אני חייב לפרוק מטען

boten d

New member
למה הוא לא שינה?

השאלה היא למה הניק נפתח באוגוסט 2006?

פנדיאני

New member
וואלה

אז אם עד עכשיו פקפקתי באמינותו של האיש, עכשיו שהעלית את הנקודה הזאת, אני בטוח במליון אחוז: טרוווווווווווווול!!!

תנקה את הראש מאלוהים

זה הכל בעיה נפשית שהמצפון שלך מעיק עליך אם תחשוב שמה שחינכו אותך לא קיים ותפסיק לנסות לחפש את זה שזה כן קיים הכל יבוא על מקומו בשלום!

uri80

New member
את חושבת שיש להם מטה? ../images/Emo12.gif

ומה הם עושים שם? מתכננים מה לעשות בכל יום? "אז מה נעשה היום מוח? (סליחה, נויגרשל) מה שאנחנו עושים בכל יום, פינקי (סליחה, אמנון). מנסים להשתלט על העולם. (ובדרך גם לעשות צחוק מעצמנו בפורום יוצאים בשאלה תחת ניקים מוזרים כמו "כופר שונא דת" או "CTU 24") "

uri80

New member
נולדתי ציני.אלה רק גורמים לי להוציא

את זה החוצה.

Le Fay

New member
מטות. ולדעתי זה היה בלון ניסוי.

עילג ומגוחך ככל שיהיה המנסח, הוא עשה שימוש מחושב במרכיבים שנועדו לעורר אמון ולהנמיך הגנות.

ephi79

New member
אני חושב שהוא פשוט העתיק ממקומות

אחרים.. אין שם שום דבר מקורי.

Le Fay

New member
מקווה שאתה צודק, כי יותר נוח לי

לסבור שהפורום לא משמש שלב מועיל בפס הייצור לסוחרי נשמות (ואל דאגה, תיאוריות קונספירציה חלופיות יש לי למכביר
אם יחסרו לי פעם, תמיד יכולה להיעזר באורלי קסטל-בלום).

uri80

New member
כל קשר בין "שימוש מחושב" לתגובות

שראינו לעיל מקרי בהחלט. השימוש ב-CTU24 ש"מבין איך הוא יכול היה לשכוח את הסיסמא לניק הישן שלו" אפילו מצחיקה הרבה יותר. שככה יהיו כל המחב"תים שלנו. חסר לנו איזה לוח מטרה לחיצים לפעמים.

../images/Emo45.gif

וזה הזמן להזכיר: בפעם הבאה שמגיע חביתוש ועולה לכם על העצבים, זכרו! חלקם עושים עבודה קודש! >ספל חמאה מעריכה יצירתיות<

24 CTU

New member
אם נראה לכם

שאני יבוא להחזיר אותכם בתשובה.אתם טועים,אם אתם חושבים שיש לי בעיה אתכם אתם טועים,אני פשוט לא מבין מה התלבשתם עלי,ומה הקטע שלכם,לבוא ולפגוע בי אישית,ממש תודה.לפחות בדת אלהים מסביר לך מה עשית שנכנסים בך.

מה זה החרטה הזה?

לכל חברי החברות הצאט אלו שזוכרים אותי ואלו שלא,רציתי רק לומר, מאז שיצאתי, עברתי הרבה, הייתי בהודו חיפשתי את אלהים ולא מצאתי, הייתי אצל הדלאי למה הוא אמר לי לחזור להיות יהודי וששם האמת, לא האמנתי כבר 3 שנים שאני בחיפושים, חברה זה קשה לי לומר את זה, אבל אני חושב שאני חוזר לדת, למרות שאני עדין לא שלם עם זה, אבל כל תהפוכות הנפש שעברתי, ומטען השנאה שהיה לי כלפי הדת, עם כל זה, אני חושב שזה לא קשור, אני חושב שיש אמת בדת. אני הכופר הגדול שהיה אי פעם בפורום הזה, זה שאמר שאלהים זה יישות דימיונית של כמה חולי נפש, אני טעיתי, אני מודה, ואני אומר לכל החברים, אל תכעסו עלי, תאמינו לי שלא הייתי בשום סמינר, ואף רב לא השפיע עלי, פשוט זה בא מתוכי, קשה לי מאוד עם כל זה, בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים, זה כל כך קשה להתמודד עם כל זה. ודרך אגב, הייתי ויכוח אחד מול אחד מול ירון ידען (דעת אמת למי שמכיר) ויש הרבה תשובות שהוא לא ידע לענות לי, וגם בנוגע לדגים שהוא אמר הוא הודה לי בעצמו שלא זה לא מדויק מה שהוא אמר, יצא מכל הויכוח שכל מה שחזל אמרו זאת אמת לאמיתה. אני יודע שיש פה כאלו שיכעסו עלי, אבל אני מרגיש שכולכם כמו משפחה שלי, עזרתם לי בזמנים שאף אחד לא השתין לכיוון שלי, אני משתף אתכם במה שעובר עלי, אם מישהו יודע מה להגיד לי ואיך לצאת מהדילמה הייתי מודה לו...או לה... בתודה. שי (שמרל לשעבר). עד היום צוחקים על השם החסידי שלי....כבר שכחתי איך נראה שבת, פסח, כיפור, כבר שנים שאני לא בסרט. >ספל חמאה מואסת בגולשים מהפלאפון ובמחופשים (כל אחד בנפרד ושניהם ביחד)<

קדושה!

מה כבר אני יכולה להגיד למישו שדיבר עם המקבילה לאלוהים (או מאיזשהי סיבה שלא תהיה בעינה זכה הדלילמה לזריקת שם), ובמשך שלוש שנות חיפוש טרם מצא תבונה? בסוף גמו ימות... >ספל חמאה עם ציפיות נמוכות מראש משכאלה<

ומילה לאדיוט

תשמע, אני מסכימה עם ההוא, אני אומרת לך: תאמין! אלוהים, ישות רוחנית נשגבת, אהיה אשר אהיה, אוג'אס (הדלילמה בטח סיפר לך מה זה), הרוח הגדולה, משלא יהיה, תבחר ותאמין. אגיד לך יותר: תשקיע, ותגיד לי איזה זרם ביהדות אתה, כי אומנם אתה יחיד ומיוחד, אבל לא המצאת שום דבר חדש, אז תתטרח ותמצא בחיפושיך עוד אנשים כמוך, אני יכולה להתחייב, כאן ועכשיו, שיש כאלה. אבל אתה עצלן ואדיוט, לא בא לך לחקור את השקרים שאתה מאכיל את עצמך ולהודות בפניך שנוח לך לינוק את אותם זיוני השכל כאילו היו ספגטי ארוך עד אין קץ. עשה כמצוות הגדול, חזור לשורשים, והאמן! אגב, תרגיל טוב לבדיקה: מעשיות חזל, אלה של בטחון בהשגחה, אחלה מעשיות, קרא ותראה איך זה עובד בשבילך. (אותי זה משעשע) ושיהיה לך לגמרי ברור: יצורים חיים נחותים כמו צמחים אינם יכולים לחיות ללא אמונה, לא כל שכן יצורים חיים נחותים כמו בני אנוש (צמחים [וגם חיות] פשוט מביעים את זה אחרת, תאמין לי [או לא]). אמונה היא דבר חיוני. (השאלה במה) >ספל חמאה סקפטית<

למעלה