אני כל כך ניסיתי

iKilledKenny

New member
ענבר לא משנה איך הוא ענה לך

פגעת פה בפרטיות של בן אדם וגם עברת על חוקי הפורום לכן זה רק הוגן שההודעה הזאת תימחק

EverMan

New member
אהה , סליחה טעות שלי

חשבתי שלקרוא למישהו מתרומם מניאק סנוב מתנשא זה מנומס.

SAtAnic Soul

New member
ואתה יותר טוב?

לכל הודעה שלך אתה משחיל משפט מתנשא או מעליב, אתה מצטדק, אתה מתחסד, אתה משחק אותה תמים. אתה החוליה החלשה. שלום.

EverMan

New member
אני מעריך חיי אדם אז אני מתחסד

אני מאמין בשוויון אז אני מצטדק. אני אומר לך שאתה מדבר בצורה גזענית אז אני מעליב או מתנשא. אני מדבר בכנות אז אני תמים. אתה החוליה החסרה, שלום !

SAtAnic Soul

New member
לא לא לא,

אתה שם שוויון מעל חיי אדם ישראלים אתה מעליב ואח"כ מיתמם אתה לא מדבר בכנות, אתה פוגע והורס, ואחרי זה עוד אומר שהכל "עובדות".. אז מה, רבין היה בוגד, גם זו עובדה. לתת לאוייב נשק, לתת לו שטח, לתת לו הכרה...זו בגידה, מאחר וכלים אלה הופנו מאוחר יותר כנגד אזרחי המדינה. רבין היה בוגד. ואני עדיין לא צועק את זה, אפילו לא אומר את זה.

Ouri_s

New member
רבין לא היה בוגד.

זו הנק´ המחשבה המעוותת שלך ושל שאר הימנים וחבל שאתם לא מבינים את זה. אתה יכול לומר שרבין טעה , רבין לא היה צריך לעשות כך וכך. אבל להגיד שהוא בוגד??!?!?! בגידה באה בכוונה תחילה. רבין לא בא בגישה של " יאללה בוא נדפוק את המדינה ונבגוד בה". תסלח לי על הביטוי , אבל מי שחושב שהוא בוגד, הוא טיפש מטומטם , בור ועם הארץ. ותעשה לי טובה , אין לי חשק להתווכח על זה אפילו.

Moledet972

New member
אכן - רבין לא היה בוגד.

לפי דעתי - הפודל ביילין היה כן בוגד(כמובן, לפי ענבר - אסור לי להתבטא). פרס - לא בטוח. ייתכן. בשביל זה דרושה ועדת חקירה.

רבין היה בוגד?????? מפגר....

איזה מחשבה מעותת יש לך אתה מבייש את הימנים שאתה כותב כזה דבר. אני לא יודע אם אתה מתנחל או סתם ימני דפוק, אבל צורת המחשבה שרבין היה בוגד מוכיח שאתה דפוק בלי טיפת ידע על רבין ז"ל. הרי אתה שמעת בהסתה של הימנים שרבין הוא בוגד, לא חשוב אם אתה יודע משהו על רבין ז"ל, אבל למדת שרבין ז"ל בוגד וזה מה שאתה כותב. תתבייש לך חסר שכל, לך תלמד קודם משהו על רבין ואחר כך תבוא לכתוב על רבין ז"ל.

SAtAnic Soul

New member
כל מה שכתבת על רבין-

אני יכול להגיד על גנדי. השמאל לא מכיר את האיש, לא למד עליו דבר וחצי דבר, ובכל זאת תוקפים אותו לאחר מותו. רבין בוגד. הוא לא התכוון לבגוד, זה נכון, אבל מעשיו היו בגידה.

כן אבל גנדי היה גזען...

חבל שגנדי נרצח, כל כך אהבתי לשמוע את הדעות שלו. כל פעם שהוא היה מופיע בתוכנית פוליטית כלשהי זה היה ממש מופע הומור לכל המשפחה. כל מילה שנייה שלו נקרענו מצחוק, הבן אדם חשב מהתחת ולא מהראש. הקטע שהוא הצליח לסחוף כמה משוגעים כמוהו, מי האמין בטרנספר חוץ מגנדי. ואיכשהו הוא מצא כמה משוגעים שמאמינים בפתרון הזה. דבר שני, רבין ז"ל לא בגד ולא התכוון לבגוד. פשוט הימנים המשוגעים רצו להפיל את רבין ז"ל אז הם החליטו להגיד שהוא בוגד, וזה תפס תאוצה בקרב הימנים המשוגעים ומאז כל אותם משוגעים החליטו שרבין בגד. זה כמו ששמאלנים יבואו ויגידו ביבי הוא בוגד הוא חילק את חברון, אבל בחיים לא תשמע ימנים קוראים לראש ממשלה לשעבר בוגד. זה חלק מהחינוך של השמאלנים, חבל שאצל הימנים זה לא ככה.

El Intruso

New member
בזה שקיללת את גנדי, ../images/Emo150.gif

דיברת עליו לא יפה והכפשת את זכרו- למעשה, קיללת את עצמך!

לא דברתי יפה על גנדי?????

אני מדבר תמיד יפה על אנשים מתים, אבל מה שכתבתי היה בעצם גנדי עצמו. אדם עם דעות משוגעות, אתה לא יכול להגיד שטרנספר זה מעשה נורמלי, זה מעשה משוגע שרק אנשים משוגעים יכולים לחשוב עליו. חבל שגנדי נרצח, עכשיו אין מי שישעשע אותי.

El Intruso

New member
"חסר שכל"?! ../images/Emo6.gif

שים לב לקללות בהודעה שלך ואח"כ תגיד מי חסר שכל: "מפגר, דפוק, בלי טיפת ידע, תתבייש לך"

Peace2002

New member
רבין בוגד!

צעקו פעילי הימין בעוד ראש הממשלה נפל על המדרכה שותת דם. לא למדת שום דבר מהרצח? אותם דברים שאתה אומר עכשיו אלו הדברים שהובילו לרצח של רבין. חבל שאתה לא מסוגל לראות את זה.

SAtAnic Soul

New member
ממש לא.

להגיד "רבין בוגד" זה אותו דבר כמו שהשמאל אומר "גנדי פאשיסט" או "שרון פושע מלחמה". ההבדל הוא שהתמונות שהחזיקו פעילי הימין הקיצוני (להגיד "הימין" זה הכללה גסה ומכוערת) , עם רבין בבגדי קצין נאצי, הן אלה שהובילו לרצח. כל עוד יש בעם הזה אנשים שמוכנים, באם תנתן להם האפשרות, לירוק על קברו של גנדי, אך כעת הם מסתפקים ב"גזען" ושאר קללות- כל עוד יש כאלה אנשים- אני אמשיך להביע את דעתי על רבין כל עוד נפשי בי. אתם לא תסתמו פיות, אתם לא תפגעו בחופש הביטוי. רוצים שנכבד את רבין? לכו לפי כלליכם- וכבדו את גנדי.

EverMan

New member
רואה ? זה ההבדל בינינו

אני לא מכבד מישהו בגלל מישהו אחר. אני מכבד את גנדי בתור בן אדם , ואני בחיים לא ארק על הקבר שלו (מה שאני לא בטוח שאתה תעשה). ולא , גנדי פאשיסט זה לא דומה בדבר לבוגד ! לך תפתח מילון מה כל מילה אומרת. וכן , גנדי בהחלט היה פאשיסט. רוב העם הזה פאשיסטי , גם העבודה.

למעלה