נפתח עכשיו.
H HeR MaJeStY New member 7/7/05 #35 יש לי אתר ויש לי אתתררר!!111 כנסו נא. אבל הוא עדיין תינוק יש בו דולי אחת ו2 פיקסלארטים. כנסווו!!!!111
יש לי אתר ויש לי אתתררר!!111 כנסו נא. אבל הוא עדיין תינוק יש בו דולי אחת ו2 פיקסלארטים. כנסווו!!!!111
S Stinki Winki New member 7/7/05 #44 לא היה לך אתר אחר? צ'רי בלוסום? כי הוא היה ממש חמוד לא שזה לא חמוד, הוא אפל ומאגניב. הממ תני קרדיט לבחורה בעיצוב... היא מהאתר Pinup Toons.
לא היה לך אתר אחר? צ'רי בלוסום? כי הוא היה ממש חמוד לא שזה לא חמוד, הוא אפל ומאגניב. הממ תני קרדיט לבחורה בעיצוב... היא מהאתר Pinup Toons.
S sunnycalifornia New member 7/7/05 #62 כן האתר הקודם עלה לי על העצבים . אההה ואפשר את הכתובת של הבחורה מהעיצוב? אין לי אותה יותר ( )
ג גינגימניה New member 7/7/05 #39 בקשר לפרוייקט שלי ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif רציתי להתייעץ באיזה יום נוח לכן ,לפתוח שרשור 2 בקשר לפרוייקט אני מעדיפה יום ראשון, אבל אולי יש בננות שלא יכולות, תכתבו עכשיו, שאני אשנה את היום של הפרוייקט. אני מחכה לתשובות שלכן, פה
בקשר לפרוייקט שלי ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif רציתי להתייעץ באיזה יום נוח לכן ,לפתוח שרשור 2 בקשר לפרוייקט אני מעדיפה יום ראשון, אבל אולי יש בננות שלא יכולות, תכתבו עכשיו, שאני אשנה את היום של הפרוייקט. אני מחכה לתשובות שלכן, פה
B BiDriL New member 7/7/05 #40 ../images/Emo185.gifאפשר עוד כמה ימים. לא שלא נוח לי,אני לא אספיק עד אז.
ג גינגימניה New member 7/7/05 #41 אז מה דעתך על יום שלישי../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif רק עם עוד בנות יבקשו , כי כולן חושבות שהשרשור ביום א'
אז מה דעתך על יום שלישי../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif רק עם עוד בנות יבקשו , כי כולן חושבות שהשרשור ביום א'