אוקיי... אז הנה דעתי היותר מפורטת..
עוד לא התעמקתי במילים של האלבום, אז אני אדבר מההתרשמות המוסיקלית שלי מהאלבום... One Of These Days טרק מגניב, קצבי מאוד, אלקטרוני ובכלל נותן לי לפחות הרגשה ממש טובה... יש בו משהו מיוחד בטרק הזה, משהו שעוד לא שמעתי בשום מקום. A Pillow Of Winds לדעתי הטרק הכי טוב באלבום (לא לקטול אותי, אני יודע שאתם הכי אוהבים את Echoes). יש בשיר הזה אווירה מאוד מאוד שלווה, אווירה שלדעתי מתאימה להרפיות אפילו... אני ממש אוהב ההרמוניה של כל הכלים ביחד בקטע הזה. ברגע ששמעתי את השיר הזה ישר נשאבתי אליו. אני אוהב לעצום את העיניים לדמיין שאני יושב ישיבה מזרחית על ענן..
(אני לא משוגע....) Fearless טרק חביב ביותר... אני אוהב את הקטע שגילמור ווטרס (? זה הוא הקול השני נכון?) שרים במרווח נורא נעים לשמיעה... כשהם אומרים climbing... גם ישנה אווירה מאוד מרגיעה בטרק הזה... San Tropez פשוט מגניב... זו המילה הראשונה שעלתה לי בראש ששמעתי את הטרק הזה... גרוב שונה כזה... סאונד נורא בלוזי, אפילו עם אילתור פסנתר כזה בסוף... אילתור דיי באנאלי אני חייב לציין אבל חמוד... אני אישית מאוד אהבתי את הקטע הזה... (אולי גם בגלל שאני בא מכיוון הג'אז, אז הקטע הזה הוא קצת מתקרב לתחום הזה...) Seamus האפקט עם הכלב פשוט הגניב אותי
, שיר ללא ספק בלוזי בטירוף. בל"ג בעומר אני לוקח את הגיטרה שלי ושר את השיר הזה מסביב למדורה... Echoes טוב, בבקשה לא לקטול אותי... זה לא שלא אהבתי את היצירה הזו... פשוט עדיין לא הבנתי את ההתהלבות הגדולה מהקטע הזה... בואו נגיד שגם אותו אהבתי... אבל לדעתי הטרקים האחרים יותר טובים ממנו... יכול להיות שבעתיד אני עוד אשנה את דעתי... לסיכום, אלבום פשוט ענק! אני נוסע לטרק בעוד 3 חודשים ואני יודע שאני הולך לחרוש על האלבום הזה... לשבת על פסגת ההר ולשמוע את כל האלבום מבלי שיפריעו לי