אני מחפש משהו חדש

מורנא007

New member
../images/Emo8.gif אפשרי בהחלט

הבו פרוג למכורים!

XCLASS

New member
אולי קנזס?

אני לא יודע אם יש לך אותם אבל ממה ששמעתי שלהם (תוריד מפרוג ארכייבז) הם יכולים להתאים למה שחיפשת תסתכל על ביקורות ב"מתקדם". חוץ מזה שאני שומע עכשיו את ששת שקניתי אחרי המלצות וזה אחלה דיסק בעיקר אם אתה מאוהבי החליל

The West Star

New member
להקות צרפתיות? ../images/Emo27.gif

אילו להקות צרפתיות טובות יש? [מתחשק לי איזה פרוג בצרפתית]

מלודי נלסון, של סרג' גינסבורג.

זה לא פרוג ולא להקה, אבל הוא מצוין ובצרפתית -כך שהוא ממלא חצי מן התנאים, שזה טוב מספיק.

HelterSkelter1

New member
The Moving Gelatine Plates

באלבום בשם The World Of Genius Hans. קאנטרברי-פרוג-אקספרימנטל, מצויין, לדעתי.

epitaph

New member
למה מתחשק לך פרוג צרפתי?

יש את Ange שהם מאוד מוכרים, במיוחד הזה עם העטיפה של האיכר, למרות שאני מכיר אישית רק את האלבום שבא לפניו והוא נחמד מאוד, לא הרבה מעבר לזה. האלבום עם האיכר אמור להיות יותר טוב ממנו אבל לך תדע. יש את Clearlight, שהם מולצים אם אתה אוהב ספייס רוק ודברים בכיוון (או שפשוט אתה על סמים), אם ענית כן על אחד מהדברים הנ"ל אז שווה לך לבדוק את Symphony שלהם (שסטיב הילאג' מגונג אורח בו) או את Forever Blowing Bubbles (שמתארח בו דיוויד קרוס, לשעבר הכנר בקרימזון). כמו כן, הלהקה הצרפתית שהכי אהבתי אותי בסופו של יום, Shylock, אינסטרומנטליים לחלוטין, מלודיים. אם תרצה אני אשלח לך דגימות...

jbloo

New member
עניין של טעם

איכשהו הצלחת לרשום את כל הלהקות הצרפתיות שלא עשו לי כלום. (טוב נו, תוסיף לרשימה גם את פולסאר). להקות שכן עשו לי את זה- כמו שהוזכרו למעלה: סרז' גינסבורג moving gelatine plates - העולם של האנס הגאון- פנטסטי ומלא הומור ומורכבות בו זמנית. archaia - פרוג זוהל אפל, שמשלב אסתטיקות מאגמאיות עם אווירתיות פינק פלוידית, אני בדרך כלל לא מתחבר ללהקות זוהל שהן לא מאגמה, אבל הדיסק הזה מיוחד מספיק בשביל לעמוד בזכות עצמו. הוציאו דיסק אחד בסולייל זוהל. etron fu leloublan- זו כבר להקה ששייכת לזרם הריו, ואף לאחת מהלהקות המקוריות שהשתתפו בפסטיבל הריו הראשון שאירגן קאטלר. להקה שמשלבת השפעות דאדא חזקות עם בס תופים קטלני. יש לי את הקופסה המשולשת שלהם, אבל אם אני לא טועה הדיסקים יצאו בנפרד לא מזמן (על פני 5 דיסקים), מומלצים הדיסקים השני והשלישי מתוך ה5. (וגם הראשון לא רע).

יניבש16

New member
TAAL- SKYMIND חדש מעולה!

זה אלבום מאוד מגוון, מאוד מזכיר בכמות ההשפעות והסגנונות את מיסטר באנגל רק הרבה יותר מלודי וקונספטואלי. העיבודים שלהם נפלאים, עם בסיס מטאלי+כלים אקוסטיים כמו חליל, כינור וצ'לו. מוסיקה עם המון ביצים ויופי, ממליץ בחום.

מורנא007

New member
אם כבר

לך על הצינה של קוויבק הקנדית דוברת צרפתית. האלבום המומלץ הוא: Si On Avait Besoin d'une Cinquième Saison של להקת Harmonium

Rudess

New member
תשמע את Regency

הוציאו אלבום אחד שנקרא Awakenings , קשה מאד להשגה, אבל כדאי לך להתאמץ בשבילו.

מה הדבר הכי טוב שקיים ביקום?

המאבק לשחרור האנושות, כמובן. ומה יותר טוב מזה אפילו? thinking plauge in this life ניתן להשיג בגאזיס. גם צלודי וגם מורכב במידה מסויימת כך שלא ימאס מהר. סוזן לוויס זמרת מצויינת והבוקלט מצויין (קצת הגזמתי אבל עדיין...)

RedCherry

New member
יכול להיות שזה שונה מאוד

אבל יש לי את Thinking Plauge-In Extremis, ולא הייתי אומר ש"כיף" לשמוע אותו. ואם אני לא טועה, נתתי לו לשמוע את זה כבר.

זה לא דומה ל"אין אקסטרמיס"

זה הרבה פחות מורכב. סוזן לוויס לא אהבה פרוג בכלל...

dpascal2

New member
In this life עולה על In Extermis

והקומפילציה שמכילה את שני הראשונים עולה על שניהם. 70 (!) דקות של מאסטרפיס של רוק אוונגרדי שמחזיק לנצח ולא נמאס. להשיג בכל רשתות המזון. In Extremis נורא מורכב ושכלתני משהו, גרופיות לא מעטות של Thinking Plague (כולל כותבת שורות אלה) מוצאות אותו מעט קר ואנמי אך עדיין גאוני.

למעלה