אני יודע שזה הסוף

מתוסכלי

New member
אני יודע שזה הסוף

אחרי 13 שנה, אני מרגיש אותה נעלמת. אני מרגיש את חומות האינטימיות שלנו מתמוססות. את החסרון במחוות חיבה פשוטות. את העניניות המאפינת כל תכנון סופשבוע. את ההתנהלות המזכירה יותר מכל שותפים לדירה. לא, אנחנו לא רבים. מדי פעם נמלטת לה הערה סארקסטית כזו או אחרת, אבל אנחנו לכאורה במצב אוהב. מוזר בהתחשב בנסיבות. אני גם מרגיש אותו. את המתחרה. באינטואיציה שלי שעבדה תמיד התחלתי להרגיש שהוא שם. במקום העבודה אולי? אני לא יודע. אבל אני יודע בוודאות שהוא שם. אני גם יודע את שמו. והיכן הוא מתגורר. ושם אשתו. הבוקר התקשר החוקר שלי, שאמון על חפירת הרפש. וסיפר לי. החוקר הזה, שעד לפני שבועיים לא ידעתי את שמו הפך לידיד הנפש שלי. איזה אבסורד! היא סומכת על זה שלא אכפת לי. משוכנעת שלא אשים לב למחוות החיזור של ההוא. בונה על השרות הצבאי שירחיק אותי מהבית. מחכה... או שסתם מחפשת ריגושים. לא בגדתי בה. מעולם. לא רציתי שתרגיש את ההשפלה הזו, שאני חש כעת. וזה כואב. אני נלחם. שלושה ילדים וזה לא קל. רוצה להשליך אותה מהבית, אבל ההגיון אומר אחרת. יכול להיות שאוכל לסלוח. אבל האם אוכל לחיות עם חוסר הבטחון הזה? והתמונות. של אינטימיות ברורה עם איש שאני לא מכיר. חיבוקים ונשיקות. מלוניות לשעה במושבים שאיש לא שמע עליהם. הלוואי ואמות. היא לא יודעת. לא מבינה שאני כבר יודע. לא רואה שאני קשוב. מה לעשות עכשיו?

meshi4

New member
לרצות למות? למה?

בודאי שאני מכירה את ההרגשה לרצות למות ברגעי יאוש.אבל ממש ממש לא באמת. האמן לי החיים לפניך.ילדיך זקוקים לך. יש לך הגיון בריא.אתה צריך לשוחח איתה ולומר לה מה שאתה מרגיש ויודע.תקשיב לה.זה שאיכם רבים לא אומר שאין בעיות מתחת לפני השטח.וכדאי להעלות אותם ולשוחח על זה.ויחד למצוא פתרונות. גם אם יקרה הגרוע מכל מבחינתך.תאמין בכוחותיך.אתה לא מתאר לעצמך איזה כוחות יש בו להתמודד ברגעי משבר. מאחלת לך שהדברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר.

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-רוצה להשליך אותה מהבית?

תזהר...זה יכול לעלות לך ביוקר... יש לה זכות לחצי מהרכוש ובנוסף תשלומים ל3 ילדים..עד גיל 18 ! את הכאב שלך לא ניתן לקחת בשום אופן או תרופא אבל עם קצת "ראש פתוח" גישה חדשה תוכלל להמתיק קצת ולבלוע את הגלולה המרה.. "לא בגדתי בה. מעולם. לא רציתי שתרגיש את ההשפלה הזו, שאני חש כעת. וזה כואב"... אז תתחיל! לא חסרות נשים שרוצות קצת חיזורים ! תתחיל גם אתה,אפילו עם איישתו של המאהב... ייתכן שאז ,היא תתחיל לעריך אותך מחדש כגבר ... אישה ששוכבת עם גבר אחר לא רואה את זה כהשפלה...לזה היא קוראת-"אהבה"! לפעמים לשכב עם בעלה היא מרגישה מושפלת! לא תמיד מקבלים את הנאמנות בזוגיות בעין יפה... לפעמים רואים את זה, כחולשה! יוסי

taltalit3

New member
כל כך מזדהה איתך....

אני גם הייתי שם, בעצם אני עדיין שם, באותו המקום שאתה נמצא בו ( בלי החוקר). אבל אני גם יודעת שהיא שם... וגם קרועה בין הבית והרצון לשמור על השלמות למען הילדים ולמען... לא יודעת , בעצם אין למען מה כי אחרי שנפגעים כבר אין על מה לשמור ואולי גם לא כדאי אפילו לא למען הילדים. אבל זהו תהליך שעוברים עד שמגיעים להחלטה וזה לוקח זמן.הזמן הוא טוב כי הוא מרפה ובונה אותנו מחדש. אני כבר הגעתי להחלטה ואני יודעת שלא אוכל להמשיך ולחלוק את חיי עם מי שבגד באמוני, למרות כל המכשולים שבדרך. עדיין לא נרפאתי ועדיין לא נבניתי מחדש אבל אני יודעת שגם זה יגיע וזה גם משהו ! לפני חודש הייתי בטוחה גם כמוך , שאמות. היום אני יודעת שאני לא אמות אני אחיה ואחיה טוב ובלעדיו. למעני למען ילדי ולמען כל אלו שאוהבים אותי ! אל תיגרר לזה, האמן בעצמך ותוציא הכל החוצה . אל תהסס לפנות לאנשי מקצוע בתחום , זה עוזר - מניסיון ! תהיה חזק, ממני בידידות טל.

בת 1000

New member
עכשיו...לקחת אותה לשיחה...

להבין למה. למה אשה עם 3 ילדים ובעל מרגישה כל כך רע,כל כך מוזנחת,כל כך לא מחוזרת, כל כך לא חשוקה,כל כך לא מוערכת,כל כך.....לא! שהיא מוכנה לחפש אינטימיות לרגע,התרגשות לשעתיים,מילים מזויפות שלרוב אין מאחוריהן כלום. שהיא מוכנה להתחבא להסתתר לשקר. יש משפט חכם שאומר..כשאשה בוגדת, הבעל אשם. ואתה? עשית כבר חשבון נפש?

למה

מצטרפת לבת 1000. למה היא שם? מה גרם לה לחפש משהו אחר? מישהו אחר? מה חסר לה? מה גרם לה להרגיש מרוקנת ומשום כך למלא עצמה במקום אחר? קראת לעצמך מתוסכלי. חשבת על כך שאולי גם היא מתוסכלת? שאולי משהו רע בחייה והיא מנסה להיטיב עם עצמה דרך מישהו אחר? כתבת עליה. תארת שלב מתקדם של התהליך. הוא התחיל מתישהו, יש לו שורשים, יש כנראה גם סיבות. אתה יודע מה הן? כתבת עליה. ואיפה אתה?

seeyou

New member
מה גרם לה לחפש משהו אחר?../images/Emo67.gif

מה זה חשוב? היא עושה דבר שלילי, לא מתחשבת בשותף לחיים ולא בעתיד הילדים מה זה חשוב אם היא לא קיבלה אורגזמה מבעלה או לא קיבלה פרחים לשבת! לא טוב לה? או יש לה אהבה אחרת שתקום ותלך...לכול הרוחות מצידי! אין לה שום הצדקה או הקלות למצבה הגופני-רגשי. לא מסתדרים בחיים אפילו אחרי מספר שנים,עם או בלי ילדים אז לפרק את העסק-עם או בלי לחיצות יד! הכוונה ,משני הצדדים של העסקה.

אתה יודע יוסי,

עם כל ההערכה העצמית העצומה שלך, עם כל הידע הנרחב המעמיק המאד חד משמעי שיש לך על כל העולם, אני מרשה לעצמי להאיר עיניך ולומר לך, שבכל זאת, יש כמה דברים שאינך יודע או מבין בקשר לאשתו (של העולם). מעולם לא היית אשה. אמירות הקצה שלך לפעמים מעידות על חסר מאד גדול בידע לגבי התהליכים עצמם (תהליכים שעוברים על נשים). אפילו שיש לך אחת כזאת בבית. תרשה לי רק להעיר על תחושה מאד ברורה של תסכול שאני (בהדגשה - אני!) חשה מקריאת חלק גדול מהתגובות והאמירות שלך. קרדיט הוא דבר שמקבלים, לא לוקחים. חג שמח.

seeyou

New member
תהליכים שעוברים על נשים?

דברי עלי בגובה העיניים- מוכן לקבל כול דעה יחסי מין הם לא רק הצד הפיזי כמה שהצד הרגשי מוכן רגשי לקיים מין עם זונה,אשר עומדים אצלה בתור -מאשר עם איישתי במקרה שבגדה בי פעם אחת! זה מעיד על חוסר בידע? לצורך העניין לימוד ישפר את הנעשה? כתבתי שאם הוא-הגבר הנבגד מסוגל לקבל "נשואיים פתוחים" זאת הבחירה שלו! ישנם גברים-גם אצלי בעבודה היו הצעות כאלו של החלפת זוגות טיול משותף-מסיבה....האם זה רע? ייתכן שזה טוב לשני הצדדים אם מבחינה רגשית הם שלווים. מה שלא יהיה אם נסכים או לא לא חייבים לריב! לכול אחד יש את ההגיון שלו.. keep smiling יוסי נ.ב התשובה שלי היה ברוח קרבי בגלל שבא מצד הגבר... חג שמח

בת 1000

New member
אני קצת מקנאה ביוסי...

נדמה לי שקל מאוד לחיות, כשהכל ברור, כשאין ספקות,אין לבטים, אין גוונים. הכל שחור או לבן, אין אפור. אין נישואים שנשארים תלויים רק כי אין לאן לברוח, אין ילדים שצריך להתחשב בהם, אין אילוצים, אין הנחות, אין הקלות. אשריך יוסי.

seeyou

New member
אין אילוצים, אין הנחות, אין הקלות.?

בגדול את צודקת אך החיים מתנהלים אחרת ממה שרוצים-חושבים-מתכננים... הבגידה בעיניים של הבעל היא חמורה מאוד - פי 1000 מונים מהפרוש של האישה! את שואלת האם הכל שחור או לבן? אין חצי הריון! פעם היו סרטיים איכותיים בשחור לבן עם הטכנולוגיה של ימינו הוסיפו צבע....זה משנה את האיכות? אני לא דוגל בקיצוניות של אף צד חג שמח יוסי

lilki

New member
בת 1000 יקרה

אני נאלצת לא להסכים איתך, למרות היותי אישה ולמרות שאני יודעת כמה גברים יכולים להיות לא שם בשבילנו, אך נראה לי שאת ממהרת לקפוץ למסקנות ולחרוץ גורלות. אני ממש לא בטוחה שכאן הוא המקרה עליו את מדברת ונראה שאולי את משליכה כאן דברים מנסיונך האישי או סביבתך הקרובה... הסקת מסקנות מבלי ששאלת אותו על יחסיהם. אני מכירה נשים שיספרו על יחסים מצויינים עם הבעל ועדיין על סיפורים מהצד או שקרה להם שהתאהבו בלי שהתכוונו. וגם אם נניח שאת צודקת, אם כל הנשים שלא היו מרוצות מהיחס של הבעל שלהן היו בוגדות, איפה היינו?! חוסר שביעות רצון זו ממש לא עילה ללכת לבגוד, בעיקר כשהיא לא השמיעה כנראה כל טרוניה כלפיו אם הוא כ"כ מופתע ולא נעשה כל ניסיון אמיתי לבדוק האם יש כאן סיכוי לשינוי. רק אחרי שכלו כל הקיצים, ניתן לשקול את האפשרויות מחוץ למסגרת הנישואים וגם זה משהו שאני מתקשה לקבל אותו.

בת 1000

New member
בהחלט...מנסיוני האישי וסביבתי...

לא כל אחד מאיתנו כותב משם? מהמקום האישי שלו? את האמת שלו? ובהמשך כשאת כותבת על נשים ויחסים מצוינים עם הבעל, תרשי לי לצחוק. אשה שיש לה יחסים מצוינים עם הבעל, לא תבגוד! בתור אשה את יודעת שאת הטרוניות שלנו אנחנו משמיעות,בדרכנו. לא תמיד הן מובנות לצד השני, זה נכון. לא תמיד הוא קשוב, לא תמיד הוא נכון או מסוגל לשמוע אותן, אבל הן שם. וזה שמר מתוסכל לא השכיל לשמוע אותן, לא בהכרח אומר שהן לא הושמעו. ויותר מזה, לעיתים הוא-קרי הגבר- מעדיף לא לשמוע,זה נוח יותר. ואחרי הכל, אשתו?? היא תבגוד?? ביננו, היא הרי כבר לא נראית מי יודע מה, אחרי 3 לידות, מה היא איזו פרגיונת צעירונת שגברים מסובבים אחריה ת'ראש ברחוב? שיבין האדון המתוסכל, המין זה לא העיקר, אצל נשים. זו המילה הטובה, ההרגשה שאת מושכת, שאת נחשקת שאת מרגשת שאת מצחיקה שאת סקסית שאת חכמה שיש לך מה להציע, שיש לך את זה.עדיין. הסקס הוא רק הדובדבן,הוא בהחלט לא כל הסיפור. אני חוזרת ואומרת, בדוק את עצמך מתוסכלי, אני בטוחה שתמצא שזה לא קרה ככה פתאום, היו סימנים מוקדמים. זה אתה שלא הבחנת בהם.

lilki יקרה...

האם את רווקה בת 25 כפי שכתוב בכרטיסך? ובכל מקרה, מכיוון שאין שום תאור של השתלשלות הדברים פרט לתוצאה הסופית שלהם (כרגע) את צודקת, אין אפשרות לדעת בוודאות. בכל זאת נדמה לי, שגם בת 1000 וגם אני מגיבות מתוך ניסיון אישי וסביבתי לא מועט.

s h o o s h a

New member
תהיה קשוב לעצמך

עכשיו, כשה'ממצאים' בפניך, הגיע, כנראה, הזמן לחשבון נפש שלך עם עצמך. מה אתה רוצה? אבל באמת תסתכל אל תוך עצמך ואל נבכי נשמתך ותברר אתך את עתיד העתיד. לשקם? אז תדבר אתה. 'תיידע' אותה שאתה יודע. אבל ממקום שמוכן לנסות ולסלוח ולבנות ולהיבנות מחדש. לארוז חבילות וללכת איש איש לדרכו? תדבר אתה. 'תיידע' אותה שאתה יודע. ולא ממקום מאשים אלא ממקום שאומר שנגמר ואין דרך חזרה. תסתכל אל תוך עצמך ואל נבכי נשמתך ותברר אתך את עתיד העתיד. תהיה קשוב אליך

seeyou

New member
לנסות לסלוח לה../images/Emo8.gif

פעם גנב -תמיד גנב! לא מאמין שזה הגבר הראשון שהיא בוגדת בך. אני הייתי מבקש אפילו בדיקת DNA לילדים- אי אפשר לדעת לפי הסיפור ,מי האב האמיתי.

../images/Emo7.gifהחזרת אותי לאחור חבר

כואב את כאבך גם אני אמרתי לעצמי הלואי ואמות היום לאחר יותר משנתיים אני במקום אחר לגמריי מנסה לבנות מחדש מנסה לסלוח(גם לעצמי) מנסה להבין החיים יפים מדיי האמן לי חבר יש לך 3 מלאכים הם שווים את הכל יש לך ויהיו לך חברים שיאהבו אותך השלב הבא: לשבת ולפתוח את כל הקלפים לראות לאן הולכים הלאה יש לך את האפשרות לפתוח בחיים חדשים(לא כל אחד מקבל את ההזדמנות הזאת) ויש לך אפשרות לתקן את הקיים(כמובן אם היא תרצה) בכל מצב............. תמיד יש את האפשרות להמשיך הלאה ולנסות לשפר ולהנות מהצפון לנו בעתיד העיקר הוא איש יקר......... לחשוב חיובי בהצלחה הזאב (אני פה למקרה ותצטרך עזרה או יעוץ אשמח לתרום מנסיוני האישי)

למעלה