אתגר ימי שלישי.
M milky מילקי New member 8/7/05 #82 דרושה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif מישהי אחראית בעלת אימייל שתוכל לפתוח במקומי את "אתגר" ביום שלישי הזה כי אני לא אהיה... אני אעביר לה את הכל באימייל. תודה!
דרושה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif מישהי אחראית בעלת אימייל שתוכל לפתוח במקומי את "אתגר" ביום שלישי הזה כי אני לא אהיה... אני אעביר לה את הכל באימייל. תודה!
ג גינגימניה New member 8/7/05 #85 זה חייב להיות באיימיל?../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif את לא יכולה לעלות תמונה {באיזשהו אתר להעלאת תמונות,} ולשלוח לי קישור עם זה? אני אפתח מה שצריך ואצרף את התמונה כקובץ .
זה חייב להיות באיימיל?../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif את לא יכולה לעלות תמונה {באיזשהו אתר להעלאת תמונות,} ולשלוח לי קישור עם זה? אני אפתח מה שצריך ואצרף את התמונה כקובץ .
B Bleeding Roses New member 8/7/05 #90 ../images/Emo90.gifפאקקקקק, אני לא כאן!!! יש מצב שאת פותחת ב-4.8? בבקשה בבקשה בבקשה!!! אני אסגוד לך לנצח!! אני כ"כ השקעתי!!!
../images/Emo90.gifפאקקקקק, אני לא כאן!!! יש מצב שאת פותחת ב-4.8? בבקשה בבקשה בבקשה!!! אני אסגוד לך לנצח!! אני כ"כ השקעתי!!!
P Painted Fairy New member 9/7/05 #92 מתנות לקיץ../images/Emo42.gif../images/Emo126.gif כל בעלות האתר שיש להן מתנות לקיץ-תתפקדו ^^ מצטערת על הדיליי, לא היה לי כוח לשים אותן עד עכשיו
מתנות לקיץ../images/Emo42.gif../images/Emo126.gif כל בעלות האתר שיש להן מתנות לקיץ-תתפקדו ^^ מצטערת על הדיליי, לא היה לי כוח לשים אותן עד עכשיו
D DaRk ShinES New member 9/7/05 #93 נמנמ דרוש תיאור?../images/Emo101.gif שיפתח חדש או שתלכו לשרשור ותתנו לי אחד חח...
מ מלפפון ים 1 New member 9/7/05 #95 ../images/Emo3.gifהעם דורש שפ"ם. [סופסוף יש לי במחשב הזה אינטרנט!!!!111]