אני יכול רק להצטער

אור ירח

New member
אני יכול רק להצטער

על כך שהפורום התדרדר לכדי הטחת עלבונות אישיים בנושא ההשתמטות מצה"ל ולשימוש בשפה כה זולה כגון "תמצוץ לי" וכדומה. הדיון בנושא הביטחוני צריך להיות רציני ועינייני. המצב המדיני-ביטחוני השורר באזור מציב, לדעתי, את המדינה הצעירה שלנו בפני שאלות קיומיות שלא נודעו כמותן בעבר. כמו כן, יש כירסום הולך וגובר בקונצנזוס הלאומי: כמעט ולא נשארו תחומים בעינייני המדינה בהם יש הסכמה כללית לגביהם בציבור הישראלי, מה שרק מעצים את גודל הסכנה בה שרויה החברה הישראלית כולה. סכנה קיומית למדינת ישראל שכרגע אני צופה וממנה אני מודאג אף יותר מן הסכנות הביטחוניות העכשיויות, הינה בעיית המחסור במיים. התסריט האפשרי שבו לא יהיו מים בברזים במשך שעות מסויימות ביממה בגלל המחסור הכולל במים, מדיר שינה מעיני אף יותר מסכנות הפיגועים מידי המחבלים הפלשתינים. המראות של ישראלים מתקוטטים במרכולים על בקבוקי מים מינרלים, לאחר הודעת נציבות המים בדבר האיסור על שתיה ממי הברזים עקב זיהום במי המוביל הארצי, הינם רק חזרה גנראלית למה שצפוי לכולנו פה באם לא יפתרו את בעיית המים בה שרויה ישראל במשך שנים אחת ולתמיד. הייתי שמח לו כל אזרחי ישראל היו מתאחדים יחדיו ללא הבדל לאום, דת, השקפה פוליטית וכו... בקריאה לממשלה להקים במהירות האפשרית מתקן להתפלת מי ים אשר יספק מים לצריכה ביתית ולחקלאות, מבלי להיזקק יותר לכינרת אותה נוכל לשמור להנאת כל תושבי המדינה בימות הקיץ. כמו כן, הייתי שמח לו, במדינתנו הקטנטונת הייתה מתפתחת מודעות גוברת והולכת לנושאי איכות הסביבה. זיהום נחל הקישון ונחלים נוספים על ידי המפעלים המזהמים השונים, כבר גרם למקרי סרטן אצל לוחמים לשעבר בשייטת אשר נחשפו לחומרים מסרטנים בזמן שצללו במים עכורים אלו. כמו כן, איכותם של מי התהום שלנו מתדרדרים מיום ליום עקב השימוש ההולך וגובר בהם וכן עקב זיהומם על ידי תחנות הדלק. נושא זה צריך להדאיג לדעתי כל אזרח/תושב במדינה היות ומדובר פה על עניין קיומי לכולנו. העימות הצבאי שכמעט פרץ בינינו לבין הלבנונים על כך שהאחרונים עשו עבודות להטיית נהר החצבאני, ממחיש ביתר חומרה את מצוקת המים בה אנו שרויים. על כן, אני באמת ובתמים מבקש מכל הצדדים, ימנים ושמאלנים כאחד, לחדול מכל ההתקתשויות אשר אינן מובילות לשום מקום ובמקום זאת להקדיש מזמנם לדון בנושאים שהעלתי פה. בעניינים של דיני נפשות ראוי שכולנו נתאחד למען המטרה המשותפת הנוגעת לעצם קיומנו פה.

המוסד

New member
אור ירח...

אני מקווה שעשית "שיעורי בית" כפי שהגדרת זאת בהודעה האחרונה שלך אליי

אבו-דני

New member
אור אורים מה דעתך לרסן תחילה אחיך

השמאלנים-אשכנזים... יש כאן כמה חסרי מזל ומסכנים.. הזקוקים לקצת חמלה והתייחסות ואולי קצת אהבה.. מהאח אור ירח בעל העמדה.. שזקוקים אנו להוריד מפלס השנאה.. שלך........חתום בנשיקה האבו

אור ירח

New member
אני פה אבו דני

כתבתי הודעה זו לפני שהלכתי לישון ובשעת כתיבת שורות אלו רק עכשיו קמתי. ואין לך מה לדאוג. אני פניתי באופן שווה הן לימנים והן לשמאלנים, הן לאשכנזים והן למזרחים. אני פניתי בעצם לכל מגזרי החברה השונים וציינתי זאת במפורש בהודעה למעלה. המצב שתיארתי למעלה אכן מדאיג אותי אישית, בתור אזרח במדינה, יותר מכל. על כולנו למצוא פיתרון אחת ולתמיד לכל הדברים שהעלתי כיוון שבנפשנו הדבר.

אבו-דני

New member
אור ירח אתה יודע שלחבריךיש כל יום

פורים הידעת שמחנך אימץ את אמנות העמדת פנים? הידעת שהפרטים ממחנך הם בכלל שונאי ערבים? הידעת שנשוא תיעוב השמאל הוא כל דבר לא אשכנזי? האם היית בריכוזי השמאל ברמת אביב הרצליה או בארי? הידעת שהשונאים הבילתי-רציונלים הללו מושלים זמניים בארצי? הידעת שישנה אימרה"לך שמיים לך ארץ" היום "לך תקשורת לך שלטון" ביצועית? שלך האבו.....ממחלקת מהפכות חברתיות לגרש את הרשעים השמאלנים

וכן - הידעת שש"ס היא היא סמל השיויו

שש"ס היא מפלגה סוצאליסטית שיויונית? הדורשת שיוויון מלא בהשתמטות מהצבא ובניצול המדינה ובלקיחת כסף לכל הלא עובדים - כ - 85 אחוז ממצביעיה - שיויון מ ל א לכל חבריה?? הערה - מי שלא חבר בה - ראה דוגמא הרוסים - יכול לעשות גטאות או להיות מושמד - דבריו של עובדיה יוסף כנגד כל מי שאינו בדיעותיו: בהמות, נחשים , תיישים, קופים, טילים על הכיף כיפאכ, לרקוד על קברים של יריבים ועוד ועוד הידד למטיפי השיויון הידד!!

שחור הראוה עצמו מלומד

ושולט לא בשפת אימו הערבית - רק אחד כזה יכול להתרברב ולהשתחצן בשפתו המצוצחת אך העלובה כנגד אחרים

*pank

New member
אוהבים טפשים!!!!

עפר אתה לרגליו כבוד יהיה לך אם ידרוך עליך בנעליו האבו-דני משכיל ותרבותי בעוד אתה סתם אפס הסובל מניוון מוחי

אבו-דני

New member
הנה אוהבים/טיפשים בא להתפלש במימי

הביבים ואוללה התגעגעתי לאשכנזי עילג הלשון.. טיפשים אל תברח השאר כאן אני צריך קצת אתגרים רק שאלוני מה לעשות לא אוהב שמתייחס לאחיו האשכנזים/מסכנים אהיה איתך עדין.. שלך האבו...שהתגעגע להוא עם השפם הקטן

אבו-דני

New member
מסכנים..מצוצחת? מלשון צ´חצ´חים/כמוך

הראוה? וואי ווא ווי ווה? יש כאן אשכנזי שיתרגם את מסכנים?

המוסד

New member
אני אשכנזי ובשמחה אתרגם לך את...

העילג-הוא התכוון לומר מצוחצחת מלשון נקייה הבעייה שהוא פשוט...לא נעים לומר לא בדיוק חכם כפי שהוא מנסה להציג את עצמו...

שרוף

New member
המטרה היחידה של עם ישראל

זה להתאחד כדי לגמור ביחד את שלטון הפשע הזה בע´מ. עלינו לצאת להפגנות אלימות נוסח גנואה יום יומיות ולדרוש בתוקף מן הצבא לעלות על הכנסת ולפזרה. הבכיינות שלך היא ילדותית ומטומטמת.איך אתה אומר ואני מצטט "הייתי שמח לו כל אזרחי ישראל היו מתאחדים יחדיו ללא הבדל לאום, דת, השקפה פוליטית וכו... בקריאה לממשלה להקים במהירות האפשרית מתקן להתפלת מי ים אשר יספק מים לצריכה ביתית ולחקלאות, מבלי להיזקק יותר לכינרת " אתה בטח חושב שהם שמים עליך או עלינו. מה שמעניין אותם זה המקורבים שלהם החברות שנותנות להם כסף שוחד בחירות. למעלה מעשרים שנה מתריעים גורמים א פוליטיים על בעיית המים ושום דבר לא נעשה. הממסד הזה הביא אותנו לעברי פי פחת גם חברתית כלכלית ובטחונית. הממסד הזה הוא סרטן ממאיר בלב האומה היהודית צריך לעקור אותו ולא לטפל בו באקמול שאתה מציע.

אור ירח

New member
לפחות אתה מנסה לגעת בשורש הבעיה

אכן הממסד שלנו, הן בתקופת שלטון הימין והן בתקופת שלטון השמאל, לא עשה דבר לפתור את בעיית המים. אני מסכים איתך שכמעט כל הפוליטיקאים, למעט מספר זעום יוצא מן הכלל, דואגים רק לאנשי שלומם. ח"כ ראובן ריבלין הינו רק דוגמה בוטה לדבר מעין זה אך בוודאי שבכל המפלגות יש אנשים כמוהו. אכן יש צורך למצוא דרך להתגבר על הבעיה שהעלתי פה, בכל מחיר, ואני בעצמי כרגע אינני יודע כיצד ניתן לעשות זאת ללא שיתוף הפעולה של הממסד השלטוני.

אבו-דני

New member
מסכימה איתך בכל מילה? מהי הסוגיה

סוגיה הכתובה באותיות קידוש לבנה הרי היא לפניכם על המסך רק לראות ההצגה "...לדרוש בתוקף מן הצבא לעלות על הכנסת ולפזרה". היש לנו זוג חדש פאנק ושרוף פארון? הינתן תקוה מסעירה להמון... שהנה באה להם מלכה מושיעה שבידה כל ההון... שהעם בזיעת אפו בתמימותו ואמונהתו נתן לארמון... הארמון של פארון אופס פאנק? שלכם האבו...ששואל היש עוד מצדדים בממשלו של שרוף ואויטה אופס..פאנק פארון

*pank

New member
אל תבכי עלי ארגנטינה....

אבו נאחס כבר מזמן במרתף העינויים, חבל"ז מה שאני עושה לו, אילו רק הייתם יודעים. ואתה באמת מאמין שהמחנה המאותגר שכלית כלומר מחנה הימין יבין את היתרונות הברורים של שלטון צדק וחוק? כדאי שתענה בטוב לפני שתענה ברע.. כך או כך תענה בין צווחה לצווחה..
שולחת לך תפוז מכני מבטיחה לך שבסופו של דבר לא תוכל להבחין גם באותיות של קידוש לבנה.. ואפרופו קבר אחים.. אדאג שתהיה שם עם עוד כמה ליצנים... (אבל עדיין אוהבת אותך פאנק)

אבו-דני

New member
המחנה המטאלי בעולם דיגיטלי..של P.P.

המחנה המאותגר שיכלית, מחנה הימין.. לעומת המחנה השמאלי-רקובי שצרות רק מזמין.. אותו מחנה גלותי שעבור מרצח הוא לעולם זמין.. עכשו מצאו שני קונילמלים דוגמא לקנאת סוהא-מוחריבין.. שהפכה בחטף שם בפריס את כספיי עמה המשווע לרכושה הבלעדי.. הניתן לפארון, הניתן לפארונית את העדנה שבשימוש כספי-דיקטטורי שלכם האבו...שמתחיל להוציא את כספו מאימת ידיה של P.P =פאנק פארון

למעלה