תגובה כללית לשרשור..
הימין הקיצוני שלנו זה כמו שהימין הקיצוני של הערבים... כל מה שרוצים לא יקרה... השמאל שלנו הם כמו השמאל שלהם... מבחינתם הדברים ריאלים.. כי זה בעצם כן ריאלי... אם כל המדינה שלנו הייתה בצד השמאלי.. אז היה קל לוותר על שטחים למען הערבים.. כי כל העולם היה מסכים. אבל לדעות הימין לא כולם מסכימים בעולם כי זה כולל פגיעה באוכלוסיות שונות שלא רוצות את מה שהימין רוצה. אז אפשר לשמור על האידיאולוגיה האישית אבל לחשוב ריאלי.. וזה מה שרוב העם עושה.. השמאל הקיצוני יכול להמשיך לדבר כמה שהוא רוצה... אף אחד לא מקשיב לו.. וכך גם הימין הקיצוני... 2 הצדדים לא מחוברים למציאות... השמאל מבחינה שהוא לא מבין איפה הוא חי ולא יודע עם מי יש לו עסק והימין בכך שלא כל מה שהוא רוצה זה אפשרי... ערביי ישראל וכל אלה שמזיינים בשכל על כך שישראל תמחק.. עדיף שהם יסתמו כי הם לא יקבלו את מה שהם רוצים... למרות תוצאות הבחירות אני משוכנע ודיי בטוח שרוב העם מבחינה אידיאולוגית, ולא מבחינה של מה ששם בקלפי, הוא בעל דעות שנוטות לימין יותר מלשמאל. אני חושב שהרוב רואים בפלסתינאים אויב ולא פרטנר וגם חלק יותר קיצוני של הימין רואה גם בערביי ישראל אויבים. ובקשר ליאקי.. אמרת שאתה מתחזק לכיוון הטרנספר בגלל מה שקורה עכשיו.. גם אני ככה.. אבל בנוסף לזה.. אחרי שלמדתי בהיסטוריה על מה שהלך בארץ בתקופה שלפני הקמת המדינה.. זזתי עוד ימינה.. מי שלא ילמד מההיסטוריה יאלץ לחיות אותה מחדש.