תתקעו אותי בחבית רדיואקטיבית,לא משתמט.
תסלחו לי,אבל חרא של מדינה לא,ובהחלט לא חרא של צבא. נכון שמדינה והצבא שלנו לא מושלמים,אלב תסתכלו סביבכם,למשל קחו את אמריקה,המדינה הכל כך מוערצת,המשכורות גבוהות,המחירים נמוכים,הם מקבלים משכורת,והולכים לבזבז אותה על ארוחה במק'דונלדס,הם מייצרים את כל הריאלטי,שכבר מזמן לא ריאליטי,הם מתקדמים בטכנולוגיה,אבל אין להם את האנשים הנכונים כדי להשתמש בה,בכל פינה אפשר למצוא שם הומלסים,בישראל ראיתי רק בערים הגדולות,בצפון הארץ ראיתי בכל החיים שלי אולי שני הומלסים. הצבא שלנו הוא אחד הטובים בעולם,מתקדם טכנולוגית,אנשים נלחמים כדי להגיע ליחידות מובחרות,בהשוואה לאמריקה,שאם לא היו שם כל כך הרבה אנשים,לא היה להם צבא כל כך גדול. אני לא מאמין שבעיר הבה"דים יש סיכון,כאילו,מה האינטרס של הצבא בלהרוג את החיילים שלו,וזה שיש כאלה שיוצאים מהצבא עם נכות,כאילו,הצבא אשם בזה שמוחמד ע'ריב מבינת ג'ביל כיוון דווקא אל החיילים האלה? אי אפשר למנוע דברים כאלה,אם רק היינו מנסים,החיזבאללה והחמאס היו עושים פה מטווח ואנחנו לא היינו פה. חברים,אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ומצויינת,עם צבא מצויין,ומי שהורס את המדינה אלו הם המשתמטים,תארו לכם שהממשלה הייתה מורכבת ממשתמטים,אני לא מדבר על פציפיסטים וכאלה,אלה על כאלה שאמרו לעצמם "אין לי כוח לזה,נשתמט",אנשים שלא ראו מלחמה בחיים שלהם,והם יהיו צריכים לנהל מלחמה,מה הם יחשבו אז על המשתמטים? אז נכון,אנחנו לא מושלמים,אבל פאק,תמצאו לי מדינה אחת מושלמת.