אני מודאג קצת..

ק ש ר

New member
מנהלים כנסו בבקשה

בנוגע לBLACKSABBATH, הנה כמה סעיפים מתקנון תפוז שהוא עבר עליהם: - לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור; - לא להסית לגזענות, לפגיעה באדם אחר, לרצח או לעבירה על החוק; יש צורך להוסיף?

סלוניק

New member
תודה.

העניין מטופל אך להבא מומלץ לפנות למנהלים באמצעות מערכת המסרים.

אל דאגה יאקי חמוד

דוד אריק יקום מהמיטה ועם מסוקים וטנקים יגרש את כל השמאלנים מפה! הידד! דבר ראשון, תזכורת- שלום עושים עם אויבים, אחרת מה הטעם בעשיית שלום עם מישהו שהוא ידידך? אולי אתה מעדיף שנעשה שלום עם קפריסין? כן, זה הטרור הקפריסאי שממש מציק לנו כרגע, אפילו יותר מהכיבושונצ'יקון-קטנטון... איראן? מה לשמאל ולה? וממתי השייח' סלאח הוא מנהיגם של ערביי ישראל? הוא איש דת לבוש שמלה עם הרבה עוקבים ומאמינים שמשלח לאויר הרבה הצהרות משיחיות שהן למעשה חסרות תוכן ומבלבל בעיקר על החזרה בתשובה תוך כדי הנאה מתשומת הלב של התקשורת העויינת... לא מזכיר לך מישהו? הפלג הצפוני של התנועה האיסלאמית היא המקבילה של ש"ס מהמגזר, הפלג הדרומי היא המקבילה של אגודה, וכשמסתכלים על הברבורים המשיחיים האלה אפשר להיות רגועים. אז אתה תצעק מהיום עד מחר 'טרנספר' ותקנח עם קצת 'שמאלנים אנטישמים', אבל הפאשיזם שלך מצוי בעמדת מיעוט.

מי רוצה לגרש את השמלאנים?

ואם רוצים לעשות שלום צריך לעשות שלום בתוך ישראל ואז עם האויבים האחרים. הפאשיזם שלי לא נמצא במיעוט בנתיים העם ישן כמו שדוד אריק ישן מתישהו גם העם התעורר ואולי אפילו גם דוד אריק

כשלא יספיק לך גירוש הערבים

ואתה תראה שעדיין לא טוב אז תחליט להטיל את כל האשמה על השמאלנים. היאורה השליכוהם! וכשהשמאלנים יסולקו אתה תמשיך ותחפש את מי לסלק מהארץ שאתה כל כך אוהב ומחבק(עד כדי כך שהיא נחנקת מהחיבוק שלך)...

iRoNBaLLz

New member
כשאתה מחליט בשביל מישהו שהוא

הולך לגרש אנשים לפי הדעות שלהם אתה דיי מדבר שטויות. או שאתה באמת מתכוון להחליט ולקבוע דעות בשביל אחרים. ואז אתה בבעיה.

iRoNBaLLz

New member
כן.. ככה זה כשלא אוהבים את מי שרוצה

להרוג אותנו ולקחת לנו את המדינה.

כן, ו...?

אני בניגוד אליך יודע לעשות את ההבדל באין אויב לאזרח, אתה יכול הגדיר את הערבים-ישראלים כפלסטינים לכל דבר כמו עמיתיהם מהשטחים, אבל עובדה שהם לא, ועובדה שהם אינם שואפים לחבור אל עמיתיהם מהגדה.

iRoNBaLLz

New member
אני לא בדיוק יודע מה השאיפות שלהם

לחבור לחבריהם מהגדה. אבל אני כן מבדיל בין ערבים ישראליים לפלסתינאים. ההבדל לדעתי הוא לא רב. אם נשפוט לפי ההיסטוריה.. אם תיהיה מלחמה באזור שתיהיה בין ערבים לישראל ערביי ישראל יקפצו על ההזדמנות ויהיו נגד ישראל. ובכללי לפי ההיסטוריה, אני לפחות לא יכול לסמוך כל כך מהר על האינטרסים שלהם, חיוביים ככל אשר יהיו. ולפי ההווה לא חסרים ערבים שתומכים בהקמת מדינה פלסתינאית על חשבון מדינת ישראל והם מסייעים לפיגועים כדי להוכיח תמיכה בכך. וכן, אני יודע שיש סייענים ערביים-ישראלים ופלסתינאים שעוזרים לישראל אבל מספרם זעום ביחס לשונאי ישראל ועם הזמן הם יעלמו כשהתסיסה הצפויה באזור תגבר. וגם הפיכת ישראל למדינה דו לאומית היא לדעתי תהליך של כיבוש ישראל על ידי הערבים רק שפה זה יעשה ע"י הפיכה חוקית, היטלר סטייל.

אז תמשיך לעשות להם דמוניזציה

או שפשוט תלך ותדון איתם על סדר הדברים. אתה כמו הרוב הדומם בישראל- לא מכירים הרבה את הערבים, לא מדברים איתם בכלל אבל יודעים שהם יקפצו בשימחה על ההזדמנות לחסל את ישראל ולזרוק אותנו לים כי כאמור רובם המוחלט שונאי ישראל וממשיכי דרכו של היטלר(פה אתה הוספת). ואם נשפוט לפי ההיסטוריה אז גם העם הפלסטיני לא היה קיים עד למאה ה-20 ולפי ההיסטוריה של ערביי-ישראל הם יותר זמן ישראלים מאשר פלסטינים והם ממש לא ישמחו להתאחד עם בני עמם בגדה שממשיכים לראות בהם בוגדים.

iRoNBaLLz

New member
ניסו לדון כבר עשרות שנים כמו שאמרתי

עובדה שכבר כמה עשרות שנים מוכנים להיכנס איתם למו"מ ובשנים האחרונות גם לתת להם מדינה. אבל הם אלו שלא רוצים. מציעים להם אצבע והם רוצים את כל היד. יציעו להם בגבולות של עכשיו - הם ירצו בגבולות 67. יציעו להם 67 - הם יחזרו אחורה עד גבולות 47. אני לא צריך להכיר את הערבים בשביל להסתמך על ההיסטוריה. אני לא מבין איפה ציינתי בהודעה שלי שהערבים ממשיכי דרכו של היטלר, למרות שהם תמכו בו במלחמת העולם ה2. אמרתי שמדינה דו לאומית תיהיה כיבוש המדינה בצורה פנימית וחוקית. לא אכפת לי שתיהיה מדינה ישראלית עם ערביי ישראל. כל עוד אלו מוכנים להכיר במדינה ולהישבע לה אמונים ( ובכך להתגייס לצבא וגם לשרת בו, כמו כל אזרח במדינה ). הבעיה שלי היא עם הפלסתינאים.

תחליט

על מי אתה דן כאן? על ערביי ישראל או על הפלסטינאים בשטחים? ודרך הגב ביקשת להבין איפה עשית את הערבים ממשיכי דרכו של היטלר- "וגם הפיכת ישראל למדינה דו לאומית היא לדעתי תהליך של כיבוש ישראל על ידי הערבים רק שפה זה יעשה ע"י הפיכה חוקית, היטלר סטייל." ואם אתה מוכן לקבל את ערביי ישראל בחברה אז אתה גם מוכן שיהיו שווי זכויות וחובות וגם שווי הזדמנויות בחברה הישראלית? או שאתה רק מסתפק בזה שיעשו שירות צבאי, דבר שנאסר עליהם בין אם הם רוצים בכך או לא.

negative

New member
../images/Emo6.gif

איראן חמה על כל העולם המערבי , הקשר בינה לבין הסיכסוך ישראלי פלסטיני הוא לא כ"כ גדול. זה שדחפת אותה לרשימה זה נחמד אבל לא הוגן. 2. על מה המהומה? בסופו של דבר אם תרצה או לא תקום מדינה פלסטינית שבירתה ירושלים...

למעלה