אני מבולבלת

שקשוקה29

New member
אני מבולבלת../images/Emo5.gif

לאחרונה, מכיוון שאני שוקלת לעבור ניתוח ל"השתלת" טבעת בקיבה, התחלתי להתעניין בנושא יותר ויותר. אני קוראת כל הודעה (כמעט) הנרשמת בפורום, משוחחת ומאזינה לאנשים שעברו ניתוח דומה, ולתדהמתי הדעות לגבי הניתוח מאוד חלוקות. ישנם מנותחים שפשוט מאושרים, וישנם כאלו שממש סובלים מכל ההשלכות של הניתוח (לפעמים אפילו למרות שהצליחו להפחית ממשקלם). היות שאני מאוד רוצה להפחית ממשקלי, אך לא מוכנה "להקריב" למען המטרה את בריאותי, הייתי מבקשת מכם לחוות את דעתכם על הניתוח ואף לייעץ לי. הבנתי שיש כאן אנשים שלפעמים חוששים לכתוב דברים "לא נעימים" על הניתוח, לכן אשמח אם תהיו גלויים ואמיתיים איתי ותחלקו את את חוויותיכם מהניתוח. אפשר ליצור איתי קשר גם באי-מייל או בטלפון 055-958660. פשוט מאוד חשוב לי לקבל הרבה אינפורמציה על הניתוח והסכנות הכרוכות בו, אני אמא לשני פעוטות, ואני לא יכולה להרשות לעצמי לקחת סיכונים. שלכם באהבה, שקשוקה

ronnymp

New member
אני אוהב שקשוקה , מבולבלת וגם עין !

אז בתור חובב ביצים ידוע .....
- קחי תשובה . קודם כל את מדברת על "הניתוח" - אבל לא מפרטת איזה ניתוח . להזכירך - ישנם כמה סוגי ניתוחים להגבלת/קיצור קיבה . אני מניח שאת מתכוונת לניתוח הנפוץ של טבעת מתכוננת שמוכנסת בשיטה הלפרוסקופית . אז כל אחד מגיב קצת אחרת לניתוח . לאחדים ישנם תגובות קיצוניות, בעיקר לניתוחים האחרים . יש כאלה (שוב - מיקרים קיצוניים ויוצאי דופן ....) שחיים רק על כלכלה דייסתית ונוזלית , ולא מצליחים לעכל מוצקים יותר . ישנם כאלה שמרבים בהקאות . ישנם כאלה שנגרמות להם בעיות רפואיות כתוצאה מהירידה הדרסטית . שוב - אני מזכיר לך שאני מדבר על המיקרים הקיצוניים
אז מכאן נובעות ה"שמועות" שאת שומעת . אני יכול להעיד על עצמי . בתור מישהו שנותח פעמיים , ושבניתוח השני (מעקפים) הסתבך מאוד אז למרות כל זה , בשורה התחתונה , אני ממליץ מאוד על הניתוח ולא מצטער לרגע שניגשתי אליו . אז קחי הכל בפרופורציות , ובראיה רחוקה - אני חושב שזה כדאי . בכל מה שתחליטי - שיהיה
רוני

lir42

New member
שקשוקה

אני מאד מצטרפת למה שאורית ורוני כתבו לך בעצם למה שענו לך כולם ישנם מיקרים קיצונים לכל דבר יש חסרונת ויתרונות להכל אני עברתי את המעקף (הניתוח שרוני עבר בפעם השניה) ללא סיבוך ללא כלום ותוך שבוע הייתי בבית לעות זאת רוני בילה חודש וחצי או חודשים בבית החולים יש מיקרים לכל סיפור בכל מיקרה ובכל דרך שתיבחרי לך המון בהצלחה לירי

gal33

New member
והיום מה מצב בריאותך??

נ.ב: גם רווקים / אלמנים / גרושים / חשוכי ילדים, לא יכולים להרשות לעצמם לקחת סיכונים. החיים שלהם לא שווים פחות. גם עליהם יהיה מי שיבכה. בהצלחה! גל

שקשוקה צהרים טובים

רגע לפני החזרה לעבודה, ועל
שבן המקסים הכין לי - הרי תשובתי. 1. המילה "להקריב" קשה לי....ולמה???????? כי כיום (במידה ואת באמת שמנה כך שה-BNI שלך מתאים לאישורי ניתוח) את לא "מקריבה" את בריאותך?(כשמנה מאד כוונתי). 2. לניתוח לא הולך מי שיכול לרזות ולשמור על משקל נכון ללא ניתוח. 3. הטבעת - הינה כלי עזר שניתן למי שעובר את הניתוח. יחסית זה ניתוח קל ופשוט כנראה, אבל כל ניתוח הוא ניתוח הוא ניתוח. יש כאלו שעברו אותו קל מאד ואחרי שבוע אפילו כאבים לא הרגישו, יש כאלו שהיה להם קצת יותר קשה ויש כאלו שאפילו הסתכו קשות (דפדפי אחורה לארכיון ותמצאי את הסיפור של מיכל ועופריקו). אף אחד לא יכול להגיד לך מראש איך הגוף שלך יקבל את הניתוח, הטבעת או ההחלמה........... אף אחד לא יכול לדעת גם איך תשתמשי ב"כלי העזר" שתקבלי (קרי - הטבעת) במידה ותחליטי להנתח. מכיוון שאני חייבת לסוע......... אסיים כאן ואכנס לאתר יותר מאוחר. אם יש לך שאלות נוספות - אשמח לענות מאוחר יותר. על כל החלטה של - בהצלחה אורית

באיה

New member
שקשוקה שוב שלום

אני מצטערת לאכזב אותך, אם אומר שאף אחד לא יכול לשכנע אותך לעבור את הניתוח. אני מבינה שאת נמצאת כרגע במצב של בילבול. אני מציעה לך לקחת פסק זמן, ולקרוא אחורנית את ההודאות שלנו. אם קצת סבלנות, את תוכלי לקרוא גם על הכישלונות בפרוטרות, שאנשים עברו, אבל גם על הרבה הצלחות. ההיסטריה והבלבול שאת נמצאת בהם כרגע, לא יעזרו לך להגיע להחלטה נכונה. ממה שאני מבינה, את מצפה מאתנו שניתן לך חיזוקים, שאצלך יהיה הכל בסדר, ואצלך שום דבר לא יקרה. ובכן, אף אדם לא יכול לקחת על עצמו משימה כזו, ושוב זו צריכה ליהיות החלטה שלך ואך ורק שלך. קחי את הכל בפרופורציות הנכונות. שום דבר בחיים לא בטוח. את עלולה לעבור את הכביש ולהידרס חס וחלילא, או להיקלע בפיגוע עוין, שאף אחד לא יודע איך תצאי מזה. עד כמה שהבן אדם זהיר, לעולם אי אפשר לדעת מה צופן בחובו העתיד. יש לך כבר שני ילדים, כבר היית בבתי חולים, הדבר כבר לא חדש בשבילך. את צריכה להכיר את גופך, ולדעת מה הוא יכול לסבול, ועד כמה. עצתי אחרונה, תרגעי ואל תמהרי עם ההחלטה. אף אחד לא מאיץ בך. רק כשתיהי שלמה עם עצמך, ותדעי מה את רוצה, רק אז תחליטי לגבי הניתוח. יום טוב באיה

gal33

New member
באיהל´ה, חזרת מארץ הקנגורואים עם

כוחות מחודשים, אה?! מאוד נהנית לקרוא הודעותייך האחרונות. גל

שקשוקה29

New member
חברים יקרים../images/Emo88.gif

לאור התגובות שקיבלתי עד כה (תודה לכולכם), אני רוצה להגיד מספר דברים נוספים. אני לא מצפה מכם לשכנע אותי ללכת, או לא ללכת לניתוח. אני רק מבקשת מכם לשים דגש על האכזבות וההצלחות האישיות שלכם מהניתוח. אני יודעת שבסופו של דבר ההחלטה, כמו גם האחריות על לקיחת ההחלטה, תהיה אישית שלי. ועוד דבר, איך מדפדפים בארכיון לסיפור של עופריקו ומיכל? שלכם, שקשוקה קטלנית

רונה 30

New member
היי שקשוקית יקרה ../images/Emo24.gif

לגבי המקרה של מיכל (ועופריקו) הכי פשוט יהיה לבקש מעופר שלנו (שאוהב לכתוב הודעות ארוכות
...) פשוט לכתוב שוב את תמצית ה"עלילה" (ועופר רק לידיעתך עוד שבועיים שבוע ה
...והמבין (חיים) יבין...). שיהיה לך
בכל דרך שתבחרי ואני מיד אתן את מס´ ה-
שלך לחברה שלי שתשמיע לך פן חיובי
לניתוח הלאפ בנד. שיהיה לך יום טוב

ronnymp

New member
אייי - דפקת לי עם הפטיש בראש

את לא יכולה לעשות את זה כמו בן-אדם
עם פטיש מתאים -
או אולי בלי אלימות ......
רוני

lir42

New member
חברה הגענו לגן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

שקשוקה29

New member
אוי, אתם כל כך מתוקים../images/Emo25.gif

רואים שאכלתם הרבה שוקולדים, עוגות, גלידות וממתקים אחרים בימי חייכם. (או שאולי כבר לא רואים???)

רונה 30

New member
../images/Emo41.gif שקשוקה ומי שרוצה.. בואו לצ´ט ../images/Emo41.gif

אני שם בחדר "קיצורי קיבה"...

שקשוקה29

New member
אין לי אפשרות להכנס לצ´ט מהעבודה

עשו לנו חסימה. אני יכולה להכנס לצ´ט רק מהבית. ביי בינתיים

רונה 30

New member
אוקיי, אני אהיה שם גם ב-21:30 ../images/Emo36.gif

מי שרוצה- מוזמן. יום טוב.