אני מודאג קצת..

iRoNBaLLz

New member
קיצוני זאת מילה שלילית ברוב הפעמים

וגם כאן היא נאמרת בהיבט שלילי.... קיצוניות פוליטית לא טוב.. בין אם זה לשמאל או בין אם זה לימין.

iRoNBaLLz

New member
תגובה כללית לשרשור..

הימין הקיצוני שלנו זה כמו שהימין הקיצוני של הערבים... כל מה שרוצים לא יקרה... השמאל שלנו הם כמו השמאל שלהם... מבחינתם הדברים ריאלים.. כי זה בעצם כן ריאלי... אם כל המדינה שלנו הייתה בצד השמאלי.. אז היה קל לוותר על שטחים למען הערבים.. כי כל העולם היה מסכים. אבל לדעות הימין לא כולם מסכימים בעולם כי זה כולל פגיעה באוכלוסיות שונות שלא רוצות את מה שהימין רוצה. אז אפשר לשמור על האידיאולוגיה האישית אבל לחשוב ריאלי.. וזה מה שרוב העם עושה.. השמאל הקיצוני יכול להמשיך לדבר כמה שהוא רוצה... אף אחד לא מקשיב לו.. וכך גם הימין הקיצוני... 2 הצדדים לא מחוברים למציאות... השמאל מבחינה שהוא לא מבין איפה הוא חי ולא יודע עם מי יש לו עסק והימין בכך שלא כל מה שהוא רוצה זה אפשרי... ערביי ישראל וכל אלה שמזיינים בשכל על כך שישראל תמחק.. עדיף שהם יסתמו כי הם לא יקבלו את מה שהם רוצים... למרות תוצאות הבחירות אני משוכנע ודיי בטוח שרוב העם מבחינה אידיאולוגית, ולא מבחינה של מה ששם בקלפי, הוא בעל דעות שנוטות לימין יותר מלשמאל. אני חושב שהרוב רואים בפלסתינאים אויב ולא פרטנר וגם חלק יותר קיצוני של הימין רואה גם בערביי ישראל אויבים. ובקשר ליאקי.. אמרת שאתה מתחזק לכיוון הטרנספר בגלל מה שקורה עכשיו.. גם אני ככה.. אבל בנוסף לזה.. אחרי שלמדתי בהיסטוריה על מה שהלך בארץ בתקופה שלפני הקמת המדינה.. זזתי עוד ימינה.. מי שלא ילמד מההיסטוריה יאלץ לחיות אותה מחדש.

רק צריך לזוכר תמיד

שאנחנו מאותו עם ואף אחד לא משנה ימין קיצוני או שמאל קיצוני אף אחד לא רוצה להרוס את המדינה הם פשוט רבים מה תהיה הגודל שלה בסופו של דבר כי עדיין אין למדינת ישראל גבולות כל כך ברורים

jazzistco

New member
טעות!

יש כאלה שכנראה לא ממש איכפת להם אם תיהרס המדינה. הם מנצלים את הדעות השמאלניות שלהם בשביל לקבל פתור מהצבע!

מה זאת אומרת לדעתם?

הצבא הוא כובש מכיוון שהוא נמצא בשטחים כבושים ושולט על בני אדם השיכים לעם אחר. יכול להיות שהכיבוש מוצדק בעיני אנהשים מסוימים, זה עדיין לא הופך את הצבא לבילתי כובש אלא הופך את הכיבוש לנחוץ, הכרחי ואלי אפילו מועיל בשביל אנשים מסוימים.

היתה מילחמה שהם התחילו בה..

ואנחנו ניצחנו. שיגידו תודה שהם חיים ! כול עם אחר היה מוחק אותם מיזמן מן המפה. וזה התמצית של הסיכום של כול המצב.

מתן בסדר

טוב תודה.. לא החיילים שירו בו עו לא נשפטו, ולא הוא עדיין לא רואה. יש ערכים שעדיף לבגוד בהם, הכיבוש הוא אחד מהם.

הוא מוזמן שוב ../images/Emo140.gif

אולי יפגעו בו גם בעין השניה
אגב כיבוש, מה עם הכיבוש המוסלמי בהר הבית ? או שזה לא נחשב ?

בחור

אם היתי מתיחסת לכל מה שנחשב כיבוש בכל הודעה זה לא היה נגמר.. ומה אם הבריט בהודו? בילתי קשור בעליל להודעה שלי. והייתי מבקשת .. אם זה לא קשה, להשתדל לא לפגוע ברגשותיהם של אחרים.. כמו שאני לא מעלה חיוך על גבי הפורם.. על פצועים מעמונה אבקש ממך לא להראות שמחה על גיעה גופנית באדם מה גם שאני בבספק אם ידועים לך פרטי המקרה או אם אי פעם התעמקת בו יותר מ.. הוא הפגין עם ערבים הבן זונה הבוגד עוכר ישראל שכמותו.

אני כ"כ קרובה, כ"כ.../images/Emo163.gif

אם לא היה את תקנון תפוז, כבר מזמן היית חוטף מטח קללות. [בקיצור, כל מה שאתה מאחל לשמאלנים? תדמיין שאני מאחלת לך.
]

למעלה