עשינו פעם אחת ופעם שניה לא "עבד"
B bariska New member 25/4/04 #22 אה.. לא נורא פעם שלישית יעבוד ד"א תודה רבה עזרת לי מאוד (מה ששלחת במסרים)
ס סיון עם ו אחת New member 26/4/04 #33 זה נשמע טוב גם בעברית...../images/Emo13.gif ולא ענית לי... מאיפה אתה?
S Serial Thrilla86 New member 25/4/04 #23 חחחחח....אחלה חתימה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני הבנתי וזה מה זה נכון... אני רוסי גם אז את לא לבד פה... קוראים לי דני ואני בן 14 נעים להכיר...
חחחחח....אחלה חתימה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני הבנתי וזה מה זה נכון... אני רוסי גם אז את לא לבד פה... קוראים לי דני ואני בן 14 נעים להכיר...
A Aussie Girl New member 25/4/04 #27 עכשיו כשהסתכלתי בכרטיס שלך, השם שלך נשמע לי מזה, אבל מזה מוכר!!! אבל אין לי משץ של מושג מאיפה...
B bariska New member 25/4/04 #28 וואלה כל רוסי שני בארץ קוראים לו בוריס..אבל אולי את מכירה אותי..מאיפה את?
S Serial Thrilla86 New member 26/4/04 #32 אני חושב שאני יודע למה... יש צייר מפורסם מעוד שעושה ציורים לספרי ילדים שיש לו אותו שם כמו שלי... אולי בגלל זה
אני חושב שאני יודע למה... יש צייר מפורסם מעוד שעושה ציורים לספרי ילדים שיש לו אותו שם כמו שלי... אולי בגלל זה
S Serial Thrilla86 New member 26/4/04 #37 אוווו דימונה.... ליד הכור... תגידי ראית את ואנונו בסביבה שם? חחחחח....
ד דנדוש 69 New member 26/4/04 #38 שלוווווווום גם אני חדשה פה )))))) חחחחח... אל תתיחסו אליי וליציאות שלי... )))))