אני מותשת. |לוח|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבקשר לתחרות בPTPP../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בנות, כל הכניסות שלכן חייבות להיות בפורמט GIF עדיף שקוף. שקוף לא חובה. כל מי שהכינה דולי לתחרות הבייס אדיט [עשיית דולי על הבייס של שירע] באתר שלנו לשרשר לכאן את הדולי בפורמט GIF, בצירוף שמכן ואתרכן [אם יש]. ככה: *דוליGIFבקובצ* שם: אתר: גם אם שרשרתן כבר וגם אם לא. ריכוז עכשיו. P:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo122.gif

את לא מכירה את האתר שלי ושל שירע?!?!?!?!?!??!?!!?!?
התביישי לך.
http://www.ptpp.too.co.il

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifשלי^^

Name:Julie אגב הפה שלה באותו גודל, פשוט שיניתי את הצבע כדי שיראה פחות גדול ><

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלמרות שאין לי סיכוי ../images/Emo7.gif.

שם:Lea

../images/Emo124.gif|פרוייקט מסיבות ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מעכוי והלאה, היא תערך פעם אחת לשבוע וחיצי זה ילך ככה: יום ראשון {אחרי שבוע וחצי} יום שלישי {במקרה הזה 12/07/05} {אחרי שבוע וחצי}יום ראשון אני עושה למענכן ,גדי שיהיה לך זמן וכייף להכין את הדוליז, לא בלחץ:) מצטערת למי שהכינה מוקדם מידים שתכין כמה גרסאות או צבע {מה שבא ברוך הבא}
לכולן , מסכימות איתי לגבי הפרוייקט?

8ar8ie

New member
נשמע טוף../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifלאיזה יעל יש אתר בשם פינק

פיקסלס? זה די דחוף >< כי אממ אני רוצה לרשום הצ'אפלין שלי לתחרות אצלה באתר: name:Julie base:Ilck characters: Charles Chaplin in "The Great Dictator" צריך עוד משהו? ><

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif כמה שאלות.

מתי נפתחים השרשורים של: -תחרות שחור לבן? -האתגר? -טופ מודל? -דמב"ו? -פרוייקט מסיבות? תודה [:

למעלה