אני לא בהריון

ligo

New member
sorry...

קיוויתי שתצליחו בנסיון הראשון, אבל... זה יותר עצוב בגלל שכבר כמעט שנתיים עברו, אבל גם אם הייתם מצליחים עכשיו וגם אם בחודש הבא הייתם אומרים שזה לקח שנתיים. אז חודש הבא, OK ?

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תודה!!!

דווקא בסוף השבוע הזה הלך לי המודם ולא יכולתי לגלוש. אז עכשיו אני בעבודה, קראתי את כל התגובות ונורא התרגשתי. תודה לכולכם
. זה מאוד מנחם, מעודד ונעים. כהרגלי "המגונה" אני כבר שמחה, אופטימית ומתכננת את ההמשך. אחרי שיחה ביום שישי עם מירבי מפורום פונדקאות, החלטתי שאין מה להתמהמה ואני אעבור את כריתת החצוצרה כמה שיותר מהר. מדובר בניתוח פשוט (לפרסקופיה דרך הטבור) וההתאוששות מהירה. בחודש שאחרי הניתוח ניתן לעשות טיפול או להחזיר מוקפאים. קיבלתי ממנה המלצה לגבי רופא ועכשיו מחכה לשמוע מכם - ממי שיודע/ת ומכיר/ה - המלצות נוספות לגבי רופאים המתמחים בניתוחי הוצאת חצוצרות. (צבעוני: אצל מי עברת את הניתוח?). אני כ"כ שמחה שאני נוסעת לסקי בעוד שבועיים. לפחות אוכל להתפרע בלי שום מגבלות
. מחכה בקוצר רוח למפגש אצל נילה. שיהיה לכולנו שבוע מצוין, מיכל.

עמית@

New member
מיכלי- תתפרעי כאילו אין מחר

ואחר כך תשובי לתלם שמחה נורא לשמוע שהאופטימיות שבה ומזדחלת. לא מכירה רופאים עבורך- את עושה את זה פרטי?? עמית

מיכל ק-ש

New member
הי עמיתי

עדיין לא החלטתי אם אעשה זאת באופן פרטי, או לא. בינתיים אני אוספת מידע.

מיכל ק-ש

New member
אודה לכל מי שיוכל להמליץ על רופא/ה

המתמחה בניתוחי הוצאת חצוצרות. (אני מקפיצה את ההודעה, כי אני יכולה להקפיץ אותה רק עד הצהריים).

למעלה