אני מבלבט

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

Anuerysm

New member
קרא לי חריג

אבל אני ממליץ לך על אנימלס אלבום מדהים מתחרה לא רע למדל במקום הרביעי אצלהם לדעתי

The Walrus

New member
חריג?

אנימלס דיסק אדיר. אבל לדעתי מדל קצת - ממש קצת - יותר. רק בגלל אקוס, ש - מה לעשות - עולה על כל שיר באנימלס לדעתי.

Anuerysm

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

בפעם הבאה שאתה מתכוון לקנות אלבום של הפלויד אנימלס

BogN

New member
בחודש הבא אני אקנה עוד 2 ועכשיו עוד

התבלטות, בין: Amused To Death Animals Atom Heart Mother The Final Cut מוכנים להמשיך לעזור לי?

וינסנטי

New member
וואי..

ביום רגיל, הייתי ממליץ לך על "אטום הארט מאת'ר" ו"אנימלס", אבל בגלל ההופעה שמתקרב, בעיה לפספס את "אמיוזד"- למרות שאני אישית לא מכיר את האלבום. אבל בלי קשר להופעה- "אנימלס" ו"אטום הארט מאת'ר" הם חובה. למרות הכל ואחרי הכל, הם מהגדולים שבדיסקים- אז שניהם.

The Walrus

New member
יש לך כאן דילמה

מה יותר חשוב לך - המוזיקה בכלליות או ההופעה? אנימלס ואטום הארט מאדר הם ללא ספק הטובים מבין הרביעיה. אבל הבעיה היא שווטרס כנראה חושב הפוך. הסיכויים שווטרס יבצע שירים מאטום הארט מאדר הוא אפסי... אולי - אבל ממש אולי - את השיר If. מאנימלס הוא יכול לבצע את כל השירים, מכיוון שרובם שלו. בעבר הוא ביצע בעיקר את Dogs ואת Pigs On The Wing, אם כי יש סיכוי שנשמע הפעם את Sheep או משהו. מאמיוזד טו דט נשמע המון שירים, זה די בטוח. מפיינל קאט נשמע 1-2. אני הייתי הולך על אנימלס, כי זה באמת שירים ששווה להכיר...

thezanani

New member
כותרת מופלאה.

שנינות קלילה ומשחק איגיון בריטי אנין לצד מודעות עצמית מחורבנת משהו. חזיון זה עלה יעלה לנס הפורום ותפארתו. "אני מבלבט" לשם הפורום!

תקנה את ANIMALS!!!

האלבום היחיד שאני אוהב 100% ממנו. פשוט אדיר... לא מקבל את הכבוד המגיע לו, ולדעתי אם היו לו עוד כמה שירים הוא היה במקום הראשון/שני. אצלי, בכל אופן, הוא במקום השני אחרי WYWH, וממש צמודים אליו Dark sideוה- Wall. אגב, Meddle ו- Division Bell חדשים אצלי, ו- Meddle ממריא בקצב מהיר מאוד, ככה שהדירוג לא סופי... AHM ו- Division Bell סוגרים את הרשימה למרות שגם אותם אני מאוד אוהב...פשוט את האחרים אני אוהב עוד יותר... תשמע לי, אתה בסוף תודה לי!

BogN

New member
Meddle - ../images/Emo26.gif

וואווווווו
רציתי להגיד לכם תודה רבה על שהמלצתם לי לקנות את Meddle. פשוט אלבום מדהים, מה שאני מאוד אוהב לגלות, זה שכל אלבום הוא משהו שונה לגמרי... ממש כל לכל אבלום (שאני שמעתי עד עכשיו) יש את הסאונד המיוחד שלו... וזו נראה לי גדולה, להישמע אחרת מאלבום לאלבום... כרגע אני מדרג לכם את האלבומים שאני מכיר (לפי דעתי האישית בלבד) 1. The Wall (יצירה יותר מושלמת מזו לא הייתה ולא תהיה בעולם הזה
) 2. Meddle גם אלבום מדהים 3. Dark Side Of The Moon 4. Wish You Were Here זה ש-Wish you were here, במקום האחרון לא עושה אותו לאלבום לא טוב... להיפך הוא גם אלבום מדהים, אבל כולם מדהימים
אני כבר לא יכול לחכות לAnimals ו-ATOM וכמובן גם Amused to death... עולים לי המון כסף הפינק פלויד האלו
אההה, ועוד משהו... מה גיליתי? שלאבא שלי היו את כל התקליטים שלהם, והוא בשיא חוצפתו מסר את כל התקליטים האלו!!!!!!!!! את קולטים? אהה כן, וגם את הפטיפון הוא חילק... אני לא סולח לו על זה... רק המחשבה לשמוע את פינק פלויד בסאונד של פטיפון...

The Walrus

New member
אולי תפרט יותר?

איזה קטעים אהבת במיוחד? לדוגמה אני חושב ש"סאן טרופאז" לא משהו, אבל "פירלס" ו"כרית של רוח" הם שירים מדהימים ומרגשים. "שיימוס" משעשע למדי, "אחד הימים האלה" שיר חזק ברמות, ו"Echoes"... שיר של פעם בחיים. שיר אדיר. והמלצה אישית שלי, המאמר הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=33233&c=4206&sc=0&ssc=0 מציג את הפירושים של חברי הפורום השונים למילים. אני מאוד ממליץ, לדוגמה, לקרוא את הפירוש של ציףציף1000 ל"Echoes".

BogN

New member
אוקיי... אז הנה דעתי היותר מפורטת..

עוד לא התעמקתי במילים של האלבום, אז אני אדבר מההתרשמות המוסיקלית שלי מהאלבום... One Of These Days טרק מגניב, קצבי מאוד, אלקטרוני ובכלל נותן לי לפחות הרגשה ממש טובה... יש בו משהו מיוחד בטרק הזה, משהו שעוד לא שמעתי בשום מקום. A Pillow Of Winds לדעתי הטרק הכי טוב באלבום (לא לקטול אותי, אני יודע שאתם הכי אוהבים את Echoes). יש בשיר הזה אווירה מאוד מאוד שלווה, אווירה שלדעתי מתאימה להרפיות אפילו... אני ממש אוהב ההרמוניה של כל הכלים ביחד בקטע הזה. ברגע ששמעתי את השיר הזה ישר נשאבתי אליו. אני אוהב לעצום את העיניים לדמיין שאני יושב ישיבה מזרחית על ענן..
(אני לא משוגע....) Fearless טרק חביב ביותר... אני אוהב את הקטע שגילמור ווטרס (? זה הוא הקול השני נכון?) שרים במרווח נורא נעים לשמיעה... כשהם אומרים climbing... גם ישנה אווירה מאוד מרגיעה בטרק הזה... San Tropez פשוט מגניב... זו המילה הראשונה שעלתה לי בראש ששמעתי את הטרק הזה... גרוב שונה כזה... סאונד נורא בלוזי, אפילו עם אילתור פסנתר כזה בסוף... אילתור דיי באנאלי אני חייב לציין אבל חמוד... אני אישית מאוד אהבתי את הקטע הזה... (אולי גם בגלל שאני בא מכיוון הג'אז, אז הקטע הזה הוא קצת מתקרב לתחום הזה...) Seamus האפקט עם הכלב פשוט הגניב אותי
, שיר ללא ספק בלוזי בטירוף. בל"ג בעומר אני לוקח את הגיטרה שלי ושר את השיר הזה מסביב למדורה... Echoes טוב, בבקשה לא לקטול אותי... זה לא שלא אהבתי את היצירה הזו... פשוט עדיין לא הבנתי את ההתהלבות הגדולה מהקטע הזה... בואו נגיד שגם אותו אהבתי... אבל לדעתי הטרקים האחרים יותר טובים ממנו... יכול להיות שבעתיד אני עוד אשנה את דעתי... לסיכום, אלבום פשוט ענק! אני נוסע לטרק בעוד 3 חודשים ואני יודע שאני הולך לחרוש על האלבום הזה... לשבת על פסגת ההר ולשמוע את כל האלבום מבלי שיפריעו לי

יפה כתבת!

ולשמוע את הפלויד בחיק הטבע - ובמיוחד טבע פראי - זו חוויה שאין להחמיצה!

למעלה