אני לא מבין...
התחלתי להתעניין בנושא הזה וכל מה שקראתי כאן בפורום רק בלבל אותי עוד יותר. ממה שהבנתי קסם\כישוף מתבצע ע"י ריכוז אנרגיה ע"י החשיבה מצד הקוסם\מכשף וזה דבר קשה מאוד שדורש המון השקעה מוטיבציה וכו' וכו'. מישהו יכול להגיד לי שהוא הצליח לעשות משהו משמעותי (ולא להוציא שפן מהכובע..
) בעזרת השיטות האלו? מה שהבנתי מחברים שלי הם הצליחו לבצע סיאנס וממה שהבנתי זה דבר מאוד טכני שכמעט ולא דורש שום הכנה ושום אימון כדי להגיע לעולם העל טבעי, אז למה לעשות דברים אחרים שנשמעים לי די דומים עקרונית נדרשים כ"כ הרבה לימוד ומאמצים ?? ועוד דבר ראיתי שאנשים פה עונים לחבר'ה כמוני שבאמת לא מבינים במאגיה ובכישוף לשאלותיהם איך עושים... מה עושים... בתשובות מאוד מעורפלות ולא מובנות בסגנון: צריך ללמוד הרבה כדי להתחיל להבין איך להשתמש באנרגיה לצורך כזה או אחר. מישהו יכול להצביע לי על דבר פשוט פרקטי לעשיה כמו סיאנס (לא במובן הרעיוני כי אם במובן הטכני) שמראה לך את העולם העל טבעי? (אני לא רוצה לעשות סיאנס כי אני מרגיש שזה לא דבר חיובי). תודה רבה מראש, דור.
התחלתי להתעניין בנושא הזה וכל מה שקראתי כאן בפורום רק בלבל אותי עוד יותר. ממה שהבנתי קסם\כישוף מתבצע ע"י ריכוז אנרגיה ע"י החשיבה מצד הקוסם\מכשף וזה דבר קשה מאוד שדורש המון השקעה מוטיבציה וכו' וכו'. מישהו יכול להגיד לי שהוא הצליח לעשות משהו משמעותי (ולא להוציא שפן מהכובע..