אני מדממת

blue4u2

New member
שלי המקסימה../images/Emo70.gifקבלי ../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif

אני כל כך מבינה את העצב. כמי שעברה הפלה טבעית בשבוע 6 והיתה עדה לקושי הנפשי/רגשי, אני רוצה רק לקוות שהכל היה לטובה. לעתים לגוף יש מנגנון הגנה של עצמו וכנראה זה לא היה היריון תקין. אז אולי עדיף כך. הגוף עכשיו יהיה חזק ותוכלי להיקלט במהרה להריון טוב וחיובי. שולחת לך את
אהבתי ותרגישי טוב חמודה
אנחנו כאן איתך תמיד

זוג חדש

New member
אויייי חמודה.... איך אפשר לנחם?

אני לא יודעת מה אומרים במקרים כאלו, אבל כמו שכתבת בפורום השכן- אולי יותר טוב שההפלה קרתה עכשיו, כי לכי תדעי מה היה קורה אם חס וחלילה, זה היה קורה בשלב מאוחר יותר ??? וגם אומרים שהפלה מוקדמת מרמזת על עובר שלא מתפתח כמו שצריך. תחזיקי מעמד ותחזרי למרוץ הכי מהר שאפשר.

zamzam

New member
עצוב לי לשמוע שכך זה יסתיים../images/Emo24.gif

קחי לך את הזמן הדרוש להתאוששות ושובי אלינו מחוזקת בתקווה שההמתנה תהיה קצרה מתמיד ובפעם הבאה זה יצליח ובגדול

shirna

New member
שלי חמודה...

אומנם אני לא ממש יודעת את מה שאת מרגישה ועוד כמה אחרות פה שהרגישו לאחר הפלה, אך אני מתארת לעצמי שהרגשת האכזבה היא כל כך עזה, שדבר שכל כך רוצים פתאום בורח סתם כך בין האצבעות. אך למרות האכזבה הגדולה, צריך לקחת נשימה עמוקה ולהתחיל שוב מהתחלה ולצפות לעתיד ורוד יותר שיגיע בסוף!!!

מירב8

New member
חמודה, ממש עצוב לשמוע...

אני אמנם קצת מאחרת בהודעה שלי אבל אני ממש עצובה לשמוע שזה קרה לך מקווה שהיום את כבר קצת יותר מעודדת ומסתכלת קדימה מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה.
-ים גדולים

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין הרבה מילים שיכולות לעודד. קחי את הזמן שלך להתאבל ואחר כך תחזרי במלוא המרץ.

סנונית 1

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

אוהבות אותך, נותנות לך יד ברגעים העצובים האלו. ממש כואב, אבל את תעברי את זה בעוד כמה זמן אחרי שתתאושיי . אוהבת אותך מתוקה

u z a

New member
אוי שלי ../images/Emo24.gif

עצוב לשמוע, זה לא פייר! לפחות הגוף נפטר לבדו מההריון הלא תקין, ועשה זאת מייד בהתחלה. שולחת לך הרבה עידוד, עוד מעט הווסת תגיע, ואז תתחילי מחדש. בהצלחה!

happy

New member
זה עצוב מאוד

אבל תסתכלי על הצד החיובי הפלה בשלב כל כך מוקדם של ההריון מעידה שהיתה לעובר איזה בעיה והגוף באופן טבעי הפיל אותו תחשבי מה היה קורה אם הגוף לא היה עושה זאת ואז בשבוע יותר מתקדם היו מגלים את זה ואז הית צריכה לבצע גרדה. אם הגוף הפיל את העובר הזה אז טוב שכך וכל עכבה לטובה. תחשבי חיובי ופעם הבא שתבוא מהר מהר אני בטוחה הכל יהיה בסדר

מיטלי23

New member
קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifים

התצערתי לשמוע. מאחלת לך המון החלמה מהירה,ואוטוטו תחזרי למרוץ הקרוב. אנחנו פה בשבילך.

שלי יקרה ! ../images/Emo24.gif,תמיד כדאי ללכת

לרופא ביחוד שההריון כל כך צעיר וישנו דימום.לגביי שבוע ההריון,גם אני התחלתי את מעקב ההריון שלי בשבוע חמישי כך שיש מה לעשות אצל הרופא. שולחת לך הרבה אופטימיות ומקווה שהכל יסתדר !

tich

New member
שלי יקרה

שולחת לך הרבה עידוד ו
גדול. תבכי עכשו כמה שאת צריכה ותזכרי שתמיד יש יום חדש

קוקיקית

New member
../images/Emo39.gif מצטערת איתך

עברתי חוויה מאוד דומה, אני עדיין לא בשלב של להגיד שזה "מסתדר" ושוכחים וכו', אבל זה כן מעודד לדעת שכנראה משהו לא היה בסדר ועדיף שזה קרה בשלב הזה וטבעי ולא מאוחר יותר ועם התערבויות לא נעימות...

אויי, חמודה

החיים מפתיעים, מחכים, מצפים שמחים ובומס חוטפים מכה על הראש. מה אני יכולה לנחם אותך ? אין מילים וגם אני אגיד יהיה בסדר ועוד תכנסי להריון שלם ובריא זה נשמע לך עכשיו איזו אימרה מהאוויר.אבל את צעירה ונקלטת בלי בעיות, לגוף יש חוקים משלו ולפעמים הוא יותר חכם מאיתנו. קחי לך את הזמן להרגע ולגוף להתאושש ונתראה עוד חודשיים עם שני פסים חדשים .

למעלה