אני מדממת

shelley11d

New member
אני מדממת../images/Emo7.gif

ויש לי התכווצויות מאתמול. לפני שהתחיל הדימום, אמרו לי שההתכווצויות זה דבר נורמלי בתחילת הריון. עכשיו יש גם דם, ממש כמו וסת. אני בבאסה ובכיתי כל אחה"צ. האחות במרפאה אצלנו אמרה לי לעשות בדיקת דם. לפני הדימום, תכננתי לעשות אותה ביום רביעי כי זה היום היחיד בו אני לא עובדת בבוקר. בגלל הדימום, נראה לי שאני אעשה אותה כבר מחר. מה הסיכויים שבכל זאת ההריון ישרוד? קלושים, נראה לי. ואני גם לא יודעת אם ללכת לרופא בשלב כה מוקדם (תחילת שבוע חמישי). בקיצור, האופטימיות ממני והלאה...

u z a

New member
שלי ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה זה אומר, אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר. מחזיקה אצבעות אוזה.

מגלשה

New member
../images/Emo24.gif אני איתך!!!

שלי, מחזיקה לך 20 אצבעות. מקווה שהכל יסתדר. נראה לי שרצוי לראות רופא... בכל מקרה מקווה שיהיה טוב!!!

סנונית 1

New member
שלי מתוקה ../images/Emo24.gif

שלי חכי תראי מה הרופא יגיד , חוץ מזה חברה שלי דיממה לא זוכרת באיזה שבוע זה היה והיום יש לה ילדה מתוקה בת 3. אז לפני שאת מרימה ידיים אולי תרימי טלפון לרופא ותראי מה קורה? מחזיקה לך אצבעות
בהצלחה.

יולי 154

New member
כשלי זה קרה....

אז המון בנות בפורומים אמרו לי שהיו להן דימומים בהריון והכל היה בסדר גמור בסוף. עדיין, הייתי הולכת לעשות בדיקת דם וגם לגניקולוג להיבדק. בינתיים- לא לזוז מהמיטה (זה מה שאמרו לי לעשות), להיות בשכיבה מוחלטת, רק לשירותים. באיזה קופה את? כי במכבי יש מוקד גניקולוגי כל יום מ-14:00 עד 11:00 בלילה בבלפור תל אביב בהצלחה! מחזיקה לך את כל האצבעות שלי ותעדכני

blue4u2

New member
שלייייייייי מחזיקה לך אצבעות../images/Emo24.gif

שהכל יסתדר בסוף...גם אני שמעתי על נשים שדיממו בתחילת ההיריון שלהן ולבסוף הכל המשיך כשורה. חשוב להתייעץ עם הרופא שלך ובאמת לעשות בדיקת דם
שולחת לך
ות ו
ים חמים. מקווה שיהיה טוב
תעדכני אותנו

shelley11d

New member
תודה רבה לכולכן! אתן נפלאות../images/Emo25.gif

ולא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן... מחר בבוקר אעשה בדיקה.

Galit29

New member
יופי ואחרי הבדיקה תודיעי מה קורה

אני מאחלת לך שיהיו אלו בשורות טובות ומתפללת בשבילך.

ילד ב

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שההריון יחזיק. תעדכני כשיהיו תוצאות (זה יעודד אותך לשמוע שכשאמא שלי היתה בהריון עם אחי היא גילתה את זה רק בחודש שלישי כי היו לה שני דימומים בדיוק כמו מחזור אז היא היתה בטוחה שהיא עוד לא בהריון?)

פּוֹנְג

New member
נראה לי שכדאי לך ללכת לרופא

בכל מקרה. אין לי מושג מה הסיכויים אבל שרופא יראה ויגיד את דעתו. מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר. עדכני אותנו מקווה לבשורות טובות.

mayashu

New member
מצטרפת למאגר האצבעות... ../images/Emo24.gif

מקווה לשמוע בשורות טובות.

shelley11d

New member
עדכון:

נסעתי למיון נשים, לקחו לי דם לבדוק בטא כמותית. להזכירכן, עשיתי בדיקה ביתית בלבד ומחר הייתי אמורה לעשות בדיקת דם. בזמן שחיכיתי לתוצאות, עשו לי אולטרה סאונד וגינלי. הרופאה בודקת, מסובבת, מרימה, מורידה וכלום. גם הרופא שהיא קראה לו מגיע לאותה המסקנה - אין שק הריון. ירדתי לבנק הדם להביא את סוג הדם שלי והתוצאה הגיעה גם איתו: חיובית! אוקיי, אבל לתת מספר לא ידעו (איך קבעו שזו תוצאה חיובית, לעזאזל?). מחר בבוקר אני אמורה להתקשר לשם לקבל את התוצאה. אם מעל 1000, לבוא אליהם כדי לבדוק איפה ההריון ממוקם. אם פחות מ-1000, אז אני צריכה לעשות מעקב אצל הרופא. מבטיחה לעדכן ברגע שתהיה תוצאה. תודה רבה לכולכן על התמיכה, במיוחד ליולי שהייתה איתי ברגעים הכי קשים (בצ'אט).

קובולט

New member
מאוד מאוד חשוב עכשיו

לא לזוז אני לא צוחקת ממש לא להרים אפילו כוס, תשכחי מעבודה עכשיו ותשבי לנוח ממש לנוח, לקרוא ספרים לרדת לשרותים ושהפעילות היחידה שתעשי תהיה לחייג לבית החולים, לעיתים יש שני שקי הריון ואחד פשוט מתפוגג על מנת שלא יפיל את השני צריך לנוח תבטיחי לנו שתעשי את זה ולא תרוצי מחר לעבודה.... מצטרפת להחזקת האצבעות!!! דרך אגב אם יש לך תחתונים אדומים תלבשי אותם אדום זה צבע צ'אקרת הבסיס הרחם שיהיה גם חיזוק חיצוני בהצלחה ותנוחי

shelley11d

New member
דאגתי למחליפה למחר לפני שנסעתי

והיא יכולה להחליף אותי גם ביום שלישי. ברביעי אני גם ככה בחופש אז לא תהיה בעיה. תודה, קובולט
. והתחתונים האדומים בכביסה
.

צהלולים

New member
../images/Emo39.gif שלי,

אני לא ממש מבינה בזה (אני מניחה שגם את לא)... אבל ממש מקווה שיגמר בטוב. תנוחי ותחשבי אופטימי. ותעדכני.

יולי 154

New member
זה נשמע חיובי מאוד!

יופי. קודם כל תשובה חיובית בבדיקת דם זה טוב מאוד. עכשיו נקווה שתתקשרי בבוקר ויגידו לך שהבטא גבוהה. וגם אם לא, תחכי קצת והיא תעלה. מקווה שהדימום פסק בינתיים. אבל עכשיו-באמת לנוח, לא לעשות כלום ולשתות הרבה מים (יותר מ-2 ליטר ליום) ולא לקיים יחסי מין עד שנפסק הדימום. בהצלחה! ומחכה לעדכון נוסף

chapling

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo24.gif

ולזכור זה שלא ראו שק הריון לא אומר כלום, יכול להיות שהשלב מאוד מוקדם לחכות לבטא ולקוות לטוב

למעלה