אני לא מתמצא ...

גנגי

New member
ואני דווקא מציעה לך

לבדוק היטב מה זה "טומטום" לפני שאתה בוחר את זה. אולי יהיו לך הפתעות.

D o r o t h y

New member
טומטום במלרע כמו קומקום במלרע

מי טומטום??? שם, שם

gitta

New member
ואני מציעה לכל המשיבים לבדוק

אם קראתם נכון את ההוראות למילוי השאלון. אולי תופתעו. אני לא צריכה למלא אותו, במבט ראשון ראיתי שאני מתאימה אפילו להעביר סדנאות למטומטמים מתקדמים. יש נרשמים?

אטיוד5

Active member
אני מודע היטב ...

למשמעות המילונית של המלה הנבדלת מהמשמעות העממית שלה. עם זאת, אני חייב להודות, שלא חשבתי על האספקט הזה כשעלה בדעתי לפתוח את האתר המיוחד הזה. נו טוב, אז מה עכשיו? האם חשקה נפשך במינוי היו"ר לחלק הטומטומי-מילוני של האתר?

gitta

New member
הגעתי לתובנות חשובות מאוד../images/Emo163.gif

שיש תת קבוצות, כמו מטומטם סופני, מטומטם שהוא ניחנח, מטומטם שהוא חנון, ועוד. במינוי לא חשקה נפשי, כי בני הקהילה שלנו אפילו לא יודעים במה הם חושקים. זהו סימן ההיכר העיקרי. אתם מסכימים עם התגלית הזאת?

ניחנח?! ../images/Emo6.gif

הרגתותי עכשיו. חסול-חוסלתי וקרוע-נקרעתי. יש לך מושג כמה שנים לא שמעתי את המילה הזאת?

gitta

New member
../images/Emo3.gifאני מנועה מלמסור את מקורותיי

שמא יאמרו בגת, יעלזו המלעיזים ברחובות אשקלון.

אטיוד5

Active member
רגעעע רגעעע

לא לריב! את ההצעה הנוכחית, ר"ען ט"מ, (ראש ענף טומטום-מילוני), הפניתי לגנגי. לך הצעתי משרה מכובדת באגף אחר של מערכת טומטום - יע"ת (יועץ עיצוב תוכן). אני מבקש לא להשתולל, לא לעשות ברדק. כמו כן, שומה עלינו להבחין היטב בין טומטום למטומטם, כפי שהציעה גנגי. אע"פ שהאתר נקרא tumtum הוא מיועד בעיקר למטומטמים, לא לטומטומים. כפיצוי הולם לטומטומים, הסכמתי לפתוח ענף מיוחד ונבדל לאוכלוסיה הזאת. עם הזמן הם יוכלו להתערות באתר הכללי, להשתלב, לתרום ממרצם הטומטומי וכך נהיה כל-ישראל-חברים-שבת-טומטומים-ומטומטמים-גם-יחד.

gitta

New member
הכי חשובים הם האהבלים../images/Emo70.gif

האהבלים מעמדם רם ונישא, מעל לטמבלים, לשוטים ולאח"מים האחרים שמנינו ואלה שעדיין לא מנינו. אהבל זו צורת ערך ההפלגה בערבית, לזה שנושא את כתר האליפות. ותיקון להודעתי הקודמת: חוצות אשקלון, לא מתנצלת על הטעות המטומטמת.

אטיוד5

Active member
זהו, שרציתי להזכירך ...

שרחובות הוקמה רק ב- 1889(משהו כזה, לא בדקתי). רחובות המקראית בכלל לא בסביבות אשקלון אלא בנגב. את זה אני אומר לך בתור יוצא אתר טומטום, מחזור א'. אז מה את אומרת? שעדיף להקים את http://www.ahbal.co.il? או שנקפיד בהגהה ובאיות ונכתוב http://www.ahabal.co.il?

gitta

New member
האיות הנכון הוא ahbal

הבל הבלים, הכל הבל, אמר החכם באדם, וידע מה שאמר...

אלי ו.

New member
כמעט

לאנדרוגינוס יש שני סטים של אברי מין, זכרי ונקבי. אצל טומטום איבר המין מכוסה ע"י רקמה ולא ברור מהו. אצל הראשון בד"כ צריך להחליט מה מינו ולותר על סט אחד, אצל הטומטום אין מה להחליט, בניתוח פשוט מגלים את מינו.

וזה מזכיר לי. הטריד אותי אתמול..

ראיתי אתמול את "הכל אודות אמא" של אלמודובר. סרט מצוין, אגב. מטריד, לא קל, מדכדך, אבל מצוין. בכל אופן, יש שם עיסוק בקוקסינלים (אגב, מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין קוקסינל לבין טרנסווסטיט? האם האחרון הוא זה שכבר עבר ניתוח לשינוי מין?) יש שני קטעים שלא הצלחתי להבין - בראשון, נזירה נכנסת להריון, והאב הוא לא אחר(ת) מאשר לולה, ובשני, גבר מבקש מציצה מקוקסינל. לגבי הראשון, אם אשה רוצה לאהוב אשה, יש לסביות - מה הקטע באשה עם ציצים ואיבר מין זכרי? לגבי השני, אם הוא - הגבר - רוצה מציצה מגבר, אז למה גבר עם ציצים? אם הוא רוצה מציצה מאשה, אז למה אשה עם ז'? כלומר, אני לחלוטין מבינה לסביות, ולחלוטין מבינה הומואים, אבל לגמרי לא מצליחה להבין מה הקטע בערבוביאדה הנ"ל של אשה שהיא לא לגמרי אשה או גבר שהוא לא לגמרי גבר? אני יכולה להבין את דנה אינטרנציונל או את נורה גרינברג. נולדו גברים, לא טוב להן(ם) עם הגוף שלהן(ם), הרגישו כלואים כל ימי חייהם כנפש אשה בגוף של גבר, אז את הצורך להפוך את הגוף שלהן לגוף של אשה, אני מבינה, אבל את החצי-חצי הזה, המין פגסוס הזה, אני ממש לא מצליחה להבין. בן-זוגי היקר גם אמר לי שמתרוצצות באי-מיילים תמונות כאלה, כמין משהו שאמור לחרמן מישהו. את מי? מישהו מבין את התופעה הזו?

אטיוד5

Active member
נפלאות דרכי עולם

מה שמחרמן את א' לא מחרמן את ב' וההיפך. לגבי השאלה שלך, עד כמה שאני יודע טרנסווסטיט הוא אחד שמתלבש בבגדי המין הנגדי. קוקסינל הוא אחד שעבר ניתוח לשינוי מין. לפני ימים מועטים שמעתי גם הסבר לשם הזה. מתברר שבצרפתית קוקסינל הוא פרפר או גולם של פרפר או משהו בסגנון. ופעם ביקר בארץ מר קוקסינל אחד מצרפת, אמן שהיה גבר שעבר ניתוח לשינוי מין. הופיע בחמאם או במועדון כלשהו אחר בת"א. מאז נקלט שמו בארץ לתאור גבר שעבר ניתוח לשינוי מין.

orlyt

New member
קוקסינל זו מילת גנאי

ובמציאות ההגדרות לא תמיד חד משמעיות, יש גווני ביניים. טרנסקסואל או טרנסקסואלית הם מי שעוברים תהליך לשינוי מין, שיכול להסתיים בניתוח לשינוי אברי המין, אך לא בהכרח. התהליך מורכב יותר מזה וממושך יותר מזה. הקטע באישה עם ציצים ואיבר מין זכרי הוא שיש בה בד"כ יותר מאשר ציצים ואיבר מין זכרי, ובד"כ אלו החלקים הנאהבים. לגבי משיכה פיזית - גם היא מורכבת יותר מאשר ציצים או איבר מין זכרי, למרות שאצל רוב האנשים ההבחנות האלה מתקיימות באופן דיכוטומי. נושאים של טרנסג'נדריות מאתגרים את ההבחנות החברתיות שיש לנו לגבי מין ומיניות, ויש בהם רבדים שונים. לפעמים דווקא אי ההחלטה היא זו שטומנת בחובה את היכולת להנות בכל יום מדרך חדשה להציג את עצמך ומדרך חדשה לחוות את עצמך ואת המיניות שלך.

קוקסינל, אגב,

זה
בצרפתית שוויצרית, עד כמה שידוע לי. כשהיינו ילדים, ההורים שלי היו בחו"ל והביאו לנו סווטשירטים עם תמונה של
והכיתוב "קוקסינל". ו
על ההסבר.

למעלה