אני מודאג קצת..

אני מודאג קצת..

מחבירנו עם הדעות השמלאניות..... בסדר אולי יש קצת פה ושם כיבושון קטן לא משהו רציני. אבל אם מי אתם מתכננים לעשות פה שלום שהמצב עכשיו הוא ככה: איראן ? שמכינה 40 אלף מחבלים מתאבדים וגם פצצות אטום ממשיכים בטרור הפלסטיני וגם ערביי ישראל לא שותקים ומנהיגם מכריז שתקום פה אומה איסלאמית שעיר הבירה שלה תהיה ירושלים.. [בתמונה הבאתי את הכתבה מהעיתון] אז לא יודע מה איתכם אני עוד יותר מתחזק בדעותיי לכיוון הטרנספר שאני רואה מה מנהיגם של ערביי "ישראל" אומרים

ק ש ר

New member
לא הבנתי

מה בדעותיו נחשב לשמאלני?מה שמאל קיצוני? זה הולך יופי עם ימין קיצוני שקורא להחרבת מדינת ישראל. יש לך הוכחה ששמאל לא רדיקלי הציע לוותר על ירושלים? הבא אותה.

blacksabbath1

New member
ימין - שמאל

הימין הקיצוני - קורא להחרבת הרשות הפלסטינית וגירוש הערבים. השמאל הקיצוני - קורא להחרבת העם היהודי ונתיתנת הארץ לאוייב הערבי.

ק ש ר

New member
כמה בולשיט יכול לצאת מאדם אחד?

הימין הקיצוני- בעמונה שרף את דגל ישראל. הכה את שומרי המדינה, קרא ועדיין קורא להחרבת מדינת ישראל ולהקמת מדינת יהודה,שמח על רצח ראש ממשלה ישראלי ושמח גם על מחלה קשה של ראש ממשלה ישראלי נוסף, תומך בטרור יהודי. השמאל הקיצוני- קורא לכל מדינת ישראל כבושה ותומך בטרור פלשתיני.

ק ש ר

New member
חחח מה אתה אומר.............

איך אני ביחידה מובחרת ואין לנו אף אחד מהימין? והשטויות על דתיים ביחידות מובחרות... כשעשיתי יום יירות היו שם 2-3 דתיים ביחס של כמאתיים מתגבשים.

blacksabbath1

New member
איך הגעת שהימין הקיצוני

קורא להחרבת ישראל? הכל הפוך... השמאל רוצה את זה.

ק ש ר

New member
השמאל... וואלה?

הנה אני שמאלני, תראה ליהוכחה אחת שאני קורא להחרבת ישראל.

blacksabbath1

New member
אתה לא אומר את זה במפורש

אתה חושב ככה בהקיפין. אם אתה חילוק שטח לערבים זה בפרוש החרבת ישראל. תמיכה בגירוש יהודים מההתיישבות שלהם = תמיכה בהחרבת א"י.

ק ש ר

New member
השוואות כאלו גם אני יכול

אם אתה תומך במי שרק היום זרק בקבוקי תבערה על כוחות הבטחון=אתה תומך בבבוגדים=אתה בוגד. ופעם הבאה שיש לך משהו לומר על הדעות שלי, תביא הוכחה.

זה הולך ככה ../images/Emo198.gif-../images/Emo197.gif

ימין קיצוני - בעד גירוש כל הערבים מישראל שמאל קיצוני - בעד פיוס [הגיוני? לא] נתינת שטחים שנגנבו [לפי מה שהם אומרים] מערבים. 2 צדדים שכל אחד קיצוני לצד אחר

GreatGTM

New member
ויושב בו גם הזרם שבעד ההלכה

כך שאלה לא ממש מכירים במדינה. בשבילם רק מדינה הלכה ורק א"י השלמה... אז היו כמה כאלה בעמונה...

ק ש ר

New member
מפלגות?

לדעתי זה הולך ככה: ימין קיצוני: חירות, חזית יהודית לאומית, איחוד לאומי ואולי גם ישראל ביתנו. שמאל קיצוני: חד"ש ומרצ, שהיא שמאל רדיקלי אבל לפחות לא מסוכן.

ק ש ר

New member
בהרבה דברים כן

א זה מדינת כל אזרחיה ואם זה התנגדות לגדר. אבל היא עדיין פחות קיצונית, בחד"ש יושב סרבן, בעוד כל חברי סייעת מרצ תמיד התנגדו לסירוב.

טעות

מרצ חד"ש ובל"ד הן מפלגות שונות לחולטין.. מרצ אינה תומכת במידנת כל אזרחיה אלה במדינה יהודית וחד"ש ובל"ד שונת בעיקר בנמצע הכלכלי שלהם. חברי סיעת מרצ לא כולם מתנגדים לסירוב, זהבה גלאון תומכת, ומ"ס 11 במרצ גבי לסקי היא עורכת הדין שמשחררת את המפגינים נגד הגדר אחרי כל הפגנה ותומכת כמובן בסרבני מצפון

למעלה