המממ... Version 2.0
אם החברים הטובים, המשפחה וכל מי שבאמת חשוב לך יודע כבר, אני לא חושב שאתה צריך לעמוד מול כל החברים\מכרים שלך ולספר להם רישמית וחגיגית, שאתה הומו. אני חושב שעכשיו שכל מי שחשוב יודע, אתה יכול להתנהג כמו עצמך ומי שידע, ידע -ומי שלא, לא. אל תצא מגדרך בשביל שכולם ידעו, ואל תסתתר, פשוט תחיה את החיים. את שתי הדוגמאות שלך, לא הכי הבנתי. הבנתי את המקרים, ואני יכול לומר שאתה והפה <הגדול?> שלך מכניסים אותך לפלונטר ובעצם גורמים לבעיות. עם תקח עוד שניה אחת של מחשבה, ותתכנן את מה שתאמר, התוצאות יהיו הרבה יותר טובות. לדוגמא: -למה אתה צריך לספר לידיד שלך שאתה ו**** הולכים לשכב היום? מה עיניינו מה הולך לך בין הסדינים ומתי? אתם מתאמים לו"ז? כששואלים אותך שאלות סטייל "למה אתה מתנהג באופן שהומופובים מחשיבים כ'הומואית'?" אתה יכול לענות שאתה הומו, שככה אתה, או שאר תשובות שלא בהכרח יעוררו פרובוקציות או יגררו עוד שאלות טיפשיות לא פחות. -כשאותו הילד בן ה12 שאל אותך "אתה הומו?" יכולת לענות ב"כן" או ב"לא". ה"אני? לא.. הומואים, איכס הומואים" היה מאוד לא במקום. הוא שאל שאלה פשוטה, תענה תשובה פשוטה- למה להכניס את הרגל שלך לפה? לומר דבר כמו "הומואים איכסה" באמצע מצעד הגאווה, זה המשפט הכי.. "?!" שיש. אם היית עונה ב'לא', והוא היה שואל "ומה אתה עושה פה, אם אתה לא הומו?" היית יכול לומר שאתה אומנם סטרייט, אבל גיי פרנדלי <וזה במידה ולא רצית לספר לו שאתה הומו, הבחירה היא שלך> -כמו שליש מהאנשים שהיו במצעד הזה. לסיכום, עצתי היא שתתכנן את מה שאתה הולך לומר ולא תירה את מה שמגיע קודם, קצת טאקט יכניס הרבה יותר טעם לדברים, וקוטל כאבי ראש יותר חזק מכל נורופן. בקשר לחבר, הייתי אומר לך שההפך הוא הנכון. בגלל שהוא החבר הכי טוב שלך, היית צריך להקשות עליו. -אצלי, זה לא היה עובר בשתיקה. לפחות לשטוף אותו בשביל שלא יעשה את זה להבא. דבר איתו, ליתר בטחון.