אני מחפש אומנות לחימה (8)

eli228

New member
צודק

לפי דעתי בקרב אחד על אחד מתאגרף יכול ליהיות יעיל ביותר!

eli228

New member
מה???

קאראטה זה סטטי???? אתה בטח צוחק! זה שיש תרגילים מסויימים שמתבעצים ללא תנועת רגליים(אין הרבה) זה לא אומר שהקראטה סטטי. כדאי לך לבדוק את הנושא יותר לעומק ואז תבין שאתה לא ממש צודק

avshalomat

New member
תנסה סיגנונות של נמר בקונג פו

או בכלל סיגנונות שמקורם בשאולין נראים די להגדרה של קשה-פנימי אגב מה עם הפקידו ניסית?

deep ocean

New member
בקיצור ולעניין

תתאם שיעור נסיון חינם בקונג-פו אצל המורה שלי בן טל-שחר 03-5270332 בהצלחה!

Zeev Foux

New member
מוזמן לשיעור

ביום שישי בפארק, לפרטים בטל´ 7103751 באיזור ת"א (בעבודה)

Zeev Foux

New member
לחובבן

צור קשר בטל´ 7103751 בשעות העבודה (איזור חיוג 03) ונדבר. זאב

ג´ודו

ג´ודו מאוד דינמי, משתמשים בכוח (קצת
) מנצלים את כוחו של היריב וזה כיף גדול. אני מתאמנת אצל יונה מלניק בהוד השרון. לא כל כך רחוק מרמת גן.

Nut420

New member
המשך

הייתי בשני המקומות ובשניהם התרשמתי לטובה מהמורה ומהתלמידים הבכירים, אני רוצה ללמוד משהו לטווח ארוך, אבל שבטווח הזה יקנה לי יסודות של הגנה עצמית, אני אמנם מעדיף שיהיה מימד פילוסופי, אבל לא חייב.. מה שכן חשוב לי זה לימוד פיזי, התחזקות של הגוף וכו

Funakoshi

New member
ההההצעה למתלבט../images/Emo62.gif

מכיוון שדבר לא בוער, כך את זמנך ותקדיש קצת זמן לתצפיות. אל תתרשם רק משיעור בודד, תראה אם המקצוע מתפתח ויש קבוצות ברמות שונות, בקש לשוחח עם המורה הראשי. תתרשם מהאוירה במקום שבו נערכים האמונים. תראה מה מציע לך בית הספר, כמה אימונים בשבוע, נוחיות, גישה למקום, מי מדריך מה מדריכים . עשה לך סיכום ותחליט. בהצלחה !!!

Nut420

New member
כבר עשיתי את רוב הדברים שאמרת

ועדיין לא מצליח להחליט, הייתי רוצה המלצות מאנשים שהתאמנו באחת מהשיטות הנ"ל או משהו כזה

קוזושי

New member
כאחד מן הצד

מבחינת הגנה עצמית שתי השיטות הללו יכולות להיות מעולות, תלוי מה תעשה בהן. ההבדל הבולט ביניהם הוא שבקרב מגע הדגש היחיד הוא הגנה עצמית, כמובן שמקבלים באימונים דברים נוספים כמו חישול הגוף, תנועה נכונה וכו´ בקראטה לעומת זאת הדגש הוא במפורש לא רק על הגנה עצמית, בנוסף להגנה העצמית מתמקדים שם גם בהבנה של עומק התנועה שהתפתחה באמנות הלחימה במשך מאות שנים. זה כולל גם יופי ואיכות שלא תמצא בקרב מגע. לדעתי צריך להיות לזה גם השלכות על הרמה של ההגנה עצמית שזה נותן לך. אני חושב שאין מקום להשואה ביניהן. ולמרות שהקרב מגע נפוץ מאד בארץ, הוא בסך הכל טכניקה של הגנה עצמית. הקראטה לעומת זאת היא אמנות לחימה הכוללת בתוכה מסורת של שנים בהעמקה והבנה של איכות התנועה. אם מבוקשך הוא רק לקבל טכניקה של הגנה עצמית לך לקרב מגע, אך אם מטרותיך הן מעט יותר מזה מקומך הוא בקראטה. אמנם אין לי נסיון גדול בשתי שיטות אלו, אך אני בהחלט יכול לומר שטעמתי משתיהן. אך בכל זאת זו רק דעתי ובטוח יהיו כאלו שיחלקו עלי.

שוב, דעה של משוחד.

אני מתאמן בדוג´ו של קאנצ´ו רוני קלוגר. הדברים שלדעתי אני וכל מי שמתאמן מקבלים שם, לא יסולאו בפז. כמובן, שאמליץ לך על השיטה ועל המקום. השאלה היא, אם לך זה מתאים - אם כן, תתקבל בברכה. אם לא, אז אני וודאי שגם בקרב מגע יקבלו אותך בברכה. הכי חשוב, קח את הזמן ותחליט מה טוב בשבילך. אם תרצה לשוחח, ולהגיע לביקור נוסף, אני נמצא בדוג´ו בימים ראשון ורביעי, ובשלישי אני באימון פתוח (כך שיש זמן לדבר) מ 19:00 עד 20:00, ומשעה 20:00 אני מעביר אימון ראנדורי.

../images/Emo50.gif על ההחלטה.

ותזכור: "המסע הארוך ביותר - תחילתו בצעד אחד קטן"...

zakomea

New member
ללא ספק!!!!

אם אתה רוצה ללמוד סתם לקיף אומנות לחימה קפואירה זה הדבר בששבלך הכל ברוח טוב סוג הקרב שונה ומרהיב!!!!!!!!!! אין מה להוסף פשוט מעולה כל הטקסים זה לא מהעולם הזה זה שונה מכל אומנו לחימה שנפגשתי עד היום!!!!

zakomea

New member
רגע בקפואירה!

זה לא כל כך פשוט בקפואירה יש כל מיני קבוצות כמו זרמים בקפואירה יש בארץ רק שלוש קבוצות:אבאדא (מה שאני לומד), קאפואירה ג´ינגה וקורדו דאורו עכשיו זה הזמן לבחור באבאדה מתימרים להיות יותר אגרסיבים לומדים פחות אקובטיקה ומתאמנים המון על התנועות (בסיס וכו...) את רוב האקרובטיקה לומדים מחברים בקבוצה רק את העיקרון לומדים מה מורה אבל בקורדו דאורו וקפוראיה ג´ינגה מתימרים יותר לכיוון האקרובטיקה תוך כמה חודשים (אם יש לך אומץ) אתה כבר מתעופף כמו משוגע הבסיס קצת יותר מרושל (בלי להעליב כל חברי שאר הקבוצות) וזה בדוק כששיחקתי (נלחמתי) אם אנשים מקבוצות אחרות היו להם המון טעויות בבעיתות גם כאילה שלומדים יותר ממני אז הנה לך הכל עכשיו צריך פשוט לבחור....

eli228,

זו קביעה די בוטה, ללא הסבר לדעתך. זה נשמע לי גם מעליב, למרות שאני לא קאפואריסט. אפשר להגיד כמעט הכל בפורום, אבל כדאי בנימוס. אם אתה חושב ששיטה "X" לא טובה, כתוב למה - כך יוכלו להשיב לך לענין (או לא להשיב לך).

למעלה