אני כועס

אור ירח

New member
אני כועס

שמעתי בחדשות ששירות בתי הסוהר מתכוון לשחרר תוך מספר שבועות את יונה אברושמי רוצחו של מפגין "שלום עכשיו" אמיל גרינצוויג הי"ד. אדם זה הינו אחד הרוצחים השפלים ביותר שקמו בתולדות מדינת ישראל. לאחר רצח רבין צריך להעביר מסר ברור שרוצחים אידאולוגיים לא יוכלו לעולם לראות את אור השמש. הייתי רוצה שיונה אברושמי יימק בכלא עד יום מותו.

אבו-דני

New member
אור ירח שואג..אופס..זועם

-- מי לא ירא? יצא לא יצא את מי זה מעניין? אברושמי איש קטן ולא חשוב ששילהוב יצרים מצד כולם הביא אותו למעשה שטות אבל השמאל = אל הנקמות רוצה את ראשו לבלי שוב רק צריך לזכור שאלימות מילולית מבית מדרשו של יוסי שריד הפכה לנגע ממאיר שמביאה אותנו לשיאים חדשים של שנאה תהומית

אור ירח

New member
תסלח לי אבו דני

האם אי פעם בתולדות מדינת ישראל איש שמאל רצח איש ימין על רקע אידאולוגי?

אבו-דני

New member
אוליגרכיית מפא´י מתוחכמת דיה

-- לרצוח את נפשו של אדם את גופו כבר יקחו ידיו בצערו כי רב

אבו-דני

New member
1982 השמאל הצווחני

-- שרון רוצח..? לא נשכח ולא נסלח לחלאות האדם שיצאו מתוך השמאל להוציא דיבתנו רעה בפני העולם

אור ירח

New member
נו באמת אבו דני

זה לא באמת נשמע רציני הא?

nightbird

New member
אברושמי יושב כבר כמעט 20 שנה

די, חאלאס. מה זה פה, רומא העתיקה? רוצים גם להשליך אותו לאריות אולי? בדרך-כלל אנשים שנדונו למאסר עולם משתחררים אחרי תקופה כזאת. בשום מדינה נורמלית לא משאירים אדם בכלא מגיל עשרים-שלושים עד מותו. מאיפה הנקמנות המטורפת הזו שלכם כלפי יהודים והסלחנות המופלגת כלפי מחבלים ערבים? בקשר לשאלה מי הרג את מי ובאיזה ענין - אפשר בהחלט להביא את דוגמת אלטלנה, שם נרצחו יהודים על-ידי יהודים בפקודת ממשלה ולא כמעשה של אדם בודד, אולם אני מניח שאבו-דני התכוון למשמרת המרושעת שערכו פעילי השמאל מול ביתו של בגין, עם שלט קבוע ועליו מספר משתנה של הרוגי לבנון, זאת בעת שישב שם מסוגר, אבל ושבור אחרי מות אשתו. לא רק הסתה פרועה היתה אז, עם ביטויים כגון "שרון רוצח", "בגין רוצח", "יודונאצים" וכיו"ב הברקות. גם קראו לבגין באירוניה "האיש עם השיערות על הפנים" בגלל שלא התגלח בעת אבלו. אין גבול לרשעות, לנקמנות ולשנאה של השמאל כאשר מדובר ביריב פוליטי. והנורא הוא שאתם אפילו לא מתביישים בזה.

אור ירח

New member
ציפור לילה נכבד

תקרא מה שעניתי למושיק כמה לינקים למטה ותבין לבד שאין לי שום "סלחנות מופלגת" כהגדרתך כלפי מחבלים ערבים. בפעם הבאה שמישהו יטען נגדי שיש לי סלחנות כלשהיא ביחס למעשי רצח נגד יהודים המתבצעים על ידי ערבים כבר לא אטרח לענות בחזרה. בכל זאת יש גבול למה שאפשר להתייחס לטענות שלא לעניין המועלות נגדי. אני חייב להודות שיש זמנים שאני מרגיש פחות או יותר כמו השדרן של 103fm נתן זהבי כאשר מאזינים נודניקים מעלים נגדו טענות שטותיות ביחס לעמדותיו באשר לסוגיית השטחים.

nightbird

New member
אור ירח החביב ../images/Emo13.gif

מכיוון שבעוונותי אינני נמנה עם מעריציך ואיני טורח לקרוא באדיקות ובצווחות התפעלות כל הודעה עליה חתום "אור-ירח", כנראה שפיספסתי את הפרקים בהן פירטת את השקפת עולמך האישית והמאירה. אנא הואל לשלוח לי אותם עם חתימה והקדשה אישית. באשר לנתן זהבי, אני בהחלט מבין שאתה חש עימו הזדהות של אנטיפט לאנטיפט, ומאחל לך שתזכה לתוכנית רדיו בה תעלה מאזינים על הקו כדי לא לענות להם, באופן הפגנתי
אגב - טענתי בדבר הסלחנות כלפי ערבים התייחסה לשמאל באופן כללי, כמובן. יכולת פשוט לציין שאתה מסכים איתי בענין זה ולחסוך לעצמך קצת אנרגיות שליליות. שיהיה לך שבת שלום

arnongby

New member
זיני

צריך להסביר כמו שערבים גרים ביפו ובגליל כך יהודים יכולים לגור ביהודה ושומרון ולגדול כמו שהם גודלים

אור ירח

New member
אתה טועה זיני

הערבים ביפו ובגליל ובשאר אזורי הארץ גרו במקומותיהם משך דורות רבים ולא התנחלו שם כמו אותם יהודים בחברון ובשאר ההתנחלויות. עם זאת, ברור לי שבהסכם הקבע שאי פעם יחתם בינינו לבין הפלשתינים חלק מן הישובים יישארו אך השאר יצטרכו לרדת. זה הכל בגדול.

horican

New member
מאיפה יצאה האלימות???

להזכיר לך שמות? יונה אברושמי, יגאל אמיר. ממש שמאלנים!!!

ואני הייתי רוצה..../images/Emo9.gif

שימון פרס,יוכנס לכלא על כך שגרם לרצח רבין,ז"ל. הוא שבישל לרבין,מאחורי הגב את אוסלו,ואת כל האסונות שבאו עלינו אחרי.. והפרס הזה-מסתובב לו חופשי במקום לשבת בתא השכן לעמיר. מרק.

אבו-דני

New member
פרס.? לא, כי אם שריד..

-- בכורו של השטן !!! פרס = אסטרונאוט לא מזיק...ו.. ממתי זה עסקנו מלחמות השמאלנים?

אבו-דני

New member
פרס.? לא, כי אם שריד..

-- בכורו של השטן !!! פרס = אסטרונאוט לא מזיק...ו.. ממתי זה עסקנו מלחמות השמאלנים?

הרטוב

New member
למוכה ירח. בקרוב

עת עונת הציד תתחיל ואזרחים יתחילו לצוד פעילי שמאל הנחשדים בסיוע לאוייב בשעת מלחמה וחלקם בבגידה ולהביאם לבית משפט צבאי לעשיית צדק. רוץ רוץ לחבריך הערלים ותכעס שם.

מושיק כ.

New member
אתה לא מתבייש ? הי"ד ????

אתה , שתומך בשחרור מחבלים שבגלל אנשים כמוך וכמו גרינצוויג ימ"ש נהרגו ילדים יהודים חפים מפשע - על ידי חבריכם ושותפיכם ששחררתם מהמחבוש אתה , מעז לפתוח פה שאדם שישב בכלא על חיסול של איש שמאל סהרורי ומסוכן. האדם עשה את הזמן שלו בכלא ואתה כבר פותח את הפה המלוכלך שלך שלא פתחת כששחררו 3000 מרצחים ערבים שהם פצצות זמן מתקתקות. לי כמו להרבה אנשים שפויים קשה לנתח את מחשבת השמאל אבל דבר אחד אני למדתי - חוצפה - לא חסר לכם , ובושה - לא תמצא גם את תעשה צילום רנטגן למוח.

אור ירח

New member
ובכל זאת...

כאשר אני קורא את דברי הביאושים שלך לא נותר לי אלא להצטער על כך שאין במדינה שלנו עונש מוות כמו שנהוג במספר מדינות בדרום ארה"ב. יונה אברושמי ראוי היה לדעתי לשלם בחייו שלו על החיים של אזרח אחר שהוא לקח ממנו רק בגלל שהוא הפגין למען השקפות שהוא לא הסכים עימם, או לכל הפחות לשבת בכלא עד יום מותו כפי שבית המשפט גזר עליו. אז לפחות שיונה אברושמי יישא במלוא עונשו המקוצץ ממילא לדעתי שנשיא המדינה קצב לו במקום מאסר העולם המקורי שבית המשפט המחוזי בירושליים הטיל עליו. הייתי רוצה לראות רוצחים - כמו צבי גור, הראל הרשטיק או ראי חורב למשל - שבית משפט גזר עליהם מאסר עולם נמקים בכלא עד יום מותם.

למעלה