אני לא בהריון

צבעוני

New member
אני איתך../images/Emo24.gif

מיכל יקרה, זאת את, שעברת באותו הזמן איתי את ההפריה, כך לאחר שעודדת אותי אני יכולה רק להחזיר לך בעוד עידוד ובעוד אחד ג ד ו ל , הרימי ראש. חייבים להצליח. גם אני עברתי כריתה בגלל נוזל בחצוצרה, כנראה שזה יעשה לפני ההחזרה, כי מה שהם חושבים שבגגל זה אולי אין קליטה. (סתם לידיעה, אני אחרי הפריה 6 שלאחר הכריתה ועדיין מחכה ...) זכותך לבדוק קודם וזכותך להחזיר מוקפאים לפני. מה שתעשי, בהצלחה.

love joy

New member
עצוב לשמוע

מיכל יקרה, דווקא הייתי כ"כ אופטימית עבורך, אפילו את קניית הכרטיס לחול כדי שהאגדה תתגשם כבר עשית, ובסוף מפח נפש. אז תהי עצובה כמה שרק צריך ואז תסעי לחופשת הסקי, תשכחי מהכל ותחזרי עם כוחות מחודשים לילד חדש. מחבקת חזק LOVE JOY

יעל@

New member
מיכלי

מצטערת לשמוע על השלילי. וכן מותר להיות עצובים ולבכות, ואחר כך למצוא את הכוחות להמשיך הלאה, וחופשת סקי נשמע רעיון פשוט מצויין, רק קצת קררררר חיבוק גדול, יעל

shirarad

New member
מיכלי יקרה

עצובה יחד איתך. תצברי כוחות בחופשה תחשבי בחופשה רק על חופשה ותשובי עם כוחות חדשים המון הצלחה המון המון המון...... שירי

עידית ד

New member
אוףףףף ../images/Emo7.gif

כל כך קיוויתי כמה רציתי כואב לי שזה לא קרה אבל אני בטוחה שזה יקרה בקרוב מיכלי תהיה חזקה ואל תרימי ידיים כל מה שאת תעברי זה עבור המטרה הכי חשובה בחיים - להיות אמא ואת תהיה אמא ואמא נפלאה - זה בטוח נשיקות וחיבוקים עידית

yaelhul

New member
מיכל יקרה ../images/Emo14.gif

הלב באמת נשבר. כבר שנתיים אתם מנסים, וכל כך קיויתם שהטיפול החדש יביא עימו את השינוי, אבל לא כך קרה הפעם. יש לכם עוד כברת דרך ללכת חמודה, כדי להגיע לתינוק שלכם. אני כל כך מקווה בשבילכם שהיא תהיה הכי קצרה שניתן, שזה היה השלילי האחרון שתקבלו השנה (חוץ משליליים שתקבלו על כל מיני תסמונות בהריון) ושממש בקרוב תראו את האור בקצה של המנהרה החשוכה שאתם הולכים בה. קחו את חופשת הסקי כחופת התאוששות והבראה לגוף ולנפש, נסו לא לשבור שום דבר ולחזור בכוחות מחודשים ומשותפים, כדי לעשות מה שצריך ולהגיע לחלום שלכם. אני מחזיקה לכם אצבעות. יעל

../images/Emo10.gif מצטערת .......

רציתי שלפחות לך תהיה הודעה משמחת.... אבל כנראה שדברים לא מסתדרים בדיוק בדיוק איך שאנחנו רוצים
הזמן הוא הדבר הכי הכי מעצבן בעולם. אף פעם הוא לא רץ לטובתנו
אני בעד מוקפאים, למרות הכל... לכרות את השחלה תמיד אפשר... אז אולי אפשר אחרי ההריון
נסיעה מהנה. אוהבת
סאני.

רומי^^

New member
אוי - מיכלי מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

רק לפני יומיים-שלושה שאבתי כוח מהעידוד שלך להמשך טוב יותר - לי הוא עזר, עכשיו אני מחזירה לך אותו כבומרנג - שרק יהיה לנו טוב. אוהבת -
רומי

מיכלי, אני מצטערת.

הכנות לאכזבה לא מקלות על הכאב. וכאב זו לא מילה. לא יודעת מה עדיף-כריתת החצוצרה או החזרת מוקפאים, אבל תזכרי לקחת את הזמן שאת צריכה לפני צעד כלשהוא (ורק את יודעת בדיוק כמה). אם אני זוכרת טוב, את יכולה לנסות פעמיים החזרת מוקפאים-אולי זה ישפיע על ההחלטה שתקבלו. יצא לי קצת ארוך אבל להרגשה שלי אין מילים. וגם הסימן של חיבוק לא עולה לי (ממילא הוא מחייך חיוך דבילי), אז קבלי חיבוק ענק ממני. ואל תשכחי שלפחות את בדרך הנכונה.

..נעמה

New member
מיכלי יקרה../images/Emo14.gif

כל כך קיוויתי שכנגד כל הסיכויים תפתיעי אותנו ובגדול. עצובה איתך. נעמה

מיכלי מקסימה ../images/Emo14.gif

חצי הכוס המלאה עוד עומדת לפני עינייך היפות את יודעת שההריון והאמהות בפתח ואת רק צריכה לבחור מה לעשות קודם הייתי שמחה עוד יותר אם גם את היית נושרת מהמפגש - אבל נורא אשמח לחבק אותך כשתגיעי. ועד הסקי כבר תתעודדי נכון? אוהבת

נועם@בת

New member
../images/Emo7.gif מיכלי ../images/Emo24.gif

כבר לקחתי אויר לצהלולים במלוא הפה. כל כך הייתי בטוחה שאת ההריון הנוסף השבוע. אבל המציאות נושכת וזה כואב. קחי חיבוק גדול, וגם ליטוף מהחתול שמתרפק עכשיו על המקלדת שלי. יש כאן כתף והמון טישואים. אחרי שתגמרי לבכות תתחילי לחייך ולתכנן את חופשת הסקי שלך. לדעתי אם ממילא את מתכננת להוציא את החצוצרה, אל תחזירי מוקפאים לפני כן- חבל לבזבז עוברים כשהסיכוי נמוך. ככה תשיגי להריון בלי זריקות נוספות. מחבקת חזק
נועם

מיכל, צר לי לקרוא

קיווית מן הסתם לקבל חיובי שלא לדבר על להמנע מההחלטה על החצוצרה עם הנוזל לוקח זמן להפנים את השלילי לפעמים זה מחכה לאיזה קש קטן והגב של הגמל נשבר מספיק איזה כרזת פרסומת למרכך כביסה סוף שבוע מתחיל לקחת זמן אפילו להתארגן לסקי במקביל, ההסתערות קדימה תחזק את הפן של העשייה ותקטין את הפן של המחשבה על מה שעבר תהנו בסקי בהצלחה באיכילוב ובטיפול הקרוב ליאור

love joy

New member
עצוב לשמוע

מיכל יקרה, דווקא הייתי כ"כ אופטימית עבורך, אפילו את קניית הכרטיס לחול כדי שהאגדה תתגשם כבר עשית, ובסוף מפח נפש. אז תהי עצובה כמה שרק צריך ואז תסעי לחופשת הסקי, תשכחי מהכל ותחזרי עם כוחות מחודשים לילד חדש. מחבקת חזק LOVE JOY

הרמוניה

New member
מיכל יקירה../images/Emo14.gif

לא הייתי כאן אתמול אבל נכון שאף פעם לא מאוחר לעוד חיבוק?? שולחת לך אחד וירטואלי ענק ומקווה שניפגש גם אצל נילה לאחד אמיתי.... אני יודעת שאצלי עשיה משפרת את מצב הרוח אפילו אם היא לצורך ניתוח.... מקווה שגם אצלך זה יעבוד ככה ועוד יותר מקווה שזה יפתור את הבעיה ותצליחו להגשים את חלומכם הרבה אהבה הרמוניה

תוליק

New member
../images/Emo4.gif אוף!| חיבוק|

מיכלי, ממש קשה לי לשמוע! כתבתי כבר 3 נוסחים - וכל פעם מחקתי... אני שולחת לך
חם.

איזו אכזבה ../images/Emo7.gif

אני מתארת לעצמי מה עובר עלייך אך החופשה תשכיח קצת את האכזבה תהני כמה שאפשר כי בפעם הבאה החופשה שלך תיהיה חופשת הלידה
בהצלחה
יונית

נוג

New member
מיכלי../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif שולחת ../images/Emo24.gif ענקי

היי, זה עצוב תמיד לקבל שלילי, ובעיקר שכל כך מקווים שלא תעבור עוד שנה ולא הצלחנו וזה הופך לשנים. צאי לחופשת הסקי תהני תנשמי אוויר הרים צלול ותתנקי מהעצב והכאב. כדי לחזור עם כוחות חדשים ואופטימיות.
נוג

סיגל 01

New member
עצוב לי, מיכלי ../images/Emo10.gif

אני תמיד קוראת את ההודעות באיחור, ואני מקווה שמאז אתמול את מרגישה טוב יותר, והאופטימיות חוזרת בהדרגה. זו רק הפריה ראשונה, ובטח הסבירו לך על הסיכויים בכל טיפול. אני בטוחה ומקווה בכל ליבי שההפריה הבאה תביא איתה את הבשורה. טוב שיש דבר קטן שמנחם, הנסיעה שלך יכולה לעשות רק טוב גם לגוף וגם לנפש. תתעודדי, תכיני את הגוף לקראת הטיפול הבא, תעשי טיפולים אלטרנטיביים, תהני לך בחופשה, ותנצלי טוב את הזמן הזה של בין לבין. שיהיה רק טוב! תהיי חזקה. בטוחה שהפעם הבאה זו הפעם.

יפעתי&

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

אני יודעת שכבר עברו יומיים והבכי והעצב נרגעו בינתיים אבל עדיין יש צביטה ב
וזה עדיין כואב מה אומר לך יקירתי? רק שלא תתייאשי וכולי תקוה שבטיפול הבא תזכי להצלחה רבה ולבטא כפולה ומכופלה שתקבלי את ההחלטה הנכונה שתעלה אותך על הדרך להצלחה מחבקת אותך המון

למעלה