אני כל כך ניסיתי

SAtAnic Soul

New member
מתרומם, הומו, עליז, גיי

מה הבעיה עם זה ?למה צריך להדבק לזה עכשיו?

kranves

New member
חוצפן, עוד אומר שאני ילד קטן. יש לך

עוד הרבה מה ללמוד, וזה בטוח. כמו המורות שלי:" זה לא משנה לי עם תיהיה גאון הדור, קודם, תלמד להיות בן-אדם. לפי מה שעשית עכשיו, אתה לא בנאדם. חוץ מזה, למה שינית לי את השם? באי סי קיו לא קוראים לי קראנבס. שקרן עלוב. "כמו שאני מדבר עם כולם", ממש, כל שניה אומר לי: "תגדל, תלמד". מה אתה חושב את עצמך? השלוש שנים שאתה חי יותר ממני עושה אותך לגאון? "אתה מראה אפס הבנה", עוד אחד... למה אתה לא מראה את החלק שבו אני אומר לך עד כמה אתה מתנשא? הא?! מפחד? נמושה... אתה באינויזבל, אתה יותר מידי טובלאנשים ברשימה שלך?עוד אומר לי שיש לך 200 אנשים ברשימה- התנשאות: מעניין אותי כמה יש לך ברשימה? מה אתה נשיא ארה"ב? כל העולם משתוקק לדבר איתך? חוצפן, חושב את עצמו. אתה אומר שיש לך ידע והכל, תגיד שזו לא התנשאות... חוצפן.

EverMan

New member
עזוב ...

-הוא מצפה שאני אביא גם את הקללות שלו שהוא קורא לי מתנשא (?!) -והוא אומר שאני סנוב כי אני באינוויזבל - ואז ששואל למה אני ככה , אני אומר לו שיש אנשים שמחפשים אותי בשעה זו , ואין לי כוח להגיב אליהם - אז זה חיזק את דעתו משום מה. (לא זכותי???) -הוא לא יודע שמשנים כינוי של מישהו באי סי קיו בRENAME , אז שאתה מקבל ממנו הודעות הכינוי הזה מופיע ולא מה שהוא בחר לעצמו. -המורה שלו צודקת , הוא בהחלט צריך ללמוד להיות בן אדם קודם ! -אין לו כבוד כלפי אנשים קצת יותר מנוסים ממנו

kranves

New member
תרגע, ומהר.

אתה לא רוצה לדבר עם אף אחד מהאי סי, רק המפורום. מה אתה אנטיפט? עזוב את זה שניה. לא, אין לי שום דבר נגד גאווה, רק אני יודע שהוא לא גאה והוא קרא לי "חמוד" וזה די הפחיד אותי. אגב, אדם מנומס, לא מפרסם שיחות אישיות שלו עם אנשים. טוב, אני הולך לעלות לתורה. בייי.

EverMan

New member
עלה והצלח.

ותתפלא - אין חבר פורום פה כמעט שלא דיברתי איתו באופן פרטי באי סי קיו , בצורה מכובדת ודיונית.

תראו כמה מהר

אנשים מדרדרים לקללות ודיבור של ערסים כשמישהו דורך להם על האגו... תרגעו קצת! דיונים הם דבר מאוד פורה כשלא יורדים לרמה הנמוכה ביותר שלהם!!! ו... תפסיקו להאשים אחד את השני בהתנשאות, על סמך הערות ילדותיות וטיפשיות... !

kranves

New member
ערסים? אני ערס?וואי, את מוזרה..

אני ההפך מערס. ממש ההפך.

תראה,

אני לא אומרת שאתה ערס - ערס אבל ה"מריבה המילולית הפעוטה" שלכם נשמעת בדיוק כמו הקדמות לפני מכות של ערסים, רק בלי ה"אימא´שך"...

למעלה