אני לא מבין...

dor000111

New member
אני לא מבין...

התחלתי להתעניין בנושא הזה וכל מה שקראתי כאן בפורום רק בלבל אותי עוד יותר. ממה שהבנתי קסם\כישוף מתבצע ע"י ריכוז אנרגיה ע"י החשיבה מצד הקוסם\מכשף וזה דבר קשה מאוד שדורש המון השקעה מוטיבציה וכו' וכו'. מישהו יכול להגיד לי שהוא הצליח לעשות משהו משמעותי (ולא להוציא שפן מהכובע.. :) ) בעזרת השיטות האלו? מה שהבנתי מחברים שלי הם הצליחו לבצע סיאנס וממה שהבנתי זה דבר מאוד טכני שכמעט ולא דורש שום הכנה ושום אימון כדי להגיע לעולם העל טבעי, אז למה לעשות דברים אחרים שנשמעים לי די דומים עקרונית נדרשים כ"כ הרבה לימוד ומאמצים ?? ועוד דבר ראיתי שאנשים פה עונים לחבר'ה כמוני שבאמת לא מבינים במאגיה ובכישוף לשאלותיהם איך עושים... מה עושים... בתשובות מאוד מעורפלות ולא מובנות בסגנון: צריך ללמוד הרבה כדי להתחיל להבין איך להשתמש באנרגיה לצורך כזה או אחר. מישהו יכול להצביע לי על דבר פשוט פרקטי לעשיה כמו סיאנס (לא במובן הרעיוני כי אם במובן הטכני) שמראה לך את העולם העל טבעי? (אני לא רוצה לעשות סיאנס כי אני מרגיש שזה לא דבר חיובי). תודה רבה מראש, דור.

LeeCooper69

New member
אני מניח שיתנגדו לזה....

גם אני מתנגד לזה. אבל תצטרף לאחת מקבוצות כת השטן הם רואים את השאול דדרך עיניים של חתול מת. מספיק טוב
כדי להגיע לעל-טבעי אכן צריך לחהתרכז. מה טוב בסיאנס הוא שיש כמה מקורות אנרגיה (האנשים) ולכן לא צריך להתרכז הרבה. כמו כן גם האוירה תורמת לריכוז. אני אישית עברתי כמה חויות על טבעיות כביכול אבל זה לא היה מכוון.

Towelie™

New member
אמממ.. סליחה??!!!!!!!!!

אני יודעת שאני לא ממש חברה בפורום הזה והכל, אבל תעשה טובה ותפסיק לומר 'כת השטן' כאילו שזה דבר נורא, סליחה אבל לא כולם רואים את השאול דרך עינייו של חתול. גררר... טוב, תודה בכל מקרה.

jbu

New member
מה????

מי לעזאזל אמר שסיאנס זה כישוף? זה לא אותו דבר. ולהגיע על-טבעי? איפו זה ליד ראש פינה? מי שמע על המקום הזה כי אני ישמח לדעת על מקום שקוראים לו על טבעי (חוץ ממעדון וכול מיני מקומות בילוי). צר לי עליך שעדין לא היבנתה את הנושא אני ממליץ שתשיג ספר. נ.ב הכישוף במשחק החיים עובד!!! איזה בדיחה!! עכשיו פרחות על עקבים גבוהים וטונות של איפור (בצדק) הולכים לשרוף אותנו!!! כמו פעם, אוי נוסטלגיה.

Tatu4Taty

New member
גם אני התפוצצתי מצחוק...

אבל אז התחלתי לחשוב... האם כשוף בכסף אכן יכול לעבוד? הממ... לא נראה לי... חסרים כל כך הרבה גורמים אבל.. אולי כן? אולי פרחות כן יכולות לשרוף אותנו!! הסוף קרב!!! אהההההההההההההההההההההההה....

dor000111

New member
לא הבנת אותי.

מה שאני רוצה זה לחוש משהו שהוא על טבעי (כמו סיאנס רק משהו בצד החיובי של המתרס), וכמו שסיאנס זה דבר פשוט טכנית לעשייה, ככה הייתי רוצה לשמוע ממישהו מחברי הפורום המבינים בנושא איך אני יכול לעשות משהו כזה בלי שעות של ריכוז ומחשבה ושליטה על אנרגיה כזאת או אחרת וכו'. אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד! דור.

baa

New member
אני אישית לא מכירה משהו "קל"

גם הדברים "הקלים" שחוויתי היו די קשים, אם לא לעשיה אז לחוויה וגם ממש לא שלטתי בהם. אז האם אתה באמת רוצה להתנסות במשהו כמו סיאנס, שבלי ידע קודם יכול להיות קצת גדול עלייך? טוב, זאת בחירה שלך... אני אישית לוקחת צעד צעד ועושה כל פעם רק מה שביכולתי לעשות, לפעמים זה מתסכל אבל לפחות זה בטוח.

jbu

New member
אני בגלל נגד לקרוא לזה "על-טבעי"

אני בגלל נגד לקרוא לזה "על-טבעי".

The Warrior

New member
אני גם לא כ"כ שייך לפה

מסכים לכל מי שמתנגד פה לביטוי "על טבעי". הכל טבע ברגע שנכנסים אל הקטע. עכשיו השאלה היא מה אתה מחפש. מודעות? קריאת מחשבות? ראיית דברים שנמצאים במקום אחר. לחוש קצת את העתיד? קצת יותר ידע? מה אתה מחפש? אני לא מהצד הזה (של כישוף), ויש את הכל. אתה יכול תוך זמן קצר להתחיל לשמוע את קול האלהים (אם אתה רק מאמין בו), תוך זמן קצר אתה יכול לחוש ב-high מסויים בלי להתאמץ. להגיע למודעות גבוהה יותר, ע"י שאתה לומד לנתב נכון את המחשבות שלך. אתה יכול לחוש מה קורה מה לעשות. אתה יכול לקבל עיצה מהמקור הגבוה ביותר. האמן לי ללא מאמץ. אתה רק צריך לקבל החלטה. החלטה פשוטה וזהו. לא תרצה לשלוט באנשים, אך עצמתך הפנימית תשפיע עליהם. לא תזדקק לטקסים, כי תגיע לתוצאות גם בלעדיהם, אז שוב. מה אתה מחפש?

dor000111

New member
אני מחפש -

איזשהו קליק, חיבור ל"טבע" (כמו שתוקנתי...) שלא רואים אותו ביום יום. כל דבר ואני חוזר כל דבר שיכול להוציא את האדם מהמשוואה היום יומית של "מה שאני רואה זה מה שקיים", ז"א כל דבר ואני לא מדבר על תחושות או שאר דברים מופשטים אני מדבר על דברים הרבה יותר גשמיים. אני לא רוצה לנקוב בדבר אחד ספציפי כי זה יכול לגרום התיחסות ישירה דוקא אליו ואני לא רוצה לצמצם את האפשרויות. אם מישהו מכיר משהו לעשיה, בצורה פשוטה ולא מסובכת , משהו שמראה לך בצורה הברורה ביותר שקיים מישור אחר , מישור מטאפיסי (שאין (!) אפשרות להוכיח אותו בכלים מדעיים) אשמח אם יענה לי!!

The Warrior

New member
אלהים ../images/Emo70.gif

כן, הנה אמרתי שאולי אני לא שייך לפה, אבל יש! כמה דוגמאות: 1.דיבור: קול שמנחה אותך, ומיעץ לך בדיוק מה לעשות. מזהיר אותך מאנשים, או מעודד אותך לגשת למסויימים. מטאפיזי מספיק? 2. גילוי רוחות: פעולה מסויימת שמאלצת רוח רעה שנמצאת באדם להזדהות (כן כן, אתה מבחין ב שם הרוח, או בפעילות עליה היא אחראית). אתה מדבר אל הרוח ומצווה עליה לצאת מאותו אדם. אתה רואה איך שהיא יוצאת (לא משנה הצורה). אתה מצווה עליה שלא לחזור, וסוגר את הדלת. מטאפיזי מספיק? 3.טיהור אדם מרחוק: פעולה מסויימת שמתחילה להריץ תהליך טיהור אצל אדם אחר (בתנאי שהוא מוכן לכך). לא צריך ליהיות קשר פיזי בין שני האנשים. זה פועל. ההוכחה? כשאתה מדבר מאוחר יותר עם אותו אדם, הוא יעיד שהוא חש תהליכים בגופו. זו הרגשה פיזית. מטאפיזי מספיק? אני גובל כאן בדברים שבאמת צריכים מוכנות לכך, אבל לא הרבה. אם אתה מחפש, יש! אבל.....אתה צריך להאמין באלוהים תחילה. הוא מקור כל הכוחות האלו, ויאפשר לך לפעול, רק מתוך אמונה בו. באהבה,

dor000111

New member
בלי צל של ספק

אני מאמין באלוהים. ההגדרה של שם "אלוהים" הוא : תקיף, בעל היכולת ובעל הכוחות כולם. 1.אתה באמת ש-ו-מ-ע (לא מרגיש\חושב\נמשך) קול פנימי שאומר לך כדאי לך יותר לעשות כך וכך? הקול הוא חצוני או פנימי? 2.אתה מתכוון לסוג של "דיבוק"? כי אם כן הבנתי שזה דבר סופר מסובך שלפעמים נדרשים להוצאה מוחלטת של הרוח ואי חזרתה אפילו כמה שנים... וזה נעשה ע"י אנשים ברמה מאוד גבוהה. 3.טיהור ממה\של מה? התייחסת כאן ל-3 דברים שהמכנה המשותף להם שהם לא מתייחסים לפיזי בצורתו הבסיסית ביותר (מים, חול, אבן וכו') כי אם לדברים מופשטים הרבה יותר כמו "קול" "גילוי רוחות" "טיהור"(שאני לא בדיוק מבין מה זה...). אשמח אם תוכל לענות לשאלותי וכמו"כ להתייחס לדברים כמה שפחות מופשטים ,כמו שציינתי.

The Warrior

New member
כן, שומע ../images/Emo70.gif

אנסה לענות. אכן הקול הוא פנימי, אם כי מובדל לחלוטין מ"מחשבה". מחשבה היא גם קול, אך יש הבדל בין קול האלהים למחשבה העצמית של האגו. נכון, צריך ללמוד להבדיל. "דיבוק" זה דבר שאני נלחם בו, וכאן אסביר בצורה פיזית מה אני מתכוון לרוח. "רוח" שייכת לעולם שאנו לא רואים בעיין רגילה, כפי שאנו לא רואים חשמל, כפי שאנו לא רואים את זרימת האויר ברוח סערה, אך ללא ספק הוא קיים.ללא ספק קיים החשמל. ללא ספק קיים האויר. ישנם צורות למדוד את זה, לנצל את ההשפעה, אך לא רואים את זה באופן רגיל. רוחות (=הויות ששייכות לעולם הרוחני) קיימות, אך לא כל אחד יכול לראות אותן. רואים אבל את התוצאות. בתי החולים לחולי נפש היו מתרוקנים, לו היו מכירים בקיומן, שכן מאחורי כל בעייה נפשית, קיימת רוח כל שהיא שאחראית לכך. את הרוח אפשר לזהות בשמה או בתפקידה. לא כולם מסוגלים לראות רוחות, מה גם שרוח יכולה להראות לעין חמרית בצורות שונות, בהתאם לאפיו של המתבונן. אכן, הוצאתו של "דיבוק" (נקראת כך, משום שאותה רוח "נדבקת" לבנאדם ולא עוזבת אותו). הוצאתו של "דיבוק" מצריכה שלושה שלבים:1. הוצאתו 2. ציווי עליו שלא יחזור יותר 3. סגירת הדלת, הכוונה היא שמאמינים באמונה שלמה שאותה רוח לא תחזור יותר. כל מחשבה של חוסר אמונה פותחת את הדלת מחדש ומאםשרת לרוחות חזקות פי 7 לחדור מחדש אל הגוף. יוצא מזה, שאדם שהוציאו ממנו רוחות, אך לא קיבל הדרכה, או התנהד בחוסר אמונה, מצבו ניהיה אחר כך גרוע יותר. לא שגרוש הרוח היה רע, אלא אותו אדם, שלא סגר את הדלת גרם לכך. עכשיו מצבו גרוע יותר. לשאלתך, אם זה מצריך אנשים ברמב גבוהה, התשובה היא כן ולא. אדם שעושה זאת, צריך להאמין במה שהוא עושה, ולהדריך נכון, כך שהאדם ה"מטופל" יבריא אכן, ןלא יורע מצבו אחר כך מסיבה שהזכרתי. מצד שני כל אדם יכול לעשות זאת, ברגע שהוא מקבל את ההדרכה. הענין הוא (וחבל שכך) שהיום הענין לא נפוץ, כי אנשים מסרבים להכיר בקיומן של אותן רוחות, ולכן במקום להושיע אנשים, נותנים להם להסתחב שנים עם פסיכיאטרים שלעולם לא יצילו אותם, כי הם לא יודעים את הסיבה האמיתית. כיון שכך (שאנשים לא מאמינים) הענין לא נפוץ. מאוחר יותר אדבר על "טיהור" מהו. יום נפלא שיהיה לך

L e s t a t

New member
שמע ../images/Emo124.gif

אתה מאמין במשהו? הכל טוב ויפה, רק אם המטרה שלך היא מיסיונרית, שמור אותה לעצמך. נהוג גם לומר, כשמדברים בענייני אמונה, "לפי דעתי\אמונתי זה ככה וככה וX הוא מקור כל הכוחות" ולא לבוא ולהכריז הכרזות פונדמנטליסטיות. אבל סך הכל, ברוך הבא

The Warrior

New member
תודה ../images/Emo70.gif

מסיון? חס וחלילה. אם נשמעתי פונדמנטליסתי, אני מתנצל ממש. כולי תודה למה שאני רואה פה. אשתדל... ושוב, תודה על הקבלת פנים, Lestat
!

למעלה