לי טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז מה אם האמא יהודיה??? נראה לך שהבן המשיך את המסורת??? הוא חי כמו גוי!!! והמסורת במשפחתו נקטעה!!! הלכות שונות= אמונות שונות??? איזה קשקוש!!!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בארצות הברית תוכל למצוא יהודים מצד האם בלבד אשר מקיימים את ההלכה, הדבר מקובל בקהילות הקונסרבטיביות והרפורמיות, אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר (וחסוך ממני את הטיעון המפגר כאילו הרפורמים והקונסרבטיבים אינם יהודים, הם יהודים בהחלט). הלכות שונות=אמונות שונות כי כל מי שמקיים הלכה באופן מסויים מאמין שההלכה כדרכו, ולכן הלכות שונות=אמונות שונות.

semi auto

New member
תשמע governer

אתה נטפל לזוטות, תסתכל על זה "אני מציע לך לעשות לו ברית מילה זה הכי טוב בשבילו תני לו לבחור" "ומיכוון שערבים עושים ברית מילה גם(ברית חלקית)יש להם את הזכות על הארץ שלנו ובגלל זה הם אוחזים בארצנו "

Governor

New member
שמע, אתה ממש מאגנום!

"אני מציע לך לעשות לו ברית מילה זה הכי טוב בשבילו תני לו לבחור" גדול! 10! "ומיכוון שערבים עושים ברית מילה גם(ברית חלקית)יש להם את הזכות על הארץ שלנו ובגלל זה הם אוחזים בארצנו" טוב אצרף את האמרה הראשונה אל Intelligence IQ150´s Hall of Fame Quotes שלי תודה

preacher

New member
ומה עם האמירה השניה? עז?

אני מציע לשלוח לרשות הפלשתינאית את הטיעון החדש לזכותם על הארץ... ואולי לתת ל-IQ150 חברות כבוד בפורום בל"ד.

למעלה