אני מחפש משהו חדש

The West Star

New member
אני מחפש משהו חדש

לאחר עבודה קשה ומאומצת, יש לי כאן 150 ש"ח. ואני רוצה לשמוע משהו חדש ומעניין, אך עדיין נעים לאוזן. משהו שלא ימאס מהר. יש המלצות?

epitaph

New member
מסוגל להבין את זה...

לא יודע מה תאהב או לא, מאחר ואתה מחפש משהו חדש אז זה אפילו קצת יותר קשה, נסה איזה Nektar - Remember the Future או שמשהו ישראלי, לא יודע ממש מה יש לך אז קשה להמליץ...

RamiSun

New member
טוב, שאלה של טעם.

לדעתי לפחות לא מוזיקה מעצבנת, מוזיקה מצמררת ושמימית. בכלל אם אז עוד רעיון... The Flower Kings - Stardust we are

epitaph

New member
כמובן... ../images/Emo13.gif

למרות שאין הרבה דברים שלהם שאהבתי מעבר לאלבום הזה...

epitaph

New member
משום מה קצת קשה להשיג כרגע בארץ

נסה דרך האינטרנט אם ההורים מרשים. רק עצה קטנה, אל תקנה את ההופעה...

The West Star

New member
ההורים לא מרשים

חברה שלי גם הייתה בשוודיה ואמרה שזה עולה מלא כסף.. :(

מורנא007

New member
../images/Emo13.gif אלבום לכל המשפחה

להקת Ekseption ההולנדית. ארבעת האלבומים הראשונים יצאו בקופסא של שני דיסקים. המוסיקה היא קלאסית קלה למהדרין עם מעט רוק.

meandmeandme

New member
רק מרס ולטה!

שימו רודריגז לופז בקלפי! (ההמצלה שלי The Mars Volta - De-Loused in the Comatorium ואחר כך Frances the Mute).

RamiSun

New member
מרס וולטה באמת אחלה, אבל...

הוא ביקש משהו יותר עדין לאוזן.

The West Star

New member
לא אמרתי עדין לאוזן

אבל משהו שכיף לשמוע, מעניין לשמוע, ושהוא לא קיצ'י מידי..

epitaph

New member
תנסה את הקראוון...

אתה דוחה אותו כבר הרבה זמן...
דברים נעימים לאוזן זה נקטר שכבר המלצתי לך מקודם (ונראה לי שניתן להשיג בקצת אחרת), קאמל למינהם, קראוון ברובם אולי טראפיק השלישי, הרבה מהפרוג האיטלקי...אמממ, זה בסדר להתחלה, תבחר מזה.

The West Star

New member
אם זה יהיה זול

בינתיים חשבתי על Gnidrolog הבעיה היא שזה שני הדיסקים שלהם על אותו דיסק וזה עולה 80 ש"ח. שווה? אני אנסה את קרוואן באמת.. הם מסובכים קצת? אני שונא סתם מתיקות כזו..

epitaph

New member
קצת...שווה לנסות לדעתי...

בקשר ל-Gnidrolog, שווה את הכסף אבל משום מה אני תמיד מרגיש מרומה כשאני מקבל שני אלבומים על דיסק אחד, אבל כנראה שזו רק סריטה שלי. בשוודיה תמיד היה יקר, לא רק עכשיו...

למעלה