דיינה, ברור שקודם כל בראש
אני תליתי על המראה את התמונה שלי שלפני, גם כתזכורת של איך נראתי, אבל יותר מכל כתזכורת ממה סבלתי. על כל חלק מגופי על התמונה, ציינתי בגדול את כל המכאובים שלי, וזה אמור להזכיר לי לא לחזור למצב הזה. אני עדיין בראשי עם המחשבה שעשיתי דבר חיובי, וגם יש עדיין תזכורות, שכנראה לעולם לא יתנו לי לשכוח ממה שסבלתי. הרגליים ברוך השם כבר נושאות אותי, אבל הברכיים עושים עדיין קנאקים מפחידים. אני עדיין עם חגורת גב עם ברזלים, אך אני יכולה ללכת כבר קילומטרים. הלחץ דם שלי, מצוין, ובמקום כדור אחד ליום, אני לוקחת כדור אחד ליומיים, ואולי במשך הזמן, אם המצב עוד ישתפר, יתכן שאפסיק לקחתן בכלל, כמובן בהשגחת רופא. הראש שלי אומר, שבשום אופן אני לא רוצה לחזור למצב שהייתי, כי במצב שהייתי אצטרך לצרוך שוב תרופות, ובודאי בכמות יותר גדולה, ולשבת על הישבן מבלי יכולת לזוז. הנזקים שנעשו כבר בעצמותי, הם בלתי הפיכים, וזה מה שמנחה אותי בנתיים. אני מקווה מאוד, שלא אגיעה למצב שמאסתי מן החיים, כי אם כן, מספיק לחזור למצבי הקודם. כפי שציינתי מקודם, אני אוהבת את החיים, ורוצה לחתן עוד שני ילדים, ולראות עוד הרבה נכדים, ובבוא הזמן גם נינים. את צודקת בהחלט, שקודם כל צריכים לסדר את המחשב בראש, כי בלי זה חבל על המאמץ. אני מאחלת לעצמי ולכל הפורום, להמשיך למטרות שהצבנו בפנינו, כי הדרך עדיין קשה. ולכל אלה שמטלבטים, לעצור, לחשוב טוב, טוב, ולהגיע להחלטות רק כאשר יוכלו לדעת בודאות שיעמדו במשימה. לאחר הניתוח, לא צריך להיסתגף, לפעמים מועדים, לפעמים יש חגים, לפעמים יש שמחות, אבל מה שביניהם זה הזמן שלנו ליישם את מטרתינו. לילה טוב