אני מכריז על Governor

ערנארן

New member
אני מכריז על Governor

שהוא לא יהודי! אתה ערב רב!!!!!!!!! גש מיד למשרד הפנים לשנות את הת.ז

ערנארן

New member
לפי ההתעקשות לא להקשיב!

יש אנשים שמבולבלים ורוצים להקשיב לשני הצדדים והם יהודים ראויים! ואם יש כאלה שלא כאלה אז הם לא ראויים להיקרא יהודים.

בּאהבה

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gifגוברנור הוא יהודי טהור!

סה"כ ""קצת"" שטפו לו ת'מוח...

ערנארן

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא ערב רב!!! וכל מי שדומה לו ושונא את היהדות הוא ערב רב!!!!

Lu Tze

New member
אם כל מה שהיה צריך כדי לגרום

לחברה הדתית להפסיק לשייך אותי לדת שלהם זה להתנהג כמו גוברנור, המילה המודובר ביותר כיום הייתה "אימביציל".

neko

New member
חביבי, כל קשר בין יהדות לעובדי

האלילים לובשי השחורים המציפים את בני-ברק ומאה-שערים הוא חוט דקיק בהיסטוריה האנושית. ראה כאן...

אם כך כדי שיתחיל לשנן את המשפט הבא

שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד ולהכניס טוב טוב לראש שלו שאת עם ישראל אי אפשר לנצח רבים וטובים ממנו ניסו _אף_ אחד לא הצליח אז ככה שגופי טוחן קמח

SupermanZW

Well-known member
הוא לא יודע

זה רק נדמה לו, אלוהים מעולם לא דיבר איתו ומעולם לא אמר לו מה הור רוצה, עובדה היא כי כל דתי חושב כי ההלכה ע"פ עדתו היא הנכונה ואפילו בתוך כל עדה הרבנים חולקים זה על זה וכל אחד בוחר לו רב אחר וחושב שדווקא הרב שלו יודע מה אלוהים רוצה בזמן שאף אחד לא יודע, ורק אתה יודע? מגוחך ופתטי.

L7

New member
נכון.אין לדתי מושג מה אלוהים רוצה.

מעשיות כתבי הקודש והרבנים לדורותיהם - עדיין מעשיות של בעלי אינטרס. כך בנצרות וכך באיסלאם.

Governor

New member
`את עם ישראל אי אפשר לנצח`

אולם, אינך עם-ישראל. אתה בן עם הפאגאנים...

האם אתה יכול להביא לי לינק אשר

יכול להפריך את הפסוקים הבאים: נצח ישראל לא ישקר שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד היינו צריכים להימחק מזמן מעל פני האדמה אך משום מה אנחנו עדיין חיים נושמים ובועטים לדברים האלה אינך יכול להיתכחש,ואינך יכול להביא לינקים טיפשים אשר יוכיחו אחרת לא כך גופי?

למעלה