אני מחפש משהו חדש

The West Star

New member
אני בהחלט אנסה אם כך..

אגב, איך אמרת שקוראים לאלבום היותר פסיכדלי שלהם? כיצב מתבטאת הפסכדליות? סטייל פינק פלויד בתחילת דרכם? כן, גם אני מרגיש מרומה בקשר לשניים על אותו דסיק [מילא שני דיסיקים!] אבל באוזן השלישית היה את זה [כנראה באיזו יבוא רוסי שהיה מפוקפק, לפי "קצת אחרת"] וזה עלה בערך 60-79 ש"ח. ושני האלבומים יחד עולים לי 80.. אז זה כאילו אלבום ב-10 שקל על אותו דיסק... אגב, מה עם אנתוני פיליפס? או אמארוק של אולדפילד? [אם זה כמו אומדאון זה יהיה מעולה]

epitaph

New member
אמממ...

ייבוא רוסי זה לא רק מפוקפק, אם אני לא טועה זה גם לא הכי חוקי (סוגיות של צריבה וכאלה, דיברתי על זה פעם עם האירי מגריפון). היותר פסיכודלי של קראוון הוא גם הראשון שלהם, הוא פשוט נקרא קראוון, גם לא ממש קשה להשיג אותו ובמחיר של 50-60 שקל. לגבי הפסיכודליות שלהם, משהו בסגנון של סופט מאשין, לדעתי טיפה פחות טוב אבל ראוי כשלעצמו...בסופו של דבר מדובר בשתי להקות ששניהם יצאו מה Wilde Flowers והבתחלה המשיכו את הסגנון הפסיכודלי שהם ניגנו בה ורק לאחר מכן מצאו את הכיוון שיותר מתאים להן. אגב, שווה לך גם לבדוק את האלבום סינגלים של ה Wilde Flowers, הוא גם נמצא בקצת אחרת. בקשר לאולדפילד, לא העמקתי מעבר לכל הטובולור בלס שלו ולאומדאון, אז אין לי מושג.

HelterSkelter1

New member
הואה, הראשון של קארוואן

אסור להחמיץ אותו. יצירת מופת מושלמת!! אחד האלבום הכי טובים שאני נתקלתי בהם אי פעם. לא רוצה ליצור פה צפיות, אבל זה אלבום בהחלט מאוד מומלץ. קארוואן של האלבום הראשון זה יותר פופ פסיכדלי ופחות פרוג, אבל כתיבת השירים באלבום היא מדהימה, ויש פה גם אווירה וסגנון מסויים שלא שמעתי באף מקום עדיין, שגורם לי (ואני מקווה שגם יגרום לך) לאהוב אותו כ"כ. לדעתי זה מאסט.

jbloo

New member
בלי ציפיות היא מילת המפתח

ציפיתי למשהו שיפתח לי את הראש, והתאכזבתי, ואז חזרתי לאלבום באוזניים נקיות וגיליתי אלבום פופ פסיכדלי מושלם. כמו שאמרת, כתיבה מצויינת והמון חן בביצוע. אני חולה על האלבום הזה אבל נראה לי שתווית הרוק המתקדם רק עושה לו עוול.

HelterSkelter1

New member
תבקש שיזרקו עליך אבן לראש,

אולי זה יעזור לך לפתוח אותו
זה באמת אולי אלבום הפסיכדליה המושלם, ותווית הפרוג לא עושה לו עוול דווקא, היא פשוט לא מתאימה וזהו
(בניגוד אליך, אני חושב שהמאוחרים יותר שלהם לא פחות טובים, אבל הם שונים כמובן).

epitaph

New member
בדיוק...

מסכים איתך בגדול, אבל אהבתי יותר את הראשון של סופט מאשין. לשניהם לא צריך להדביק תואר פרוג כי הם ממש לא כאלה אבל הם בהחלט פסיכדליה מעולה.

HelterSkelter1

New member
הראשון והשני שלהם (וכמובן השלישי)

(וגם הרביעי) הם מאסט בלי קשר.

פרוגיא

New member
אמארוק

אלבום שנוי במחלוקת במקצת. יצירה ארוכה מאוד (60 דקות - זה מה שקורה שאין מגבלה של אורך צד של אריך נגן) אבל לפי דעתי מרתקת וללא ספק הנסיון ההרפתקני ביותר של אולדפילד מאז ימי אומדאון. לצערי ההרפתקנות הזו לא מצאה לה המשך באלבומים שאחרי אמארוק, יש לי הרגשה שאולדפילד שיחרר הרבה קיטור יצירתי באלבום הזה ואז התדרדר חזרה לעבר נסיונות מביכים יותר ויותר.

meandmeandme

New member
../images/Emo13.gif לא שמתי לב

בכל מקרה, אחרי שמתרגלים מרס ולטה זה מאוד נעים לאוזן

MajorWinters

New member
פלאוור קינגז

הם אולי לא בראש סולם הלהקות שלי, אבל לאחרונה ממש כיף לי לשמוע אותם. ולא נמאס.

RamiSun

New member
דין, בלי התנצלויות....

יש לנו קבוצת תמיכה לעיניין. -"קוראים לי דין, ואני אוהב את הפלאוור קינגס." - "אנחנו אוהבים אותך דין."
פלאוור פאנס אנונימוס...........(FFA)

למעלה