אני חייב למצוא חיים

DxJx GADRIEL

New member
ועדיין, רואים אחלה הבדל

בין מי שעשה צבא למי שהשתמט ובלי קשר אם לא נגן על עצמנו אף אחד לא יעשה את זה ומי שמסתמך על ה"פראיירים" שעושים צבא, הוא הדבר הכי מיותר במדינה

Anhel Rebelde

New member
קודם כל מזל``ט

אתה צודק שכל אחד צריך לשרת ואני נגד השתמטות אבל במצב הנוכחי מה שהמדינה גורמת זה שלא כולם רוצים לשרת ושם נמצאת הבעייה.

DxJx GADRIEL

New member
אני מסכים שהמדינה לא עושה חשק

אבל אף אחד לא במצב לשקול לא להגן עליה

shoji

New member
באמת הצבא שלנו חרא

ואני התחלתי לחשוב ככה רק אחרי שהתגייסתי לפני שהתגייסתי הייתי מאוד בעד הצבא וזה לא עלה לי על הדעת לא לעשות צבא אבל אחרי שאני מגיע לכזה צבא שמשפיל את החיילים שלו, שנותן עונשים כל הזמן וכדומה אז ממש ירד לי מזה כאילו זה ממש מעצבן לשרת בצבא ושיבוא אלייך איזה שוטר צבאי שהוא ממש חייל כמוך ויתן לך תלונה על הופעה מרושלת וכדומה זה כמו להיות עבד של מישהו ובסוף הוא גם יתן לך סטירה! ואני נגיד, התפקיד שתקעו אותי בו זה נהג, אבל רוב הזמן אני לא נוהג בכלל ומה שאני כן עושה זה מנקה מכוניות של אנשי קבע או קצינים...כאילו מזה השטויות האלה?! צבא מגעיל ומסריח...אם הוא היה מורכב מאנשים שממש ממש רוצים לשרת אז הוא היה קטן אבל איכותי מאוד!

אתה מוזמן להתגייס לצבא הרוסי

או היפני או הסיני או של אחת ממדינות ערב...והרשימה עוד ארוכה...מבטיח לך ששם אתה לא תקבל שבוע ריתוק על תספורת...רק תקבל מכות רצח במקרה הטוב...אבל כרגיל..רק יודעים רק לקטרר רק להתלונן רק לבכות...ורק מי שבאמת טוב לו מרשה לעצמו להתפנק. תאמין לי שהתנהגות הדרג הפיקודי בצה``ל זה פינוק לחיילים..היום אפילו ההורים צועקים על המפקדים..אנשים חושבים שמה שיש לנו פה זה מובן מאליו..אבל זה ממש לא. ובקשר לצבא-אני מבין שזה מרגיז אנחנו גם לפעמים שוטפים פה ת`מכוניות של המפקדים...אבל קח את זה בקלות. אל תתיחס יותר מדי..תדאג לאינטרסים שלך ותדע לנצל את המערכת הזו לטובתך האישית עד כמה שאפשר.

nitay100

New member
תתקעו אותי בחבית רדיואקטיבית,לא משתמט.

תסלחו לי,אבל חרא של מדינה לא,ובהחלט לא חרא של צבא. נכון שמדינה והצבא שלנו לא מושלמים,אלב תסתכלו סביבכם,למשל קחו את אמריקה,המדינה הכל כך מוערצת,המשכורות גבוהות,המחירים נמוכים,הם מקבלים משכורת,והולכים לבזבז אותה על ארוחה במק'דונלדס,הם מייצרים את כל הריאלטי,שכבר מזמן לא ריאליטי,הם מתקדמים בטכנולוגיה,אבל אין להם את האנשים הנכונים כדי להשתמש בה,בכל פינה אפשר למצוא שם הומלסים,בישראל ראיתי רק בערים הגדולות,בצפון הארץ ראיתי בכל החיים שלי אולי שני הומלסים. הצבא שלנו הוא אחד הטובים בעולם,מתקדם טכנולוגית,אנשים נלחמים כדי להגיע ליחידות מובחרות,בהשוואה לאמריקה,שאם לא היו שם כל כך הרבה אנשים,לא היה להם צבא כל כך גדול. אני לא מאמין שבעיר הבה"דים יש סיכון,כאילו,מה האינטרס של הצבא בלהרוג את החיילים שלו,וזה שיש כאלה שיוצאים מהצבא עם נכות,כאילו,הצבא אשם בזה שמוחמד ע'ריב מבינת ג'ביל כיוון דווקא אל החיילים האלה? אי אפשר למנוע דברים כאלה,אם רק היינו מנסים,החיזבאללה והחמאס היו עושים פה מטווח ואנחנו לא היינו פה. חברים,אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ומצויינת,עם צבא מצויין,ומי שהורס את המדינה אלו הם המשתמטים,תארו לכם שהממשלה הייתה מורכבת ממשתמטים,אני לא מדבר על פציפיסטים וכאלה,אלה על כאלה שאמרו לעצמם "אין לי כוח לזה,נשתמט",אנשים שלא ראו מלחמה בחיים שלהם,והם יהיו צריכים לנהל מלחמה,מה הם יחשבו אז על המשתמטים? אז נכון,אנחנו לא מושלמים,אבל פאק,תמצאו לי מדינה אחת מושלמת.

למעלה