אני חי בשקר

Unflushable

New member
אני חי בשקר

שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה: אני נער דו-מיני. אני מדבר כזה פתוח ואומר דברים בוטים לידידיף אבל אני תמיד אומר שאני מדבר סתם שטיוית ומכחיש. זה בגלל שמצד אחד אני פתוח, מצד שני אני לא בטוח מה תהיה תגובת כולם. נגיד חברי הטוב ביותר, שסיפרתי לו על מערכת יחסים של שנתיים עם נער בגילי, סיפר לאחת שאני מאוהב בה את זה והרס לי את סיכויי איתה. מה אתם מציעים? תודה מראש.

little bony

New member
המ.. שאלה..

מה קשור חיי בשקר? ומה הקשר בין זה שאמרת לו שהיה לך קשר אם בן לבין זה שהוא אמר למישהי שאתה אוהב אותה..?

resputin

New member
הממ.

אני מניח שהשאלה שלך היא האם לצאת מהארון בפני החברים שלך, ועל כך אענה- תחילה, כל מקרה לגופו. אם אתה לא רוצה שכולם ידעו, אתה צריך לבחור את קבוצת החברים שלך שלדעתך כן יקבלו אותך, וכן חשוב לך שידעו <חברים טובים>, ויתמכו בך, ולהם תספר. משם, תגדיל את מעגל היודעים עד שלבסוף כולם ידעו. אם אתה פתוח, ומדבר עם חברים שלך על נושאים ליברלים או נועזים, אתה תוכל כבר לדעת מה תהיה תגובתם -אולי לא המדוייקת לחלוטין, אבל בהכרח תוכל לדעת לאן נושבת הרוח. לדוגמא, אם תספר להם על מקרה שקשור בהומוסקסואליות, והם יגיבו לעיניין ולא יתבטאו בצורה הומופובית, כבר תדע שהקרקע מוכנה לספר, שהם לא הומופובים והתגובה תטה לכיוון החיובי. אם ההפך הוא הנכון, אני הייתי שואל את עצמי אם אני רוצה לגלות להם, ומניח שאענה לעצמי שכן כי הם חבריי, ואספר להם לאט לאט -למרות שהתגובה שלהם יכולה להיות סיום הקשר ביננו. אם אתה פתוח, והם פתוחים, והקרקע מוכנה, והתגובות לפי תחזיות יטו לטובה, הייתי מציע שתספר להם.. תמיד יותר נוח כשיודעים. כמו שאמרתי קודם, כל מקרה לגופו. במקרה של הידיד הזה שלך, הסיפר לבחורה שאתה מאוהב בה הייתי מציע שתבדוק את האמינות שלו. שאילת השאלות זה קרה רק הפעם? הוא אדם שיודע לשמור סוד? יש לו פה גדול? באמת הכרחי לספר לו אם יש לו בעיות עם שמירת סודות, כשאתה רוצה להשאר חלקית בארון? תעזור, לפי התשובות הייתי מציע שתפעל, ובלי קשר לנזוף בו קשות על היציאה הזו, זה בהחלט לא במקום שהוא יספר לאנשים דברים שאתה אומר לו בארבע עיניים. אם התכוונת למשהו אחר ופספסתי, תכוון אותי, ואנסה לעזור לך עוד.
בהצלחה.

Unflushable

New member
תודה רבה, רספוטין

החברים הטובים באמת שלי יודעים, כי הם צריכים לדעת, וגם ההורים ואחותי, אבל אני לא יודע אם אני מסוגל לךעמוד מול כל החברים או המכרים שלי ולהגיד את זה. שתי דוגמאות: מספר לידיד שלי שאני ו**** הולכים לקיים היום יחסי מין. הוא שואל מי זה ****, אני אומר שזה מישהו שהמצאתי, וכששואלים אותי למה אני מתנהג בצורה שההומופובים קוראים לה הומואית, אני אומר שזה בשביל שנשים ינסו "להחזיר אותי לארון". דוגמא שנייה הרבה יותר גרועה. במצעד הגאווה, כשרק התכנסו בכיכר רבין, ראיתי ילד בן 12 מהבי"ס שלי, והוא שאל אם אני הומו, אז התחלתי להגיד "לא,לא, מה פתאום, איכסה הומואים" אז הוא שאל מה אני עושה פה ואמרתי שאני סתם מסתובב פה. בנוגע לחבר שלי, הוא החבר הכי טוב שלי, אז קשה לי לכעס עליו, ומילא לא היה לי סיכוי עם שאתי, אבל אני ייזהר. נ.ב. אחרי מחשבה רבה אמרתי לאחד החברים הכי טובים שלי שאני הומו, ופחדתי שהוא לא יירצה להיות חבר שלי יותר, ופתאום גיליתי שהוא גם הומו, אז זה בעצם רק עזר ליחסים שלנו.

resputin

New member
המממ... Version 2.0

אם החברים הטובים, המשפחה וכל מי שבאמת חשוב לך יודע כבר, אני לא חושב שאתה צריך לעמוד מול כל החברים\מכרים שלך ולספר להם רישמית וחגיגית, שאתה הומו. אני חושב שעכשיו שכל מי שחשוב יודע, אתה יכול להתנהג כמו עצמך ומי שידע, ידע -ומי שלא, לא. אל תצא מגדרך בשביל שכולם ידעו, ואל תסתתר, פשוט תחיה את החיים. את שתי הדוגמאות שלך, לא הכי הבנתי. הבנתי את המקרים, ואני יכול לומר שאתה והפה <הגדול?> שלך מכניסים אותך לפלונטר ובעצם גורמים לבעיות. עם תקח עוד שניה אחת של מחשבה, ותתכנן את מה שתאמר, התוצאות יהיו הרבה יותר טובות. לדוגמא: -למה אתה צריך לספר לידיד שלך שאתה ו**** הולכים לשכב היום? מה עיניינו מה הולך לך בין הסדינים ומתי? אתם מתאמים לו"ז? כששואלים אותך שאלות סטייל "למה אתה מתנהג באופן שהומופובים מחשיבים כ'הומואית'?" אתה יכול לענות שאתה הומו, שככה אתה, או שאר תשובות שלא בהכרח יעוררו פרובוקציות או יגררו עוד שאלות טיפשיות לא פחות. -כשאותו הילד בן ה12 שאל אותך "אתה הומו?" יכולת לענות ב"כן" או ב"לא". ה"אני? לא.. הומואים, איכס הומואים" היה מאוד לא במקום. הוא שאל שאלה פשוטה, תענה תשובה פשוטה- למה להכניס את הרגל שלך לפה? לומר דבר כמו "הומואים איכסה" באמצע מצעד הגאווה, זה המשפט הכי.. "?!" שיש. אם היית עונה ב'לא', והוא היה שואל "ומה אתה עושה פה, אם אתה לא הומו?" היית יכול לומר שאתה אומנם סטרייט, אבל גיי פרנדלי <וזה במידה ולא רצית לספר לו שאתה הומו, הבחירה היא שלך> -כמו שליש מהאנשים שהיו במצעד הזה. לסיכום, עצתי היא שתתכנן את מה שאתה הולך לומר ולא תירה את מה שמגיע קודם, קצת טאקט יכניס הרבה יותר טעם לדברים, וקוטל כאבי ראש יותר חזק מכל נורופן. בקשר לחבר, הייתי אומר לך שההפך הוא הנכון. בגלל שהוא החבר הכי טוב שלך, היית צריך להקשות עליו. -אצלי, זה לא היה עובר בשתיקה. לפחות לשטוף אותו בשביל שלא יעשה את זה להבא. דבר איתו, ליתר בטחון.

תראה קודם כל כדאי שתחליף חברים!

אם אותו בחור היה באמת חבר שלך הוא לא היה מספר לאף אחד עליך! אני הומו אבל לא בדיוק מוצהר וידידות טובות שלי שיודעות לא יספרו על זה לאף אחד כי אני חשוב להן מספיק והן מבינות את הבעייתיות ואת המניעים שלי! אני מתישהו חושב לספר לכולם אבל לא בתיכון אני צריך להתבשל עם ההחלטה! אבל עזוב אותי מדברים עליייייךךךךךךך אז ככה תמצא לך אנשים שאתה סומך עליהם באמת כאלה שיאהבו אותך בלי תנאים!!! אל תשכח חמוד דו מיני זה רק שלב זמני בבירור הזהות המינית מתישהו תהיה לך העדפה לאחד מהצדדים למרות שיכול להיות שלמרות ההעדפה המסויימת עדיין תמשיך להימשך לשני הצדדים!!! ואני גאה בך על הקשר עם הנער במהלך שנתיים! עלה והצלח!!!!!!!

Unflushable

New member
תודה שוב

אני באמת צריך להפסיק להיות כזה מפוחד. בנוגע לזה שאמרתי לו שאני ו**** הולכים לקיים יחסי מין, הוא שאל מה אני עושה היום אחרי בי"ס. ואין על מה להיות גאה, זה היה מבוסס בעיקר על סקס

resputin

New member
אז...? אתה חייב לומר לו את *זה*?

"אני הולך לקניון עם...","אני הולך ל... עם...". לומר לו עם מי אתה נפגש, למי אתההולך, מי בא אלייך- מה זה עיניינו שאתה הולך להזדיין אחרי בית ספר, ולמה לך לו אם זה יביא שאלות טיפשיות\לא במקום מצידו אח"כ.? ושוב, טאקט..

למעלה