אני לא בהריון

מיכל ק-ש

New member
אני לא בהריון ../images/Emo7.gif

לפני רבע שעה קיבלתי את ההודעה. ההפריה הראשונה נכשלה. בהתחלה קיבלתי את זה בצורה רגועה יחסית, אבל אז דיברתי עם בעלי בטלפון וכמובן שנשברתי והתחלתי לבכות. אין לי חשק להיות בעבודה. אני רוצה ללכת הביתה ואני עצובה למרות שהכנתי את עצמי לאכזבה הזו ולמרות שידעתי את הסיכויים. אז בפברואר אנחנו "סוגרים" שנתיים של נסיונות. חשבתי שאיכשהו אולי אני אצליח לחמוק מהדד ליין הזה. קבעתי פגישה באיכילוב ליום שלישי כדי להחליט מה הלאה. האם הולכים על כריתת החצוצרה עם הנוזל ובמה זה בדיוק כרוך? האם עושים נסיון של החזרת מוקפאים לפני הכריתה וכיו"ב. לפחות אני אוכל לצאת לחופשת סקי שנקבעה לעוד שבועיים...

vegas10

New member
מיכלי ליבי איתך.../images/Emo23.gif

תני לעצמך זמן קצת לרחמים עצמיים. מה יש? לי נראה שהאופטימיות בכל זאת יותר דומיננטית. בסוף הרי תצליחי. תזכרי שיהיה לך תינוק מקסים באיזשהו שלב. מקווה שהחופשה תעשה לך טוב עד הפעם הבאה. שולחת לך חיבוקים

shiri_koren

New member
מיכלי../images/Emo14.gif

גם אני אחרי הפריה ראשונה שהצליחה רק למספר ימים. גם אני הייתי עצובה כמוך במיוחד כשדיברתי על זה עם בעלי (מן תחושה שאני מאכזבת אותו). גם אני חוזרת לחתור בהקדם. נמשיך לעשות את זה ביחד ותראי שבסוף הכל יהיה בסדר. שירי

אושרת@@

New member
../images/Emo10.gif צר לי בשבילך

בטוחה שתהני בחופשתך,,, ותחזרי עם כוחות מחודשים

אולה *

New member
אויש, מיכלי יקרה שלי. ../images/Emo4.gif

סורי, קיוויתי שתנצחי. אתמול דיברתי אליך עם נורה, היא גם האמינה שתצליחי. אין לי מושג במה הולך לקרות (כמו שגם לך אין). אני חושבת, שניתן יהיה לנסות מחזור מוקפאים לפני הפעולות הדרסטיות. האי-רצון להיות בעבודה ברגעים אלה כ"כ מוכר. לפעמים אני בורחת הביתה, נכנסת למיטה ומנסה להרדם. כי אחרי שינה זה קל יותר.
אולה

חיבוק ענק מיכלי,

כל יום שעבר ולא כתבת כלום, חשבתי שאולי, אולי הצלחת כנגד כל הסיכויים, חרצת לשון לסטטיסטיקה, וכואב לי לשמוע ששלילי. אם את רוצה ויכולה, תלכי הביתה, תכנסי מתחת לשמיכה עם חבילת טישו ותבכי, כי הבכי משחרר. לא משנה כמה אנחנו מנסים לשכנע את עצמנו שהנמכנו ציפיות, זה כואב ושורף באותה מידה. וכשהכאב יתחיל להתפוגג תוכלי לחשוב מה לעשות בהמשך. אני כאן אם את רוצה,
מרב

עמית@

New member
אוי אוי אוי אוי אוי מיכלי שלי ../images/Emo10.gif

אוף כמה רציתי וכמה קיוויתי
זה כל כך עצוב- מוכנה לאכזבה או לא- זה תמיד צורב וכואב. אולי באמת תלכי הביתה? אני חושבת שצריך לללכת על הכריתה- למרות שכשלון בהפרייה יכול לנבוע מכל כך הרבה גורמים- הרעיון הוא לצמצם אפשרויות כואב לי מיכל- אבל לא קרוב לכמה שכואב לך מחבקת חזק חזק עמית

מיכלי יקרה ואהובה

כואבת ועצובה איתך. למרות הסיכויים הקנים, היתה לי תחושה טובה, וחבל שהיא התבדתה. אין לי מילים לנחם, כי השלילי צורם וכואב תמיד. רק להגיד לך שאני כאן בשבילך. מחבקת ונותנת כתף זוהרה

דינדה

New member
מצטערת מאוד מיכל../images/Emo7.gif

מיכל אני מאוד מצטערת לשמוע על השלילי. עקבתי במיוחד אחרי הדיווחים שלך משום שלשתינו ישנה אותה הבעיה, וקיוויתי מאוד שיצליח. חבל שזה לא כך. אך אל ייאוש. תני לעצמך כמה ימים של עצב, ואח"כ תחליטי ביחד עם הרופא כיצד להמשיך. אולי כדאי באמת לתת הזדמנות למוקפאים. אז צאי לחופשה, תהני, ודעי שזה רק עיכוב לקראת האושר הגדול.
שלך, דינדה.

פנינה ו

New member
מיכל יקרה

אוף אוף אוף עצוב לי לשמוע כמה שאנחנו מכינות את עצמנו לאכזבה זה אף פעם לא מספיק אז מותר לבכות ומותר להיות עצובים אבל לא לשכוח להרים את הראש בסוף ולהמשיך לחתור למטרה

רוני@30

New member
אוי אוי אוי

מיכל יקירתי, אני יודעת כמה רצית וקיווית, וכמה זה היה חשוב במיוחד (וזה תמיד חשוב) - ואני יודעת כמה אין קשר בין ה´צדק´ ו´ההגיון´ לבין מה שקורה בחיים שלנו, וכמה הנתק הזה הוא מתסכל ואכזרי. אני עצובה יחד איתך, וכרגיל במקרים האלה - אין לי שום דבר חכם להגיד. את יודעת לבד את כל מה שיש לי להגיד, ואני יודעת כמה זה ריק מתוכן ברגעים האלה. אני מחבקת אותך חיבוק גדול, אחד לפני החיבוק האמיתי, ההוא שכולנו מחכות לו. רוני

אפרת**

New member
למיכל ../images/Emo10.gif

מצטערת בשבילך על השלילי הזה
תהני בחופשה שיש לך ותחזרי עם כוחות מחודשים. לכל הפרוצדורות הלאה. הלוואי שימרו הפרוצדורות עם החזרת מוקפאים. אפרת

innes

New member
מיכל, מזדהה איתך

נזכרת בכל הנסיונות שלי שלא עלו יפה. וזה כואב נורא. מכירה את איכילוב. את בידיים נאמנות. כל החלטה שתקחי - שתהיה טובה ומוצלחת בשבילך.
אינס

01ניב

New member
מיכלי, תעשי חיים ../images/Emo45.gif

בפעם הבאה אנחנו נצליח !!! ניב

אוף, מיכלי,

מהבוקר אני מחזיקה אצבעות... אני מקווה שלפחות כל מה שהחזקתי יעבור על חשבון הטיפול הבא. כל-כך קיויתי שזה יהיה סוף פרק א´ בסיפור שלך. נורא נורא מצטערת, שולחת את כל חיבוקַי ואהבתי...

אוי מיכל ../images/Emo7.gif

כמה כואב וכמה מוכר... לא יודעת מה לכתוב כדי לעודד אז רק אשלח לך חיבוק וירטואלי
ואומר לך המון
להמשך הדרך, לא משנה מה תחליטו תנצלי את סוף השבוע למנוחה קצת וחופשה נעימה

טביקאט

New member
אופ...

האופטימיות שלך לאורך כל הטיפול נדבקה גם בי, וכ"כ קיוויתי בשבילך, למרות כל הסיכויים... אז נוחי לך בסקי, תחזרי מאוששת ותחליטי אז מה לעשות. מחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא- טביקאט

למעלה