אני כועס

אבו-דני

New member
אור ירח בפיו...הומני,ליברלי ...יעני

--- ושמש ,גופרית ורפובליקני (תומך בעונש מוות) בלבבו פעם נשאלה לידי אישה בארוע משפחתי .."את צמחונית?" ענתה האישה "כן, אני אוכלת רק עוף..." ככה הם השמאלנים סלקטיבים אסור עונש מוות =זה לא הומני לא אנושי זו נקמה וזה פרימיטיבי.. אבל זה צודק לו הנידונים הם מהמחנה הפוליטי מהימין... ולסיכום לא שמאל לא ימין אלא חרטאבוני

אור ירח

New member
שכחת משהו אבו דני

לגבי סוגיית עונש המוות. אני כבר הבעתי את דעתי בעד הטלת עונש מוות על רוצחים פליליים כמו במקרה של ראי חורב רוצחו של אסף שטיירמן. אני זוכר שגם אז תקפת אותי על היותי "לא הומאני" אשר מציע עונש מוות על רוצחים רגילים. אז במטוטא ממך: אל תבוא להגיד לי שאני מציע עונש מוות רק במקרים בהם נרצח איש שמאל על ידי איש ימין. ועוד משהו קטן. אני אישית די אוהד את המפלגה הרפובליקנית האמריקנית בראשות הנשיא הנוכחי ג´ורג בוש הבן. כמו כן, אני רואה עצמי תומך מושבע בעונש המוות הנהוג במדינות מסויימות בדרום ארה"ב. את דעותי בסוגייה זו אני מביע בלהט בפורום אינטרנט אמריקאי אשר את הלינק שלו אביא פה למטה.

אבו-דני

New member
יעני ימני קיצוני בעור שמאלני...

-- עוקף ליכודניק מושבע כמוני מימין... איך יכול שמאלני לכאורה - לא להאמין לחבור ולתמוך בפראים הדרומיים שהברברים המזרח תיכוניים לעומתם מחווירים REVENGE REVENGE REVENGE בשם החוק ללא רחמים ועל זה סבתא אסתר היתה אומרת = DISGUSTING

אבו-דני

New member
אור ירח והחמסניקים...

-- מצא את ההבדלים... אל נקמות נמצא במוחם רק דם רואים

אור ירח

New member
תשמע משהו אבו דני

על סוגיית עונש המוות בארה"ב נכתב כבר הרבה מאוד. באתר זה שאת הלינק שלו הבאתי פה ישנם מאמרים ארוכים באנגלית כמובן (לא יודע מהי רמת האנגלית שלך) אשר מנמקים באופן יוצא מן הכלל את ההצדקה להטלת עונש מוות על רוצחים. באתר אמריקאי זה יצא לי לקרוא סיפורים מסמרי שיער על מעשי רצח מן הנתעבים ביותר שקרו בארה"ב שגרמו לי להפוך להיות תומך נלהב בהטלת עונש מוות על רוצחים בעיקר לשפלים ביותר מביניהם.

אור ירח

New member
ועוד דבר קטן אבו דני

התמיהה שלך על כך שאיש שמאל כמוני נשמע כמו הימין בגין דעותי על פושעים פליליים מראה על הבנה לקויה מאוד אצלך לגבי "ימין" ו"שמאל" באופן כללי. אז בוא אסביר לך כמה דברים בנושא זה. "ימין" ו"שמאל" כפי שמקובל לראות אצלנו הינו בעצם עיוות של מושגים אלו כפי שזה נתפס בשאר מדינות העולם. "ימין" ו"שמאל" מציינים הבחנה חברתית: כלומר, מי שתומך במשטר קפיטליסטי עם כל המשתמע מכך הינו איש ימין. מי שתומך במשטר סוציאליסטי עם כל המשתמע מכך הינו איש שמאל. זה בגדול ההגדרה הנכונה של "ימין" ו"שמאל" חברתי כפי שזה מקובל בשאר העולם. אצלנו במדינת ישראל על רקע הויכוח המתמשך בעניין סוגיית השטחים שנכבשו על ידינו ב 1967 קיבלו המושגים של "ימין" ו"שמאל" משמעות שונה לחלוטין. אצלנו "ימין" ו"שמאל" מציינים הבחנה פוליטית ולא הבחנה חברתית כפי שזה מקובל בכל מקום אחר. האמת היא שאם היינו משתמשים בהגדרה מדוייקת יותר הרי שמי שנחשב לימני ראוי היה להיקרא "ניצי" ומי שנחשב לשמאלני ראוי היה להיקרא "יוני". מושגים אלו כן קיימים בשפה העברית וחבל מאוד שאין משתמשים בהם. לדוגמה: אנו יכולים לשמוע על "יוני" העבודה כמו חברי הכנסת יוסי ביילין ויעל דיין לעומת "ניצי" העבודה כמו השר פואד בן אליעזר ואפריים סנה. הבחנה זו בתוך מפלגת העבודה מציינת כמובן גישה שונה לבעייה הפלשתינית. בגדול ניתן לומר ש"היונים" מצדדים בקו מדיני ותרני יותר כלפי הפלשתינים בעוד ש"הניצים" מצדדים בקו מדיני נוקשה יותר כלפיהם. עכשיו לגבי עמדותי כלפי העבריינים למיניהם. אני אכן נמנה על אלו המצדדים בקו תקיף וחסר פשרות כלפי פושעים מסוכנים ולדעתי אין לי במה להתבייש מכך. במידה וניתן היה לדבר על "ימין" ו"שמאל" משפטי הרי שאני אכן ימני קיצוני בגישה שלי לגבי פושעים מסוכנים בעיקר רוצחים. לסיכום, כפי שאתה רואה ישנם תחומים רבים ושונים בהם ניתן לנהל ויכוח ציבורי. התחום הפוליטי איננו התחום היחיד בחיים הציבוריים במדינה אשר בו מתנהל ויכוח ציבורי. על כן, אין מניעה שבתחום מסויים אצדד בקו של השמאל (במקרה דנן התחום הפוליטי שזהו סוגיית השטחים) בעוד שבתחום אחר אצדד דווקא בקו של הימין. על כן ההערה שלך שאני "עוקף ליכודניק מושבע כמוך מימין" פשוט איננה לעניין. זה הכל. אני מקווה שקראת בעיון רב את דברי ושאולי גם למדת משהו.

אבו-דני

New member
אור ליאנקים.... הרי לך "מסה" קצרצרה

-- מי שנתן חיים רשאי לקחת אותם בחזרה..נקודה עוול רישעות או שגגה לא מתקנים באותה צורה אם רוצה את לשחק אותה אלוהים קח מספר התור ארוך יש "ים" פונים ו...האנגלית שלי "על הפנים"

מושיק כ.

New member
FUCKING UNBELIEVABLE

באמת קשה להאמין לאיזה רמה של צביעות התחסדות ושקריות יכולים הפרזיטים של השמאל להגיע - להגיד שיש להטיש עונש מוות על אנסים ובו בזמן לשחרר רוצחים מתועבים רק בגלל שהם רצחו יהודים על יסודות האמונה שלך גבלס היה יכול לבסס תורות שלמות של אנטישמיות. אתם יודעים למה באמת אין עונש מוות בישראל ?? התשובה פשוטה - אם היו מטילים עונש מוות על אנסים אז מאידך גיסא גם על ערבים מחבלים וזה לא מקובל על השמאל השונא רוצחים כל עוד הם לא ערבים. לכן ניצלו גם האנסים והפליליים והעונש הזה - הודות לאיוות השמאלני שאופף את החוק במדינה הזאת.

אור ירח

New member
רגע רגע מושיק

מעולם לא אמרתי שאין להטיל עונש מוות על מחבלים ערבים שרוצחים אזרחים יהודים חפים מפשע. טוב, מכיוון שגם אתה וגם אבו דני מזכירים מקרים ספציפיים שלא חשבתי שהיה צורך לדון בהם בנפרד אדון בהם בכל זאת. טענתי ועדיין אני טוען שכעיקרון הטלת עונש מוות על רוצחים מוצדקת מבחינה מוסרית וערכית. כמובן שאין עונש המוות עונש חובה כי אם אופצייה קיימת שיש לשמור אותה למקרי רצח מתועבים במיוחד המתבצעים מכל רקע אפשרי (פלילי גרידא, רומנטי, אידאולוגי לאומני וכדומה). חשוב לי להדגיש שבכל מקרה, מבחינתי, אין הערבים נהנים מכל הנחה מיוחדת בעניין זה. אם ערבי (ישראלי או תושב השטחים) רוצח יהודי מכל סיבה שהיא, כפי שכבר הסברתי, הרי שהדין אשר חל על כל יהודי אמור לחול גם עליו. אם נסיבות אותו רצח הינן מתועבות במיוחד הרי שהוא בהחלט ראוי לעונש מוות. ושוב פעם, לא בגלל שהוא ערבי כי אם בגלל שהוא רוצח שפל אשר לקח חיים של אדם אחר (יהודי/ערבי או כל בן לאום אחר) מכל סיבה שהיא וסיבה לאומנית כמובן איננה נסיבה מקילה במקרה זה. אני מקווה שהבהרתי את דברי.

למעלה