אני מחפש

Only me16

New member
לא הבנת...יאללה אתם אטומים?../images/Emo12.gif

ההגדרה לוויקה היא לא כישוף לבן! היא עוסקת בזה! ווקאנים הם לא נוצרים ולא יהודים זה נכון...מי אמר שהם כן? והאמונות שלהם לא מבוססות על היהדות והנצרות...מאיפה זה??

BlaT©

New member
מזה שאמרת...

כל מיני דברים על השטן בהקשר לוויקה. אבל הרי השטן הוא בעצם אמונה יהודית\נוצרית, אז איך קישרת את זה לוויקה ("פנטגרם הפוך ע"פ הוויקה מסמן את השטן בכך ש..." איך בדיוק ע"פ וויקה אם ע"פ וויקה אין שטן)?

Nizzan Cohen

New member
וויקה לא עוסקת בכישוף לבן.

וויקה עוסקת בכישוף, ומאמינה בין השאר ברייד של "אם הדבר לא פוגע - עשה כרצונך". זה לא בדיוק לבן.... זה כזה.... בז' עם גוון אפרפר.... משהו כמו הצבע של עור כזה אבל אחרי נמנום קצר בשמש עם קרם הגנה לא חזק.
:-q

jbu

New member
אני רואה שנמאס למשתמשי הפורום

אני רואה שנמאס למשתמשי הפורום לכוון אנשים כאלו למאמרים....

ToryMaster

New member
יש מצב

או שפשוט התחשק לנו דיון עמוק ומעניין
סוף סוף הצלחתי לגבש לעצמי דעה מה בדיוק בדיוק הפנטאגרם אומר (מתוך אוסף של דעות וכאלו)

garion20

New member
טוב שאתה הצלחת כי אותי בלבלתם

שמישהו יפנה אותי לכמה מאמרים בנושא הבנתי שיש כמה אמונות לגבי הפנטגרם שלא קשורות בסטניזם בהכרח... אבל את זה ידעתי... אמרתם הרבה על מה שהוא לא אבל אתם לא ממש מסבירים מה הוא כן מה האנרגיה שהוא מביא מה הסגולות שלו איזו תמיכה מקבלים ממנו והאם אפשר לנצל אותה בצורה שלילית בלבד כמו שכל הזמן אומרים עליו או שיש גם דרכים חיוביות לתעל את האנרגיה

Nizzan Cohen

New member
כבר שנה אני חוקר את הסמל הזה-

ועדיין מחדשים לי לא מעט
. אבל חפש אותו פה : www. symbols.com יש שם סיכום מרשים. גם במאמרי הפורום יש סיכום נוסף. פרט לכך תקרא פה בדיון יש עוד כמה נקודות מעניינות. ואחרי כל זה חפש אולי קצת חומר על חתך הזהב שמופיע בפנטגרם וגם לו יש ערך. ואחרי זה אתה מוזמן לשבת מול הפנטא עצמו ולראות מה אתה מרגיש איתו
.

P o M i K i

New member
הקטע המצחיק בכל זה...

הוא בכלל לא ביקש לדעת מה הפירוש של הסמל... וחוץ מזה דיונים אפ פעם לא מזיקים:)

garion20

New member
אז ככה

אני הולך לצבא ואני מצפה מכם להכין את שיעורי הבית שלכם ועד שאני חוזר עוד 10 ימים מעזה המסריחה אני רוצה שתסכמו יפה יפה את סגולותיה ואנרגיותיה של הפנטה הפוכה ולא הפוכה ומה ההבדל בלגנים כאלה רואים ידעתי שאני יצליח לגרום לכם לדבר יותר מלתת מאמרים ושטויות זה פורום דברו!!!

jbu

New member
אתה חושב שרק בגלל שתהפוך איזה

סמל הוא יהיה רעה טוב, תבדוק בטאג ליינס ו\או במודעות המועדפות יש לנו פה משהוא בשם טוב רעה שחור לבן, בכול מקרה זה סמל שאנחנו נותנים לו את המשמעות שלו ואני לא מבין למה אתה מחפש "אנרגיות רעות" (אני לא מאמין שאני אפילו כותב את זה) אבל אם אתה "מתעניין" (
אני מרגיש כמו "חלי" יחמובי'ץ) בשטניזם כדי שתדע מהו שטניזם? ואז אולי בתין קצת את הבעיתיות של הבקשה שלך, אם אתה מנסה להתאבד בעזה אז בבקשה יש דרכים יותר אצילות לעשות את זה שמה. גם מגן דוויד לא סמל של היהדות והוא מופיע בהרבה תרבויות ככה שאנחנו לא יודעים לבטח מאיפה הוא צץ אבל אם תחפש פה איפה שהוא אני בטוח שתמצא גם את זה (למרות שלא נראה לי שזה מעניין אותך).

Nizzan Cohen

New member
דווקא ברמת הגילוי...

המגן דוד נתגלה הרבה לפני הפנטא. הוא הרבה יותר פשוט ממנו כי הוא בנוי משני משולשים שהם צורה בסיסית. כך שאם משחקים עם שני משולשים יותר מדי אתה מוצא את המגן דוד. הפנטא ניתגלה אלפי שנים אחריו - כפי שכבר אמרתי - בזכות המסלול של כוכב נוגה. אגב, המאיה, שהיו מאוד מאוד מפותחים ביכלל לא הצליחו לגלות אותו מעולם. מיף... אני מאוד ממליץ על האתר סיימבולז. הוא מאוד מאוד מאוד מעשיר בנושא. והוא גם גורם לך להיתמכר למחקר סמלים
.

Nizzan Cohen

New member
הממממפ אין לי זמן עכשיו....

אבל חפש את הפנטגרם המוקף בעיגול באתר : www.symbols.com הכל כתוב שם
בהצלחה

ToryMaster

New member
מה אדון

אנחנו לא משרתים שלך תעשה את העבודה שלך בעצמך, טודע.

THE gray

New member
ולמה..

אתה אומר שלא אמרו לך מה הפירוש שלו... נתנו לך לפחות עשרה פרושים שונים, אתה רק חייב להבין שאין פירוש אחד נכון לכל אחד יש פירוש משל עצמו.. קשה מאוד לדעת מה בא קודם ומה בא אחר כך... ומזה משנה?

jbu

New member
../images/Emo2.gifמה אז זה רק אני

מה אז זה רק אני שהזמנתי זהב ואבני חן כדי ליצור את הפנטאגרם? זה השני שאני מכין הראשון יצא לי הפוך
אחי הבאנו לך מלא חומר, מה זה משנה עם הטקסט נכתב עכשיו או ממזמן? אתה יודע שטסט טרי ולא מיובש הוא חמץ:
=
=
=
=
=מוי מוי כיף!

למעלה