אני מבלבט

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
אני מבלבט ../images/Emo2.gif

יש לי כרגע את: Dark Side Of The Moon, The Wall. אני רוצה לקנות עכשיו את: The Division Bell, Wish You Were Here למישהו יש המלצה על עוד דיסק שלהם שכדאי לי לקנות?? אהה... והחלטתי שאני כן הולך להופעה בסוף

vegetable man

New member
../images/Emo45.gif

סוף טוב הכל טוב. דיסק תמיד יכול לחכות. קנה את Piper at the gates of down - הגיע הזמן לדעת מאיפה הכל התחיל.

BogN

New member
שמעתי את הדיסק הזה...

אתה באמת חושב שהוא טוב? לי הוא ממש לא נשמע כמו הסאונד של פינק פלויד... אגב, מה אתם אומרים על הדיסק amused to death?

vegetable man

New member
מבזק חצות

ל-LogN וכל מי שמתוודע לפינק פלויד - Piper at the gates of Dawn הוא יצירת מופת. במילים האלה, אחד האלבומים הכי חשובים במילניום הקודם. ובכלל, בעיני, אם יום אחד לגדל ילדים - לגדל אותם על השירים האלה. בהנחה שהגעת למסקנה שאתה אוהב את פינק פלויד, ולא רק תקופה מסויימת, אתה חייב להכיר את האלבום הזה. זו לא פינק פלויד של אחריו (לטוב ולרע), בטח לא של דארק סייד ועוד יותר בטח לא של החומה - אבל זאת פיסת גאונות חד-פעמית שחייבים להכיר.

BogN

New member
אני אישית לא אהבתי אותו...

בלי לקשר לזה שזה פינק פלויד או לא... אני לא שומע להקה רק בגלל השם שלה... אלא לפי המוסיקה שלה... בוא נגיד שאת The Wall, DSOTM, WYWH מאוד אהבתי

לדעתי "משועשע עד מוות" הוא

יצירת מופת של רוג'ר ווטרס. אינסוף קונוטציות.עושר מוסיקלי ותוכני ... ממליץ לך בחום לקנותו.

dondons

New member
עושר מוסיקלי?

אנחנו כנראה לא שמענו את אותו דיסק.. LOL ... הוא דיי "משועמם עד מוות" נשמע מאוד כמו ה FUNAL CAUT ןה PROS AND CONS ואפילו מאוד THE WALL .. פשוט חוזר על עצמו כל הזמן....

בטח ששמענו את אותו הדיסק ..

אבל כל אחד מאיתנו "התחבר" כנראה אחרת אל המוסיקה... האם השיר "צופים בטלויזיה" לא הצליח לסמר את שערותיך? המקצב וסגנון בתחילת השיר הוא אמנם מאוד "בוב דילני" ונשמע בהתחלה עליז ורגוע אבל המסר התוכני שמועבר דרך המונוטוניות הזו הוא חזק ביותר .. והשימוש במוסיקה שהוא די "הפוך על הפוך" בכדי למסמר את המסר עובר לאורך כל הדיסק .. ראה למשל את החלק השני של " האומץ מחוץ לטווח" .. מזכיר מאוד מוזיקת לוויות אמריקאית (כזו שיש בכל סירטי הקיטש ..) אבל המילים מתארות סיטואציה אחרת לחלוטין שבה הגיבור מקליבלנד חוזר כמו גיבור .. ויש עוד ... ממליץ לך לשמוע אותו שוב .. (עם תרגום בעברית למילים-אם עוד לא יצא לך ). יומסבבה

The Walrus

New member
amused הוא דיסק מעולה,

אבל הוא בכלל לא בליגה של וויש יו וור היר\מדל\אנימלס\פייפר. 'הסאונד של פינק פלויד' - מה זה? אתה מתכוון לסאונד של הדארק סייד ושל החומה. במילים אחרות - הסאונד המפורסם של פינק פלויד. אבל לפניהם היו לפינק פלויד המון אלבומים, עם סאונד שונה, והפייפר זה הסגנון של סיד בארט, הסולן הראשון שלהם.

The Walrus

New member
קנה את Meddle

הרבה לפני הדיוויז'ן בל לדעתי. מדל הוא דיסק ענק, אחד משיאי היצירה של הפלויד, עולה בהרבה על החומה לטעמי... השיר 'Echoes' הלקוח מ'מדל' הוא שיר מדהים, לטעמי אחד מעשרת השירים הטובים ביותר שאי פעם נכתבו. וויש יו וור היר גם דיסק מעולה. החיסרון במדל הוא שרוב הסיכויים שלא נשמע שירים ממנו בהופעות בקיץ... אולי ווטרס יפתיע עם איזה Fearless או One Of These Days. רוב הסיכויים שלא נשמע את 'Echoes' כי זה שיר של גילמור-רייט כזה. אבל מצד שני גם טיים כזה... מדל - דיסק חובה. פשוט ענק. הדיוויז'ן בל יכול לחכות, הוא ממש לא משהו יחסית לשתיים האחרים.

The Walrus

New member
אגב,

אם הסיכוי שנשמע שירים ממדל בקיץ קטן, אז הסיכוי שנשמע שירים מהדוויז'ן בל פשוט לא קיים, כי ווטרס לא השתתף באלבום כלל.

FuryUri

New member
לפי דעתי, echoes בביצוע של וואטרס

זה לא זה... או גילמור ורייט או כלום.

The Walrus

New member
מעולם לא שמעתי אותו מבצע

את השיר כך שאין לי דעה, אבל גם אני חשבתי שTIME בלי גילמור ורייט 'זה לא זה' והביצוע של ווטרס לא רע בכלל.

FunkyMonk

New member
הנה אני אשבור את המוסכמות ואומר:

Echoes שיר משעמם. אולי סתם לא התחברתי אליו.. וזה לא שיש לי בעיה עם שירים ארוכים (אחד מהאלבומים האהובים עלי זה Close to the Edge [מי שלא מכיר, זה אלבום שמורכב משלושה שירים, אחד 20 דק', השני 18 אני חושב והשלישי 10] ), הוא פשוט לא מעניין. כמובן, הוא לא גרוע! כלל וכלל לא! הוא פשוט טיפה משעמם..

The Walrus

New member
Echoes

לדעתי היא אחת היצירות הגדולות שאי פעם נוצרו, בעיקר הביצוע בפומפיי. כך או ככה, אתה לא יכול להכחיש דבר אחד - זה שיר ששווה להכיר.

למעלה