אני מוריד את המשחק.

Giallorossi

New member
גנב זה הכי קל? הצחקת אותי.

גנב זה מלא שיקויים, הוא אולי ממש כיפי אבל קשת הרבה יותר קל מכיוון שהבגדים שלו מאוד זולים.

Charmed YC

New member
נממ. אני מדבר מתוך ניסיון ><

לי אישית היה הכי קל לעלות לבלים עם הגנב. [ולא עם לוחם].

morosh1234

New member
מה פתאום.. גנב זה רק ליותר מנוסים

לפחות לא לכאלו שרק באותו יום מתחילים לשחק במייפל. חוץ מזה שגנבים צורכים ה=מ=ו=ן חומצות, ואם זה סין אז גם כוכבים וכו'. עדיף להתחיל עם קוסם הייתי אומרת
אם זה כדיי להכיר יותר את האופציות ויותר בכללי על מייפל - אז תבחר בלוחם, אבל רק בתור דמות התחלתית, כי באמת קשה לעלות איתו שלבים ובעיקרון זו עבודה דיי מייאשת.

morosh1234

New member
אמ, שאלה

התחלת את הגנב לאחר שהיה לך ידע בסיסי במייפל
עם תומך/ללא
כי בדר"כ גנבים דורשים ידע בסיסי במייפל ^^ גם בגלל שהם צורכים הרבה כסף ושיקויים, וגם כי העבודה השנייה צריכה סקילים מושלמים של עבודה ראשונה.. בקיצור, אני פתחתי סין רק שהיה לי את הקלריקית שתמכה בו מבחינה כספית.

Charmed YC

New member
הייתה תמיכה מבחינת כספית.

אבל אני בטוח שהייתי מסתדר גם בלי P: כסף במייפל זו הבעיה האחרונה. קל וחומר, יש לי ידע בסיסי במייפל X:

miss_t

New member
היי לך!

ברוך הבא
עצות לנוב המתחיל- 1. תעשה את כל המשימות במייפל איילנד כמה שיותר מהר ותצא משם בדרגה 8. אל תתעקב על להתאמן שם, אם תבצע את כל המשימות שבאי - תגיע לרמה 8 לפחות. 2. תעבוד לפי מדריכים- שים לב בעיקר לSTAT ולSKILLS שלך. ברוב המדריכים מומלץ שיהיה לך 4-4 בSTAT מסוים. תשים לב לדברים האלו- הם משפיעים על הכוח שלך. 3. מה כדאי לי להיות? וול, אתה פשוט צריך לשחק ולראות מה אתה אוהב. אני פתחתי גנב,לוחם,קוסם ואני אוהבת את כולם, לכל אחד סקילים ואפשרויות תקיפה /הגנה שונות. מניסיון שלי אוכל לומר- גנב וקשת הם תקועים בבינוניות שכזו מבחינת כוח חיים וכוח קסם, לעומת הקיצוניים - לוחם וקוסם שלכל אחד יש המון כוח חיים או המון קסם. הדמויות כולם יכולות להיות חזקות וטובות בבנייה נכונה ועבודה לפי מדריכים- תחליט מה אתה מעדיף ולמה אתה מתחבר. 4. תאסוף כסף / מגילות שנופלות מהריגות שלך, חסכון בכסף זה טוב ויש מגילות ששוות מיליונים! בהצלחה

tapas tapas

New member
טוב, הקדמתי את המאוחר.

אני מקבל הודעת שגיאה. יש לי ZONE ALARM PRO אולי זה בגלל זה?

jenniecat

New member
תקח קוסם../images/Emo8.gif

בשביל דמות ראשונה הכי טוב - היא זולה מאוד וחזקה ברמות ראשונות וגם עולה מהר רמות.. אני לקחתי קוסמת בדמות הראשונה שלי.. אבל היא יצאה לי ממש אבל ממש גרועה כי לא הכרתי אז את המשחק ולקח לי משהו כמו 10 רמות רק עד שגיליתי שיש דבר כזה אי ויקטוריה ועבודות וזה.. ורציתי להיות קוסמת אבל שמתי הכל על STR כי לא ידעתי שיש עבודות וכאלה ואז בזבזתי עוד כמה רמות כדי להעלות INT.. בקיצור סיפור ארוך מה אני מבלבלת לכם תשכל

morosh1234

New member
חח, אני הייתי בדיוק כמוך../images/Emo12.gif

רק שאני קלטתי את הטעויות הנוראיות בשלב 20 ^^ [וגם אז המשכתי להיות נובית
] קודם כל, הייתי מתבאסת שיש רק 5 נקודות אבליטי, אז הייתי מחלקת אותם בין כל ה4 הדברים שיש שם. הייתי גם יותר קטנה, כאילו, נראלי 11
האנגלית שלי לא הייתה כ"כ טובה. כיתה ה', מה כבר אפשר לצפות?
בקיצור, השתמשתי בנשקים שלא מתאימים בכלל לקוסמים.. ללוחמים אני חושבת
טוב.. כולנו היינו נובים..

tapas tapas

New member
אבל המשחק בכלל לא עובד לי בנתיים

ראיתם את ההודעת שגיאה? אתם מכירים את זה?

tapas tapas

New member
לא

אין לי שום כתובת של MAPLESTORY רק הLOCAL HOST אבל שלחתי כבר שאלה לתמיכה של MAPLESTORY תודה בכל מקרה.

ToryMaster

New member
מזתומרת?

מדריך בשביל לעשות מה? [כן, אני מודעת שבטח יצאתי חסה]

tapas tapas

New member
המממ, ההודעת שגיאה שאני מקבל

קיבלתי הודעת שגיאה ואני מנסה לפתור את הבעיה. אני לא מצליח להריץ את מייפל סטורי.

tapas tapas

New member
אז יש לכם עוד עצות מה לעשות?

למה אני לא מצליח להריץ? מה זה ההודעת שגיאה 114 הזאת?

ווינגז

New member
המ

בהנחה שלא סגרת את כל התוכנות ה"מתנגשות" עם המשחק (כל תוכנה שהיא שאתה יכול לסגור, יותר טוב - אייסיקיו-מסנג'ר-תוכנות לעריכה גראפית ולהאזנה למוסיקה), סגור אותן והרץ בדיקת וירוסים ורוגלות.
תודיע לנו מה קורה עם זה.

למעלה