אני חייב למצוא חיים

spt Peper

New member
אני חייב למצוא חיים

חשבתי לעצמי אתמול אחרי ששמעתי שאשרו את הבניה של עיר הבהד"ים שזה בנית בסיס צבאי ומגורי חיילים ליד רמת חובב שזה אחד מהמקומות הכימים ביותר במזרח התיכון למה לי ל"בזבז" 3 שנים מהחיים שלי בשביל צבא שלא דואג לי לבראיות שלי. זה לא רק בריאות פיזית אלא גם נפשית יש חיילים קרביים שיוצאים נכים נפשית מהצבא בגלל שלא הכינו אותם נפשית לשירות קרבי. וזה לא עוצר פה אנחנו עושים מילארד ואחד דברים רק בגלל שהכתיבו לנו לעשות אותם ואין להם טיפה אחת של הגיון ומי שלא עושה את אותם הדברים החברה כאילו "מנדה" אותם. תחשבו על משתמטים, אמהות ואבות חד הוריים, הומואים ולסביות ותגיעו למסקנה שאנחנו חיים בחרא של חברה שמנדה את אלא שחורגים מהמוסכמות שלה. או כמו שאביב גפן כתב we by exsedent call humen beebns.... תחשבו דקה ותבינו שלא שווה לחיות ככהה...

moshik bz

New member
ישראלי אמיתי לא משתמט

אם כל החרא שיש לנו במדינה, צריך וחייבים לעמוד להגנתה ולשמור עליה ולשרת אותה משתמטים זה עם שצריך לנדות כי הם משפיעים על החברה לרעה, מילא והם היו שותקים! אבל הם לא וזה הורס את הנוער של המדינה שלנו! חייבים לעצור את זה ולהעלות את המודעות שבחשיבות בשירות צבאי לדעתי, צריך להכניס לכלא משתמטים (כאלה שהם לא מסיבות רפואיות,כן?) כי רק ככה אולי הם יבינו...

צר לי. לא מסכים איתך.

זו דעתך כמובן. אך כאחד שכותב לך מהבסיס אני לא מסכים. צבא זה כן חרא בכללי. אבל צבא זה מסגרת, חברים, מקנה לך ערכים וכל השיט. גמני בהתחלה התמרמרתי פה ותראה היום. כולם פה חברים שלי. המחלקה שלי היתה ממש הומופובית בהתחלה..והיום-יש לי מאהב בנזוג ו2 יזיזים =) זה הכל בצחוק כמובן והם אפילו לא יודעים עלי אבל רק שתבין שיש גם דברים טובים בצבא. ושאפשר להסתגל וזה רק מחשל אותך. מבחינת יציאות ועבודה- כמו באזרחות, כך גם בצבא. צריך לשקר ולהתקמבן. אין מה לעשות ככה זה עובד. תתחמן, תתחכם, תרויח. מניסיון מאוד מוצלח אני מדבר. וחוץ מזה. הצבא דואג לבטחון שלך. וכאן אני מתיחס לנאמר שיש לנו חרא מדינה- ישראל היא אחת המדינות הכי טובות בעולם לגור בה. אבל כרגיל, הישראלי יודע רק להתלונן. וכמו שסבא שלך ואבא שלך דאגו לבנות לך את המדינה הזו ואת כל הטוב שהיא מציעה, ככה גם אתה צריך לתרום את החלק שלך, שככה יהיה לנו פה עתיד עם האנשים שלנו עם השפה שלנו עם עזריאלי דיזינגוף וחוף ירושלים =) תאמין, לי הרבה דם נשפך בשביל שיהיה לנו את זה. לא כל סתם אנחנו מצינים את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולשואה. נכון, לא הכל ורוד. אבל הרוב המכריע כן. תחשוב על זה.

פחחחחחחחחח

איזה ערכים ואיזה מסגרת ואיזה נעליים ?! סתם ביזבוז 3 שנים מחייך ! לא יותר ולא פחות !!! אבל אם זה מה שהצבא "מקנה" לך סבבה חחחח!!!! גיימי לין >>>>>>>>>>>>>>>>>> כבר נראת ברמה של אחותה ואווווווווווווווווווווווווווווו !!!!!!!!!!!!!!

אבל תחשבי רגע נשמממהההההההה

אם לא היה לנו את הצבא היתה פה מדינה ערבית שלא משדרת mtv!! לא היה אינטרנט וככה לא הינו יכולים לדעת על בריטני!!!! ולא להעלות תמונות שלה ולשמוע שירים שלה!! את בכלל קולטת את גודל האסון שנמנע?!?!!? אני מתפלא עליך מיכל! איך לא חשבת על זה?!??!?

יופי לך

אז תמשיך לעשות צבא מאמי כדי שאני אוכל להתעדכן על בריטני - שזה לא פחות חשוב))) !!!

G0lesh

New member
לכי לאשפוז

את צריכה לעשות סולם ערכים חדש, כי משהו אצלך לא בסדר. את בדיחה.... גרועה.

שמור את הסולמות שלך לעצמך

אחרת תקבל אחד כזה בראש !!! ואולי משו יסתדר! אני מבינה שאתה נגעל מנשים ואלרגי אבל זה רק תמונות לא באמיתי דונט וורי ביץץץץץץץ !!!

G0lesh

New member
אין לי בעיה עם זה שאת מעריצה את בריטני

אבל את שיטחית, ואני לא מחבב אנשים שיטחיים.

אז כדאי שתתחיל לקבל אנשים שיטחיים

כי הם גם בני אדם..... כמו שאני אוהבת ומקבלת אנשים כמוך- יעני בן שמאוהב בבן כפרעעעע @@@@#! בריטני במראה ה"מאמייייייי" ^^ 3>>>>>>>>>

G0lesh

New member
הם בני אדם?

אנשים שטחיים זה תת רמה של בן-אדם... תסלחי חי.

G0lesh

New member
אדם שעושה מה שעושים בטלוויזיה

הוא רובוט אם כבר. שטחיות זאת מחלה.

אל תאהב אותו,אל תקבל אותו.

הוא עדיין בן אדם.לא חושב בעצמו,אבל בן אדם בכל זאת.

לא יודעת אולי......נראה אותה אחרי הלידות

היום היא באמת מהממת ביותרררררררררררררררר- היא פורחת ובריטני צונחת חחחחחחח סתם^^ לידה בתמונה עומד גסי מקרינטי (שם קשה) זה היה לפני שבועות ספורים- הוא פשוט אלוהיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחק בסאמר לנד כמה שהוא מקסים ! הם יכלו להיות זוג מדהים לדעתי !!!!!!!!!!!!!!

למעלה