אני יכול רק להצטער

*pank

New member
אבו-נאחס! עימך הסליחה..

אני מבינה שהגזמתי בעניין האלקטרודות שחוברו לראשך.. לא צפיתי שהנזק המוחי יהיה בדרגה כה חמורה אבל אל דאגה נשתמש בכסף שלך ושל שאר הציבור על מנת להשיבך לאיתנך.. המוח שלך גם כך הוא אבדה מאוד קטנה למרות הדיקטטורה,דבר חופשי, הרי אתה עושה מעצמך קריקטורה.. בנתיים היחידי שנרקב, זה במרתף העינויים, הרציו של האבו-נאחס!!

אבו-דני

New member
שרוף מלך? או גב´ פארון הפכהו למך?

זוג למכים החושק בשלטון יחידי... שיהיה על יהודים או ערבים כה אכזרי... אלקטרודות הן רק המבוא לכוח המשחית של הפאנקי...( הפארונית) שאת מחנה הימין-הנאור היא וכנופיית השמאל תשליך לתאי... כך זה ששרוף מייחל עם השטן להתחבר ועלינו להשית גיהנום שמאלני.. שלכם האבו....שלא נולדה האלקטרודה שיכולה לכבול את לשונו

אבו-דני

New member
תרגיל בחשבון קונדסי..הרציו של האבו

מכפלת הרציו של השמאל בטור הנדסי

*pank

New member
אבו-פתן! נטול הרסן....

בטרם הפאנק פארון תוציא אותך מהארון.. ברגעי כעס נורא וחרון.. גם לי אין כבלי לשון.. ואם האלקטרודה כשלה, פשוט אתלוש את לשונך.. בין אם שרוף יחבור או לא יחבור.. השטן-פאנק עם יתר אחיך הליצנים אותך תקבור.. ועד מהרה את רוחך העלובה תשבור... ועוד לחשוב שבמו ידיך חפרת את הבור..

אבו-דני

New member
וכל הקורות את הנאורים ימנים תחת

שלטון הפארונים/ערבים/שמאלנים... שאת כעסם/שנאתם הם ימירו חיש לקברים... כלום אין המוסיף לדברי השיטנה גורע מהדברים? נ.ב. השמאלנים מתחילים ללמוד לכתוב מהאבו... את ראשם הנבוב הם שברו... די לעילגות הם החליטו... איפה אוהבים קוטלים איפה? איפה האתגרים האשכנזים רק בחורות הם שולחים לחזית מול האבו כמו הערבים שלכם האבו...שידוע מה יקרה אם שלטון השמאלנים יהיה שלטון דיקטטורי

אבו-דני

New member
שמעתי שאוהבים/מסכנים לוקח שיעורים

פרטיים (מאז שהתאבל על מורתו ללשון)

*pank

New member
אבו-אקסטרה-נאחס!!!

היום האבו-קצת מבולבל!!! נשמע כמו מישהו שחזר מהחלל.. כל התכונות שטרחת פה למנות.. אך ורק לימין שייכות!!!! למי רוצחים פוליטים? למי מחתרת? בתקווה שתבין לאן אני חותרת?!

"אבו" לא מבולבל

הוא סתם שחור מתוסכל.. שכמו אחיו הכהים יושב וחושב על מדוכאים.. איך הביאו אותם ארצה במחווה של רצון מתוך כוונה טובה (ולא של זדון) והנה קם על יוצרו הזבל השחור החל להשתולל לבכות ולגעור: אתם האשכנזים אז מה אם לחמתם ובניתם המדינה , והבאתם אותנו בשם האמונה האמונה באחדות דמוקרטיה וציונות - ומדוע לא בשם הדת והפאנטיות? מדוע לא תראו כי החרדים השחורים לובשים את בגדי החרדים האשכנזים? מבזים את עמם ואת יהדותם אך למען הרג מלחמה שנאה ואדיקות בוגדים הם בעמם ובצלם האדם? הזכויות שמורות ל"אבו" , שכשם שיש אקדמאי אחד בימין - - אך גם מזוייף כי הרי "חצה את הקווים" - ומייד הופך לדובר הליכוד כך אצלכם סופסוף מישהו שיודע לרשום הופך מיידית למומחה ללשון..

hreuven2

New member
אוהב שחורים

ושונא שמאלנים קטנים פרימיטיביים ופשיסטיים תוצר של מח רקוב ושליה עבשה.

אבו-דני

New member
טיפשים יש לך שכנים נחמדים שמוכנים

לטרוח על תשובה לאבו תשובה של חרוזים? אז השכנים שלך יהיו אמונים על הגיטאות הדרומיים? או שיהיו אחראיים על הובלת הגז מהמסופים ישר לתאים? דרך אגב , הטלאים, הידאגו שכניך לאספקת סדירה או דרך מכרזים? טוב אז קדימה לעבודה דאג לידע את שכניך שהזמן אוזל והילודה מרובה.. שלך האבו....בברכת זיל הייל

אבו-דני

New member
טיפשים.. האם השכנים של באים בימים?

או שזו שכנה צעירה .מעריצה גזענים אם היא חריפת שכל וזעופת פנים קרא לה אל תחבא מאחרי סינרה אבו אוהב אתגרים שכן היש כמו חיוורות הפנים? שלך האבו.....מלא רחמים.. ממש כמו... כמו שלך השכנים

אבו זועם

ממש משתולל!! האמנם יש עוד שחורים "מזוייפים" עם שכל? האמנם כל שחור רק אוהב לרמות ? להיות עלוקה ולבזות את את החוק? הייתכן כי התנשאות עלובה של מאוסים (ובעיקר כלפי עולים שהם רובם רוסים) תהפוך נחלת "המדוכאים" המיזרחיים לאחר עשרות רבות של שנים בהם לימדו אותם על מושג הקיפוח לשבת בבית ומעבודה - לנוח? להיות אפסים , קצת "ברברים" להשתמט משירות ולהיות הראשונים למלא אוכלוסיית ה - אסירים???

*pank

New member
אפסים קוטלים קנים!!!!

יגעתי אך לא מצאתי כל קשר בין המציאות למילים... לכן אולי הגיע הזמן להחליף את מינון הכדורים.. מחשבה מפחידה היא שאולי אתה בעצם מאוזן מה שעושה אותך גם טיפש וגם מעוות בנשמה.. פאנק שתוהה מאיפה צצים חלאות כמותך...

"פאנק"?? האמנם??

לא ידעתי שמוזיקת פאנק מושמעת אצלכם (איל , חדד, שרית שבת, שלומי ודומיהם) הנה שוב צביעות ודבליות המיזרחיים. מצד אחד נגד ההפקרות החילונית ומצד שני ראשונים לאמץ את המוזיקה הבוטה, נמנים על עיקר אוכלוסיית המבקרים אצל זונות, מתלבשים כמו פרחות מערביות אבל.. מנשקים את המזוזה

*pank

New member
שכחת את איל גולן! קוטל קנים!

אני אעשה איתך עסק, ביום שבו תתחיל לדבר לעניין, אני אפסיק לנשק מזוזות. פאנק בלבוש של פרחה מערבית.. וזהבה בן ברקע. וסתם בשביל ידע כללי אני חילונית גמורה.. מה יהיה אוהבים טפשים, אתה משול בעיני לשלושת הקופים ואני משוכנעת שכאשר אינך מבזה את עצמך בפורום, אתה יושב ליד שלולית ומנסה לדוג את הירח.. משהו רקוב ברמת אביב.. הריח מגיע עד לכאן..

המוסד

New member
"חבל"ז מה שאת עושה לו"?

לא בדיוק התבייתי על המסר אבל...נשאיר את זה בינכם... אבל את מסר העליונות שלך הבנתי טוב ודרך אגב אני בעד שלטון חוק וכדאי שיתחילו להפעיל פה כמה חוקים ויעיפו את המפלגות הערביות לאלף עזאזל(אני מעדיף שהם יילכו לעזה זה קרוב יותר וגם לא צריך לחפור...) כשיהיה שלטון חוק אמיתי פה אני הראשון שישמח

אבו-דני

New member
מוסדי ידידי כבר הזהרתי כאן מישהי

פאנק היא F-16 במילים שמור על זנבך חביבי

המוסד

New member
חזקה במילים חלשה בהבנה...

נכון שהשלום יכול לסנוור אבל כמה?! היכן הגבול? מתי תפסיק הבחורה לקשקש להתנשא? יש לי רעיון לתרופה...שתשב בבית ותקרא את הראיון של פייסל חוסייני לפני שהכלב מת בכוויות(חרוז..) אולי אח"כ קצת שכל ייכנס לה לראש(עם אלקטרודה או בלעדיה)

למעלה