אני חייב לפרוק מטען

תחליף ניק ל: מאמין אוהב דת או ל;

צדיק יסוד עולם. או למשועמם וזיפן או לשקרן ורמאי או ל: מחבר סיפורי סבתא או ל: חכם מחכמי חלם או אם אתה רוצה תפנה אלי יש לי עוד אופציות... ד``ש לירון ידען. לדלאי למה. ולחז``ל (חכמנו זכרונם לברכה... ) גם לפסיכיאטר אבל על זה נדבר אח``כ...

spaceboss

New member
אתה חי בסרט

"הייתי אצל הדלאי למה הוא אמר לי לחזור להיות יהודי וששם האמת," יש לי כבוד לדלאי למה, ואני בטוח שהוא אמיתי לעצמו מספיק כך שאם הוא מאמין שהאמת ביהדות הוא היה מזמן מתגייר. דגים מה? אני לא יודע מה זה הדגים הזה? אנשים ידענים כאן בפורום, אנא הסבירו לי. זה קשור לדג של ישו?

isackris

New member
למען האוביקטיביות,

לא שאני מאמין לכל מילה שכתובה שם, אבל דעת אמת גם לא תורה משמים בשבילי.

whitewidow

New member
ולמען הסר ספק

אני חושבת שאתר דעת אמת הוא קישקוש פתטי. הבאתי את הקישור רק כשירות לציבור הקדוש.

uri80

New member
../images/Emo6.gif הטרול הכי חמוד שהיה לנו לאחרונה

מה אגיד לך? אותי שכנעת.
מחר אני חוזר בתשובה, מחר. (בקשר לדגים-מיעץ לך לאכול אותם במקום להתווכח עליהם. טעים יותר. בקשר ל"כתבתי פה פעם" - לא לימדו אותך שלשקר אין רגליים? הניק שלך נפתח רק החודש -אוגוסט 2006) לפחות נתת לי דקה וחצי של חיוך בריא. בימינו גם זה משהו.

24 CTU

New member
מענין

אתה יודע אתה מענין מאוד,אני יכול להאמין לך שהדלאי למה דיבר איתך,אני יודע שהוא מאוד אוהב לדבר עם יהודים,ובקשר לניק אני מבין שפעם היה לך ניק דומה ולא זכרת את הסיסמא שלו,אבל מה כל הדגים האלה,אני לא יודע עד כמה הידען הזה אמיתי או לא,אני רק יודע שב24 שעות האחרונות הוא קיבל רייטינג מכל חברי הפורום,פשוט מדהים,אני מסכים אותך שהדברים שהקדמונים אמרו יש בהם הרבה אמת,אני אישית גם סובר שדברי חכמים והתפיסות המדעיות שהם דיברו עליהם,לא קשורים לענין של לצאת בשאלה,אתה נשמע טיפוס מאוד מענין.אשמח לשמוע מה התקדם איתך.ואני רק רוצה לומר כמה מלים לחברי הפורום,יש לכם לשון ארסית,אתם מנסים לעקוץ בן אדם כמה שרק אפשר,זה רמה של אינטלקטואלית או שזה רמה של גנון,הרעיון של הפורום,הוא לעקוץ אנשים,או להתייחס אליהם בצורה יפה ובגרותית,רק סיגנון הדיבור של חלק מהחברים גורמת לי הרגשה,שמדובר בכמה בחורי ישיבות שבמקום להביא ביד מול התלמוד,הם מתכתבים בפורום.קצת רצינות לא תזיק.

24 CTU

New member
מה אתה רוצה?

תגיד לי מה אתה דפוק בראש מה אתה רוצה?

justchip

New member
שתביא ביד מול הגמרא

טוב שאתה מעיר לאנשים אחרים על הסגנון דיבור, ואם לא נאה המקום בעינייך...

admor

New member
הרעיון של הפורום הוא תמיכה

ביוצאים בשאלה. אחד כמוך וכמו "הכופר" באמת תומכים בנו.אתם מזכירים לנו למה אנחנו ממש לא רוצים להיות כמוכם. תודה תמשיך לכתוב כאן.

admor

New member
אייי איזו מסכנה ../images/Emo24.gif

לכי רוצי לאורטופד!!! יש כמה מסגיסטים מדופלמים שראיתי במפגש האחרון. <אדמור תומך>

admor

New member
אני כאן

לא מבטיח כלום בקשר למסאג' נדמלי שדסדס אמורה לחזור בימים הקרובים.

למעלה