אני מבלבט

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

The Walrus

New member
אני יגיד לך למה לא אהבת את

Echoes במילה אחת... פומפיי. גם אני הרבה יותר התחברתי לשיר אחרי הביצוע בפומפיי. למקרה שאתה לא יודע - מדובק בסרט בו הלכה הלהקה לאמפי-תיאטרון עתיק בפומפיי ופשוט התחילה לנגן שם כמה שירים. ויש שם ביצוע לאקוס... פשוט ענק. פשוט מדהים. ביצוע מעולה... בכלל - אני הייתי מכניס את פומפיי לרשימת הקניות ומהר, לטעמי זאת יצירת אומנות של פעם בחיים. השירים שמבוצעים שם הם: Echoes Part 1 - ביצוע ענק ליצירה ענקית, שמחולקת פה לשתי חלקים. Careful with that axe, Eugene - חובה להכיר. A saucerful of secrets - מין אילתור כזה, שבו ווטרס מנגן בגונג. הקטע של התופים די מעולה. שווה לראות את האילתורים של גילמור עם הסלייד ומיליוני האפקטים. One of those days - אתה כבר מכיר... Set the controls for the heart of the sun - שיר חללי כזה של ווטרס, בביצוע מעולה. Mademoiselle nobbs - זה בעצם השיר Seamus רק עם כלב אחר
... ובלי הקטע של השירה. Echoes Part 2 - החלק השני של היצירה המדהימה. בנוסף ישנם גם קטעים מההקלטות של Dark Side Of The Moon וכל מיני קטעים מאחורי הקלעים, חלקם מצחיקים למדי - לא להחמיץ את הקטע שגילמור, עם עיניים אדומות מרוב סמים וכולו מסטול אומר "אנחנו לא להקה של מסוממים", או שניק מייסון מתלונן על פאי התפוחים שלו... פשוט ענק.

BogN

New member
אף אחד לא אמר שלא אהבתי את Echoes..

לא ללכלך!
פשוט אמרתי שאני כרגע לא מבין מה ההתהלבות כל כך גדולה סביבו... עדיין

אתה לא חייב לאהוב את Echoes

או אף שיר אחר. לאנשים שונים יש טעם שונה, וזה לגמרי לגיטימי. כל מה שיכולים לומר לך, זה להמליץ לך להאזין או לצפות במשהו. כל השאר - אם תאהב את זה או לא - זה העדפה שלך בלבד.

Anuerysm

New member
זה לא הכי כיף ת'אמת

קניתי לא מזמן את התקליט של החומה אמנם זה מגניב מבחינת ערך וזה גם מגניב לשמוע את המקור אבל האיכות הורסת אותי : (

למעלה