אני מחפש

WitchLee2003

New member
על השטן האל והפנטגרם ההפ

ראשון, שכבר אמרו, כל מכשף/ה, לא משנה אם הם וויקנים, קלטים, שמאנים או מה, אנו לא מאמינים בשטן. השטן הוא דמות המיוצר על ידי הנוצרים, שבדתינו לא קיים. הפנטגרם ההפוך הוא מסמל את האל בעל קרניים שזה לא שטן אלא דמות נוער של האל המשולש

ואם אני מכשף נוצרי?

איך אתה יכולה לקבוע שכל המכשפים לא מאמינים בשטן? הפנטגרם מסמל הרבה,אין פה על מה להתכווח. חביב הקסם

BlaT©

New member
מכשף נוצרי?...

יש כזה דבר? זה כמו להגיד "מכשף יהודי"... הרי מבחינת הנצרות כישוף הוא אסור (ע"ע צידי מכשפות)...

jbu

New member
ואת חושבת שאין כזה דבר מכשף יהודי?

מחבר הספר MODERN MAGICK יהודי (את השם וראיון קצר את יכולה למצוא פה איפה שהוא), וגם אני מאמין באלוהים כך גם חביבי שלי. אפרופו אני מת על השם שלך

BlaT©

New member
../images/Emo13.gif

הבנתי, אבל טכנית זה אסור ע"פ היהדות והנצרות...

jbu

New member
אני חושב

יותר נכון משאר שרובינו כאן משום שאנחנו חיפשנו קצת יותר מטכני.

BlaT©

New member
בהחלט...

רק הצירוף הזה, "מכשף יהודי", צורם מעט בשל ההתנגדות הכל כך גדולה לכישוף ביהדות. זה הכל.

אנחנו מכשפים יהודים גאים

גם אם אנחנו צורמים לאוזן... העניין הוא(וזה נכון לגבי) שאני עוסק במאגיה לאחר שהבנתי למה נאמר בתנ"ך "מכשפה לא תחיון" ועוד כמה פסוקים מרושעים כאלה... טוב לדעת שמקבלים אותנו לקהילה שלנו,למרות שאנחנו יהודים :-; חביב הקסם

BlaT©

New member
אף אחד לא אמר שלא ../images/Emo12.gif

פשוט הסברתי למה ציינתי מראש את העובדה שהיהדות לא מקבלת כישוף...
אני מצטערת אם לא הבנתם אותי נכון.

jbu

New member
אז תמציא לך כינוי אחר

לי זה לא מפריעה, אני ממש לא מסתכל על מלים אלה על התוכן שלהם.

BlaT©

New member
לא לא לא...

לא הבנתם אותי בכלל. בכלל לא זלזלתי בכישוף שבא יחד עם אמונה יהודית, רק אמרתי למה זה נשמע לי מההתחלה לא הגיוני, בגלל ההתנגדות היהודית לכישוף. אני מדגישה: לא זלזלתי. כל אחד ואמונתו, אין לי בעייה עם שום אמונה של אדם אחר.

jbu

New member
אני רואה לשון בחוץ? זה זמן מצוין לנ

אנירואה לשון בחוץ? זה זמן מצוין לנצל את זה לנשיקה צרפיתית!

BlaT©

New member
כמה טעויות... ../images/Emo12.gif

טעות כללית ביותר - ההגדרה לוויקה היא *לא* כישוף לבן, זה דבר ראשון. "פנטגרם הפוך ע"פ הוויקה מסמן את השטן..." - פנטגרם הפוך לא מסמן את השטן על פי וויקה, כי על פי וויקה *אין* שטן. וויקאנים הם לא נוצרים או יהודים, הם וויקאנים. האמונות שלהם *לא* מבוססות על היהדות או הנצרות. אם כבר - אז להפך. ליתר פירוט - פורום פאגאניזם בישראל הוא המתאים.

למעלה