אני מוריד את המשחק.

tapas tapas

New member
אני מוריד את המשחק.

יש לכם עצות לנוב? חשבתי לבחור את הדמות הכי פשוטה למשחק, כמו לוחם. מה אתם חושבים?

Charmed YC

New member
דווקא היא לא הכי פשוטה ><

ועולים איתה כל כך לאט לבלים בע. וזה סיוט איתה כי אם מתים יורד לך 10% מהניסיון שצברת . הייתי לוקח גנב או קוסם. P: אבל כך מה שאתה אוהב D: אל תתייחס אליי xD

Charmed YC

New member
תראה ככה,

אני בכלל מציע שלא תקח את ההכי פשוט אלא את שאתה הכי רוצה P: ובקשר להכי פשוט, העבודה הכי פשוטה אני חושב שהיא קוסם, אבל ההיתרון הזה מתלווה עם החיסרון שהוא גם הכי חלש ><

morosh1234

New member
קוסם הוא בכלל לא הכי חלש

עד רמה 17 הם מאוד מייאשים, כי הבילד הוא שרק ברמה 17 הם מעלים לסקיל המג'יק קלוואו - שזה הסקיל שבהחלט מפתח אותם מבחינת כוח.. הקוסמת שלי, ברמה 23 הורידה נזק של 403, שזה יחסית ויפה
וחוץ מזה, קוסמים הם מאוד מבוקשים לPQ.
בקיצור, אני הייתי ממליצה להתחיל עם לוחם כדיי לעלות את השלבים הראשונים [1-15] קצת יותר בקלות, להכיר באופן ראשוני את המשחק ובעצם להכיר את הצעדים הראשונים והבסיסיים שבו. לאחר מכן שיעבור לעבודה שהוא יותר רוצה לשחק בה.. הייתי ממליצה קוסם

Charmed YC

New member
אני מדבר יחסית לעבודות האחרות.

ואני מדבר על דברים לטווח הארוך. -.-

morosh1234

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם מסתכלים על טווח ארוך כמו שאמרת, קלריקים מאוד מייאשים בעבודה השנייה. הם אומנם טובים לפארטי, אבל בעיקרון הם מאוד חלשים! המכה הכפולה היא המכה הבסיסית שלהם, ובניגוד לקוסמי קרח/אש אין להם סקיל לחימה עם נזק טוב. [החץ הקדוש כ"כ גרוע
] קוסמי קרח ואש יותר קלים לאימון בעבודה השנייה, אבל אני לא בטוחה מה החוזק של כל אחד מהם בעבודה השלישית. בקיצור, אני אומרת שלכל עבודה יש את היתרונות והחסרונות שלה..

Giallorossi

New member
טעות לדעתי

קלריק תמיד יכול להתאמן במפלצות undead, וישש הרבה כאלה לכל הרמות. קלריקים הם גם "עושי הכסף" הכי טובים במשחק, כי בגלל הheal לא מתבזבזים שיוקיי HP, וגם הMP EATER עוזר להם להשתמש בשיוקיי MP. ואם מסתכלים גם על עבודה שלישית אז אני חושב שהיתרון של הפריסט הכי גדול. ומה שגם שעדיף להיות כבר עבודה אחרת מאשר קוסם שהוא לא קלריק, כי לויזרדים אין סקילים של פארטי במיוחד חוץ מהמדיטציה, והם הרבה-הרבה יותר חלשים מאססינים ולוחמים. חפרתי

למעלה