לפחות לא לכאלו שרק באותו יום מתחילים לשחק במייפל. חוץ מזה שגנבים צורכים ה=מ=ו=ן חומצות, ואם זה סין אז גם כוכבים וכו'. עדיף להתחיל עם קוסם הייתי אומרת
אם זה כדיי להכיר יותר את האופציות ויותר בכללי על מייפל - אז תבחר בלוחם, אבל רק בתור דמות התחלתית, כי באמת קשה לעלות איתו שלבים ובעיקרון זו עבודה דיי מייאשת.
כי בדר"כ גנבים דורשים ידע בסיסי במייפל ^^ גם בגלל שהם צורכים הרבה כסף ושיקויים, וגם כי העבודה השנייה צריכה סקילים מושלמים של עבודה ראשונה.. בקיצור, אני פתחתי סין רק שהיה לי את הקלריקית שתמכה בו מבחינה כספית.
עצות לנוב המתחיל- 1. תעשה את כל המשימות במייפל איילנד כמה שיותר מהר ותצא משם בדרגה 8. אל תתעקב על להתאמן שם, אם תבצע את כל המשימות שבאי - תגיע לרמה 8 לפחות. 2. תעבוד לפי מדריכים- שים לב בעיקר לSTAT ולSKILLS שלך. ברוב המדריכים מומלץ שיהיה לך 4-4 בSTAT מסוים. תשים לב לדברים האלו- הם משפיעים על הכוח שלך. 3. מה כדאי לי להיות? וול, אתה פשוט צריך לשחק ולראות מה אתה אוהב. אני פתחתי גנב,לוחם,קוסם ואני אוהבת את כולם, לכל אחד סקילים ואפשרויות תקיפה /הגנה שונות. מניסיון שלי אוכל לומר- גנב וקשת הם תקועים בבינוניות שכזו מבחינת כוח חיים וכוח קסם, לעומת הקיצוניים - לוחם וקוסם שלכל אחד יש המון כוח חיים או המון קסם. הדמויות כולם יכולות להיות חזקות וטובות בבנייה נכונה ועבודה לפי מדריכים- תחליט מה אתה מעדיף ולמה אתה מתחבר. 4. תאסוף כסף / מגילות שנופלות מהריגות שלך, חסכון בכסף זה טוב ויש מגילות ששוות מיליונים! בהצלחה
בשביל דמות ראשונה הכי טוב - היא זולה מאוד וחזקה ברמות ראשונות וגם עולה מהר רמות.. אני לקחתי קוסמת בדמות הראשונה שלי.. אבל היא יצאה לי ממש אבל ממש גרועה כי לא הכרתי אז את המשחק ולקח לי משהו כמו 10 רמות רק עד שגיליתי שיש דבר כזה אי ויקטוריה ועבודות וזה.. ורציתי להיות קוסמת אבל שמתי הכל על STR כי לא ידעתי שיש עבודות וכאלה ואז בזבזתי עוד כמה רמות כדי להעלות INT.. בקיצור סיפור ארוך מה אני מבלבלת לכם תשכל
בהנחה שלא סגרת את כל התוכנות ה"מתנגשות" עם המשחק (כל תוכנה שהיא שאתה יכול לסגור, יותר טוב - אייסיקיו-מסנג'ר-תוכנות לעריכה גראפית ולהאזנה למוסיקה), סגור אותן והרץ בדיקת וירוסים ורוגלות.