אני חייב לפרוק מטען
לכל חברי החברות הצאט אלו שזוכרים אותי ואלו שלא,רציתי רק לומר,מאז שיצאתי,עברתי הרבה,הייתי בהודו חיפשתי את אלהים ולא מצאתי,הייתי אצל הדלאי למה הוא אמר לי לחזור להיות יהודי וששם האמת,לא האמנתי כבר 3 שנים שאני בחיפושים,חברה זה קשה לי לומר את זה,אבל אני חושב שאני חוזר לדת,למרות שאני עדין לא שלם עם זה,אבל כל תהפוכות הנפש שעברתי,ומטען השנאה שהיה לי כלפי הדת,עם כל זה,אני חושב שזה לא קשור,אני חושב שיש אמת בדת,אני הכופר הגדול תהיה אי פעם בפורום הזה,זה שאמר שאלהים זה יישות דימיונית של כמה חולי נפש,אני טעיתי,אני מודה,ואני אומר לכל החברים,אל תכעסו עלי,תאמינו לי שלא הייתי בשום סמינר,ואף רב לא השפיע עלי,פשוט זה בא מתוכי,קשה לי מאוד עם כל זה,בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים,זה כל כך קשה להתמודד עם כל זה,ודרך אגב,הייתי ויכוח אחד מול אחד מול ירון ידען(דעת אמת למי שמכיר)ויש הרבה תשובות שהוא לא ידע לענות לי,וגם בנוגע לדגים שהוא אמר הוא הודה לי בעצמו שלא זה לא מדויק מה שהוא אמר,יצא מכל הויכוח שכל מה שחזל אמרו זאת אמת לאמיתה,אני יודע שיש פה כאלו שיכעסו עלי,אבל אני מרגיש שכולכם כמו משפחה שלי,עזרתם לי בזמנים שאף אחד לא השתין לכיוון שלי,אני משתף אתכם במה שעובר עלי,אם מישהו יודע מה להגיד לי ואיך לצאת מהדילמה הייתי מודה לו...או לה...בתודה.שי (שמרל לשעבר).עד היום צוחקים על השם החסידי שלי....כבר שכחתי איך נראה שבת,פסח,כיפור,כבר שנים שאני לא בסרט.