אני כמו רוח רפאים

גור42

New member
אם אתה מניח שזה טוב, יש לך סיבה?

"למה לא" זאת לא סיבה מספיק טובה, לדעתי. אחרת נאמין בכל דבר, לא?

גור42

New member
הנה, אתה רואה? כל דבר שאני אומר, רק גורם נזק.

אז מה אתה בדיוק רוצה שאני אעשה?

אם אני שותק, אתה נעלב. אם אני מגיב, אתה נעלב. אז מה אתה רוצה? אני לא אדיש וכן אכפת לי ממך, אבל אני לא יודע איך לעזור לך.

ואני אגיד לך עוד משהו:

זה מאוד מתסכל שמשקיעים זמן בלכתוב לך תגובות, ושבוע אחרי זה אתה מאשים את אותם אנשים באדישות. להרבה אנשים כאן אמנם אכפת, אבל לא מספיק אכפת כדי להמשיך ולנסות לעזור לך אחרי שאתה דוחה אותם בצורה כזו. זה לא אישי נגדך, וזה לא אומר ש"שונאים אותך" וזה לא אומר שאתה בן-אדם רע או שהם בני-אדם רעים.

אני, אגב, לא אחד מהאנשים האלה. אילו הייתי יודע איך לעזור לך, הייתי עושה את זה בשמחה וללא כל תנאי, ומצידי שתאשים אותי באדישות וחוסר-אכפתיות מהבוקר עד הערב. אבל אין לי מושג איך לעזור לך. כל הדברים שניסיתי לא הועילו, אז אני אובד עיצות ממש כמוך.

לא אמרתי א שהם אדישים התכוונתי אלי

אך עצמי שאני רוצה להיות אדיש מתנצל אפ נפגעת

גור42

New member
עזוב. קורה. השאלה החשובה היא: איך לעזור לך?

הבעיה שלי היא, שאני לא מצליח להבין מה אתה צריך ממני.

גור42

New member
טוב, אז שתדע, פשוט תבקש

ויש לי עוד בקשה ממך:

כשאנחנו עושים משהו נכון, תגיד לנו. ואם אנחנו עושים משהו רק חלקית נכון, אז נסה להגיד לנו מה בדברינו עזר ומה לא. כי אחת הסיבות שהאנשים פה מתקשים לדעת מה לומר לך, זה שאינך נותן לכמעט שום פידבק. אין לנו שום דרך לדעת מה עזר לך בעבר ומה לא, ובכל פעם אנחנו נאלצים לגשש באפלה מחדש.

וכן, אני יודע שכשמשהו מפריע לך מאוד אז אתה אומר, וזה טוב מאוד. אבל מאוד חסר, לפחות לי, הפידבק שלך במצבים פחות קיצוניים.

אשמח לביקורת בונה כשצריך

ואפילו במסרים פרטיים אני בונה לאט את הבטחון שלי מחדש אז חשובל י אפילו שרק תקראו אבל גם מילה טובה תעזור

kagome10

New member

ענתנוי

New member
ואולי אין מה להגיד?

אני יכולה רק להזדהות איתך ולספר על הפתרון שלי לבעיה- אבל אולי זה לא הפתרון שמתאים גם לך?

אני שקופה גם כשכולם רואים אותי, ולמדתי להבין ולהשלים עם זה כי זה הייעוד שלי.
כלים שקופים מעבירים את האור בצורה הרבה יותר יעילה מכלים אטומים, ולוותר על השקיפות זה להיכנס לדיכאון - כי אני יכולה לעטות עלי כסות של מישהו אחר (אמיתי או וירטואלי) וזה אולי מבלבל את הנטי"ם, אבל לא אותי.....

אני שמחה בשקיפות שלי, ומאז שהשלמתי איתה אני לא חווה בדידות ותסכול ובכל משבר של אמונה מגיע ה"אור" וממלא אותי......
וזה, מבחינתי, משמעות החיים שלי - לשבור את האור בעזרת ה"כלי" השקוף שלי, ואם אתה "אור האמונה" - אולי זה גם התפקיד שלך?......

dina199

New member
גם אני לא מגיבה אם אין לי מה להגיד.

אבל אם אדם מאוד מבקש אפשר לשלוח לו פרח, חיבוק או כל סמיילי אחר

מאיה 11121

New member
תפסיק לחפש מילוי מבחוץ תתחיל למלא את עצמך

מבפנים. כשתהיה מלא מבפנים תהיה פחות אובססביבי לקבל אהבה ותשומת לב מהסביבה ואז הסביבה לא תרגיש שאתה מעיק עליה ואתה לא תהיה מתוסכל.

ענתנוי

New member
הוא מלא מבפנים

ועולה על גדותיו. הוא מפחד לפתוח את ה"פנים" כשאין לאן להוציא את כל מה שיש בו, ולטבוע באהבה במקום לחיות אותה....

קוראים לזה "הצפה"......

למעלה