וזה מזכיר לי. הטריד אותי אתמול..
ראיתי אתמול את "הכל אודות אמא" של אלמודובר. סרט מצוין, אגב. מטריד, לא קל, מדכדך, אבל מצוין. בכל אופן, יש שם עיסוק בקוקסינלים (אגב, מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין קוקסינל לבין טרנסווסטיט? האם האחרון הוא זה שכבר עבר ניתוח לשינוי מין?) יש שני קטעים שלא הצלחתי להבין - בראשון, נזירה נכנסת להריון, והאב הוא לא אחר(ת) מאשר לולה, ובשני, גבר מבקש מציצה מקוקסינל. לגבי הראשון, אם אשה רוצה לאהוב אשה, יש לסביות - מה הקטע באשה עם ציצים ואיבר מין זכרי? לגבי השני, אם הוא - הגבר - רוצה מציצה מגבר, אז למה גבר עם ציצים? אם הוא רוצה מציצה מאשה, אז למה אשה עם ז'? כלומר, אני לחלוטין מבינה לסביות, ולחלוטין מבינה הומואים, אבל לגמרי לא מצליחה להבין מה הקטע בערבוביאדה הנ"ל של אשה שהיא לא לגמרי אשה או גבר שהוא לא לגמרי גבר? אני יכולה להבין את דנה אינטרנציונל או את נורה גרינברג. נולדו גברים, לא טוב להן(ם) עם הגוף שלהן(ם), הרגישו כלואים כל ימי חייהם כנפש אשה בגוף של גבר, אז את הצורך להפוך את הגוף שלהן לגוף של אשה, אני מבינה, אבל את החצי-חצי הזה, המין פגסוס הזה, אני ממש לא מצליחה להבין. בן-זוגי היקר גם אמר לי שמתרוצצות באי-מיילים תמונות כאלה, כמין משהו שאמור לחרמן מישהו. את מי? מישהו מבין את התופעה הזו?