אני מדממת

Galit29

New member
שלי מותק 'לה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

שלחתי לך זר פרחים, עשית בדיקות היית אצל רופאים עכשיו תנוחי עם הרגליים למעלה (סתם כי זה יותר כיף) ותחכי לבשורות. מה שלא יהיה אנחנו מקוות לטוב ותעדכני בבשורות כשיהיה מה לעדכן.

מעין26

New member
מחזיקה בשבילך אצבעות שהכל יסתדר

תנוחי הרבה ותתפנקי לך ותעדכני אותנו כי אנחנו דואגות לך.

נעמולה

New member
../images/Emo24.gif גדול לתמיכה

אני מאוד מקווה שיסתבר בסופו של דבר שמדובר באזעקת שווא של הדמעות ושהכל יהיה בסדר, צריך להיות אופטימיים. אני מחכה לעדכון ובשורות טובות. הכי חשוב זאת המנוחה המוחלטת.

חייבת לקרוא

תקשיבי, דבר ראשון לכי לגניקולוג עם אולטרה סאונד, שיבדוק אם יש דופק ואם הכל תקין. כשהייתי בהריון עם ביתי, בשבוע העשירי, התחילו לי דימום כבד והתכווצויות (זה היה לאחר עבודה מאומצת בבית, אך אני לא יודעת אם יש קשר לזה). רצנו לבית החולים. היינו בטוחים שהפלתי. הרופא הכניס אותי לשמירת הריון של שלושה ימים, למרות שהדימום המשיך הרבה מעבר לכך. היום יש לי ילדה מקסימה, חכמה, יפיפיה ומאושרת בת 4! המסר: אל תלחצי! לכי לבדיקות, אך שמרי על אופטימיות!

עדי1977

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

אני מאוד מקווה בשבילך שהכל יסתדר. תנוחי הרבה.

מצטרפת להחזקת האצבעות....

גם אני שמעתי על מספר מקרים של בנות שדיממו בהריון והיה להן הריו תקין לחלוטין... קראתי איפשהו שלפעמים המנגנון של הדימום של הווסת ממשיך ליצור דימום אחת לחודש למרות ההריון... סתם ככה... אבל זה דימום לא מזיק... מקווה לשמוע שהכל הסתדר!

ori27

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי

לחברה טובה שלי היה בדיוק אותו דבר והיום יש לה בן מקסים. תעדכני אותנו מה קורה.

shelley11d

New member
זהו, זה סופי. הייתה לי הפלה../images/Emo7.gif

התוצאה של הבטא היא 14, נמוכה מאוד לשבוע חמישי. כיוון שבאולטרה סאונד לא ראו כלום, אין סיבה לנסוע כי הגוף מתנקה לבד. אני צריכה לעשות מעקב וכשהבטא מגיעה ל-0, שבועיים אח"כ אמורה להגיע הווסת. אחרי הווסת להגיע לרופא ולהתחיל מחדש. ושוב, תודה רבה לכולכן על העידוד והתמיכה. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן.

כל כך מצטערת לשמוע.... זה כואב....

מזדהה כל כך עם העצב שלך... בתור מי שעברה גרידה בשבוע 13 היום לפני 3 שבועות בדיוק... עד שכבר משיגים את ההריון ושמחים כל כך... הוא נגמר... וזה קשה... אבל כמו שהבטיחו לי אחרי שזה קרה - באמת שמתאוששים וממשיכים הלאה אחרי זמן מה... בתקווה שניכנס כולנו להריון חדש במהרה - הפעם ל-9 חודשים ארוכים ותקינים.... שולחת לך
גדול... תני לעצמך את הזמן להיות עצובה... תתפנקי קצת ותנוחי... ושובי אלינו למירוץ חדש נוסף (רק אחד!)

שמופי2

New member
איתך, וכאן בשבילך

שלי יקרה, יודעת מה עובר עליך, מחזקת אותך ומחזיקה אצבעות להריון תקין בפעם הבאה. בדרך כלל אני קוראת שקטה בפורום, אבל כל פעם שאני רואה הודעה של מישהי שאיבדה הריון אני לא יכולה שלא להגיב כמי שעברה "חוויה" דומה. לכל שאלה, התייעצות וסתם כדי לשתף אני כאן, שמופי

אוי ואבוי

כמה עצוב... משתתפת בצערך... תנסי אולי להתנחם בעובדה שכל דבר קורה עם סיבה ותור התינוק המושלם שלך לצאת לעולם פשוט עוד לא הגיע.

גם לי קרה בדיוק אותו דבר...

ביום השלישי לאיחור בדיקת הריון ביתית הראתה חיובי - פס חלש אבל פס. למחרת בצהריים התחילו התכוצויות ודימום - ממש ווסת. בדיקה נוספת יום אחרי כבר הראתה שלילי. אמרו לי בנות שזה מה שנקרא הריון כימי ואפשר להמשיך כרגיל!! תתעודדי זה עובר (מניסיון) וממשיכים קדימה...

יולי 154

New member
מתוקה, חיבוק ענקי ממני ../images/Emo24.gif

כמי שעברה את זה פעמיים, לצערי, אני יודעת שזה קשה עכשיו. קחי לך את הזמן למנוחה פיזית ונפשית. מותר לבכות, איבדת משהו שרצית. מותר ורצוי גם לדבר עם אנשים, עם מי שאת מרגישה נוח, לא טוב לשמור בפנים. אני כאן בשבילך, לדבר, לשתף ולעודד. כן, אפשר לעודד! אני חודש וחצי אחרי הגרידה וכבר מנסה שוב והאופטימיות חזרה. גם אצלך זה יקרה, מבטיחה.

נעמולה

New member
חיבוק| גדול

קחי את הזמן לבכות ולהתאבל כי גם אם מדובר בהריון טרי מאוד, כגודל הציפיה כך גודל האכזבה. אחרי שתסיימי, הניחי את כל העצב מאחורייך ותתחילי שוב במסע המופלא, הכואב, מלא החתחתים אך הטיפ טיפה אופטימי אל המטרה הנכספת 9 חודשי הריון תקינים, בריאים, משעממים, שמנים שסופם המתנה הגדולה מכל - תינוק.

למעלה